Най-малките на "Бебешка пиеса"

Представленията са през февруари в НДК
Обновена: 2 фев 2016 13:53 | 2 фев 2016 12:47, Петя Славова
0
Най-малките на "Бебешка пиеса"
Снимка: НДК
И през февруари Националният дворец на културата кани бебетата на възраст до 3 години и техните родители на театър за най-малките.
 
На 3, 10, 17 и 24 февруари от 10:00 и от 11:30 часа в Зала 4 на Двореца са представленията за онази публика, която влиза в театъра гушната или в бебешка количка – „Бебешка пиеса”.
 
В спектакъла с участието на: Галина Савова, Венцислава Асенова и Цветослава Симеонова малчуганите ще се озоват в един магичен шарен свят, подобен на голяма детска играчка – цветна, дружелюбна, пееща, смешна, пухкава и мека, причудлива, близка, своя...
 
Главен герой в „Бебешка пиеса” е бебето Тютю, чиито приятели – коте, пиле, охлювче, гъсеница, калинки – му помагат да порасне, играейки заедно. А заедно с него, спектакълът ще помогне и на родителите да „пораснат” заедно със своето мъниче.
 
Автор и режисьор на „Бебешка пиеса” е Елза Лалева, сценографията и куклите са дело на Стефка Кювлиева. Сценографията и художественият дизайн са на Димитър Димитров, музиката – на Кристиян Бояджиев. Консултант е психологът Петя Атанасова.
 
По традиция през февруари в Зала 4 продължават и вече любимите на много малчугани и техните родители представления на „Усмихни се” – спектакълът на Столичния куклен театър, представен от НДК.
 
Срещите с актьорите от представлението са на 7, 14 и 24 февруари от 11:00 часа в Зала 4. "Усмихни се!" е визуално, сетивно и откривателско представление за деца от 0 до 3 години, което чрез изразните средства на театралната игра провокира любопитството и сетивата на детето - слух и зрение, както и спомага за изграждането на неговата двигателна култура.

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари