Поредната "Нощ на звездите" ще е на тема "Космос"

Над 250 участници ще има в спектакъла на Енчо Керязов
4 мар 2020 10:55, Анисия Иванова
0
Поредната "Нощ на звездите" ще е на тема "Космос"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Поредната "Нощ на звездите" ще се проведе на 21 март в зала "Арена Армеец". В деветия спектакъл ще има над 250 участници, а темата тази година е "Космос".

"Участниците са невероятни, всяка година каня световни имена от цирковото изкуство и не само. Темата тази година е "Космос", защото основният изпълнител е изключителен и е работил дълги години в най-голямото пътуващо шоу в САЩ, а след това в "Цирк дьо Солей", обясни председателят на едноименната фондация Енчо Керязов в студиото на "България сутрин".

Организаторът на невероятното шоу уточни, че зрителите ще се насладят и на астронавти от Унгария, които правят изключителен баланс.

За тазгодишното представление е създадена и песен, която се казва "Звезден път".

"Идеята беше да има песен за 10-ото издание, но Тони Герганов и Ивета Костова от Ямбол, която е награждавана 2 пъти от Фондацията, много бързо сформираха екип и направиха парчето", каза още Керязов пред Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че българската публика е виждала невероятни представления през годините, защото българското цирково изкуство е било на топ ниво до 1988-1989 г., но след това дълги години сме загубили позиции в световен щаб.

"Показвам това, което аз харесвам и мисля, че е стойностно, красиво. Хората го усещат. "Нощ на звездите" доби изключителна популярност, благодарен съм на публиката. Ще изляза на сцената следващата година - на юбилейното издание, когато ще бъде "Най-доброто от нощта на звездите", сподели още Енчо Керязов.

Артистът уточни, че в този спектакъл той няма да излезе на сцената, но си запазва правото да го направи следващата година, когато ще е юбилейното издание на спектакъла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари