Ласкин се почувствал добре и си тръгнал от болницата

Няма пряка опасност за живота му, уверяват лекари
17 фев 2016 11:00,
45
Ласкин се почувствал добре и си тръгнал от болницата
Снимка: Bulphoto, архив

Актьорът Иван Ласкин е напуснал сам университетската болница в Плевен в 21 часа снощи.

"Приетият по спешност пациент се е почувствал добре, подписал е, че не желае да бъде преглеждан повече.

Още по темата
После си е тръгнал", съобщи пиарът на болницата Момчил Цветков, цитиран от "24 часа".

Снощи Ласкин не успя да излезе на сцената на Плевенския драматичен театър. Той трябваше да играе главната роля в пиесата "Иванов" на Чехов. Гастролът бе на старозагорската театрална трупа.

Половин час преди началото на спектакъла до сградата на театъра се появи линейка и актьорът Ласкин е бил откаран с кислородна маска в болницата.

"Ласкин е в стабилно състояние, без пряка опасност за живота", уточниха от спешното отделение на болницата снощи.

Междувременно директорът на плевенския театър Илко Иларионов обясни пред зрителите, очакващи представлението, че то се отлага заради здравословен проблем на главния герой.

"Иванов" ще се играе на 25 февруари. Купените билети важат без заверка. Тези, за които датата не е удобна, могат да върнат билетите си на касата в театъра до 19 ч на 22 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А особено много ме разчувства на какъв добряк и на какъв умник се прави като дава интервюта. То не бе романтика, която да излиза от неговата дълбока романтична душа, то не беше размахани пръсти като рицарят на онеправданите актьори от театри извън София, то не бяха вопли как щели с Алекс да напуснат България, за по-доброто бъдеще на дъщеря им. Ще напуснеш ти, ама кой ще те търпи да миеш чинии...като си нон стоп пиян? За театър в България ставаш. Себе си излага. Излага и Алекс. Излага и театъра.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако си имал или имаш досег с въпросния господин, това, което ми идва на ум, когато трябва да го опиша е: "непредвидим, неприятен, не можеш да разчиташ, че ще удържи на думата си". Липсата на бащина любов при Алекс, я подтикна да попадне на този обсебващ алкохолик, болезнено ревнив ***, който освен да я излага и да я вкарва в негативни емоции не знам друго какво прави в живота й. Аааааа, обича я много. Бедната Софи, какъв пример ще има само.
5
0
 
15
 
! Отговори
бай алко преди 8 години
има едни болни хора, за които е опасно да изтрезнеят, опасно за здравето. като не знаете не пишете глупости! на такива хора недейте да им криете "нещата"!
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тц-тц. За момент се притесних за Васко да гама от село Рупча, че тая година много зле тръгна.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
притеснявах се ,че ще изпусна представлението без него,а то може още днес да се играе....а и той сам си направи представление с напиването си,ако това е най-вероятната причина де.......Не разбирам защо продължават да разчитат на него в трупата....да се ориентира в друга "трупа"....в тази по чашка или ловджийска....само да не убие някого по време на лов....И на какво може да ни научи един пиян актьор или писател като К.Терзийски и как да им вярваме на посланията от сцената или от книгите...
2
1
 
59
 
! Отговори
Анкета преди 8 години
Как се казва след като ти е станало лошо в 21:00 вечерта, а сутринта вече си на крак?- оздравяване (-)- изтрезняване (+)
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наздраве!