Народният театър възобновява представленията си

От утре той отново ще работи
11 мар 2020 14:01, Нели Христова
27
Народният театър възобновява представленията си
Снимка: БГНЕС

Няколко дни представленията и прожекциите на филми в театри и киносалони бяха преустановени. След новите мерки, които въведе щаба за борба с разпространението на коронавирус, културните учреждения започват да се връщат към сравнително нормален начин на работа.

В тази връзка, Народният театър "Иван Вазов" възобнови предсавленията си на камерните сцени. Те ще се играят от утре - 12 март.

 


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
решение преди 2 месеца
Те са свободни да си отварят,ok. Но всеки, който има нещо м/у ушите би се въздържал да ходи точно сега на постановки. Няма толкова да опростеете, ако не се обогатите точно сега с някоя постановка, спокойно. Всеки си решава сам!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, АНАРХИЯ!
БОЛИ МЕ ,Ч Е СМЕ ТАКИВА *** - ОНИЯ ХАСРЕД ВИРУСА ХОДЯТ НА ШИПКА, ТИЯ СИ ОТВАРЯТ ТЕАТРИТЕ...

ТО ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА...

НЕСЛУЧАЙНО СМЕ БИЛИ НАКАЗАНИ ОТ НЕГО ТИЯ 500 Г. - МНОГО СМЕ БИЛИ ГЛУПАВИ ЯВНО..

КАЗВАМ ГО С ОГОРЧЕНИЕ!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ОТВАРЯЙТЕ, АМА ПОСЛЕ ОЩЕ ПО-ДЪЛГО ЩЕ ВИ СТОИ ПРАЗЕН САЛОНА...

ЩОТО ТО ЛАКОМИЯТА Г.З ГЛАВА ЗАТРИВА - УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА...

А ДАНО СЕ НАПЕЧЕЛИТЕ , ДЕ...
17
0
 
6
 
! Отговори
анон преди 2 месеца
парата е по-силна от разсъдъка... ще страдат тези ама... сефте...
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
който иска да ходи на театър, всичко е въпрос на осъзнатост
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това сериозно ли е или е няква подранила първоаприлска шега ?
Гракнаха тези ми ти актьори даровити и успешни и постоянно пияни и надрусани и хоп щабът се огъна. Ми да, актьорчетата ни да са доволни, че тва его как се храна. Ако в тая държава има хора с по 2 грамамозък ще ги бойкотират. Те така или иначе умират млади от цироза (по обясними причини), ама защо и ние да не се изпозаразим като се натъпчем в театъра. Наистина нямам думи вече, едно правилно решение взеха и се изплюха отгоре му
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По всяка вероятност никой не я взима насериозно тази КуРона. Те така бяха и Италианците докато не се запалиха тотално. Сега се чудят как да се изгасят но пожара е взел такива висоти че спасение няма. Кои Умници разрешиха да се събират тълпи на едно място. С колко грама мозък са. А кои са тези които ще отидат на театър и кино когато около тях бушува пожар. Те с колко грама мозък са.
13
1
 
7
 
! Отговори
Артистично преди 2 месеца
Да ходим на театър с маскарадни маски , ръкавици и костюми - това ще бъде наистина забавно и ще ограничи възможността за зараза.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ех тоя "щаб " не може да откаже на онова л'еке Мутафчиев!Интересно кои ще е виновен после?
11
0
 
4
 
! Отговори
Мерките преди 2 месеца
Да обхванат всички места, където се струпват хора, особено болни - аптеки, болници, стоматологии, но най-вече местата, където се предполага че вируса е започнал - Илиенци, старчески дом или друго.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Точно сега, когато се увеличават случайте, точно сега отварят и как отварят, нали има решение да не се ползват салони на закрито.
9
6
 
3
 
! Отговори
Мерките преди 2 месеца
които щабът предприе бяха не пропорционални. Не е нормално при 4 случая да затвориш ВСИЧКИ кина и театри без предварително да си осигурил поне минимален доход на хората. После, когато установиш 3 града в страната с регистрирани случаи да пуснеш ВСИЧКИ деца на училище и да отвориш ВСИЧКИ театри и киносалони. Трябва да има някаква логика в мерките и градация. Примерно да - в градовете където има корона вирус слагаме карантина -училища, детски градини, театри киносалони затваряме и плащаме заплати
8
2
 
26
 
! Отговори
Да ги блокираме преди 2 месеца
Ами лакомията си казва думата. Кой е луд да отиде в затворено помещение за да гледа само провъзгласили се за артисти. Не само заради корона вируса ами за многото други вируси например грип. И то какви представления пълни тъпотий. Ами от нас хората зависи да не ходим, за да ги видим какво ще правят. Е ненаситиха се от първия ден вият за пари. Арогантно, високомерие сякаш имат 50 оскара зад гърба си. Е няма пари, да отидат да работят и да си изкарат както го правят другите хора.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой ще отиде, това е въпроса. Те да си отварят. Илиоти.
6
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Да затварят всичко и ядене и пиене 2 седмици. Всички ще са доволни :)))))))))))))))))
5
1
 
28
 
! Отговори
АБВ преди 2 месеца
Даааааа, човешката алчност и простотия са безгранични!
4
0
 
30
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
Празни глави! Безотговорни решения взимани ден за ден! Никакъв план за действие! Липса на болнични легла, медицинско оборудване и персонал! Ще си мрат хората по къщите, но пък ще са духовно нахранени. Напомня ми на сцената с оркестъра на Титаник. Няма ли кой да помисли трезво?! Само с пълна карантина става - пример Китай. С разходки навсякъде не става - пример Италия. В Япония има 2% смъртност. В Италия вече е 6%. Справка СЗО. България ли е най-добре подготвена, че сме толкова ларш?!?
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А кой ще ходи ? Вие сте като плъхове
2
0
 
31
 
! Отговори
АБВ преди 2 месеца
Една от мерките и може би най - важната за предотвратяване на заразяване с COVID 19, е да не се събират хората на едно място. Но парите изглежда са по-важни !Или и артисти и зрители са безсмъртни?
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Другата седмица ще затвори.