Близки и приятели се сбогуват с Лорина Камбурова

Актрисата почина внезапно в Москва
Обновена: 27 май 2021 19:48 | 27 май 2021 19:00, Петя Славова
147
Близки и приятели се сбогуват с Лорина Камбурова
Снимка:Facebook/Lorina Kamburova

Близки и колеги на актрисата Лорина Камбурова изразиха почит към нея след внезапната й смърт. По непотвърдена информация Лорина почина  след усложнения от коронавирус в Москва, където тя работеше по снимките на международен филмов проект.

"Лори, Лори Lorina Kamburova, други планове имах за тебе... Обичам те, момиче! 🖤🖤🖤 Толкова не искам да повярвам...", написа сценаристката Нели Димитрова в социалните мрежи, като публикува съвместна снимка от зала 1 на НДК.

"О, колко много съжалявам, Лори!
Изящна като Одри Хепбърн и смела като амазонка!
Светъл път из Вселената!......", сбогува се в социалните мрежи с нея и Милица Гладнишка.

 

Актрисата Рая Пеева също публикува снимка на колежката си с надпис "Сбогом". Мартина Апостолова - звездата от филма "Ирина" припомни стихотворението на Стефан Цанев:

Още по темата

"Носете си новите дрехи, момчета!
Не казвайте утре ще бъдем красиви!
Не казвайте утре ще бъдем щастливи!
Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем...

И Орлин Павлов не пропусна да отправи почит към актрисата:

"Усмивке.. Къде тръгна Лори..
рано е рано!Рана остави в нас и не ще се тя затвори. Искам да се събудя от този сън веднага!
Бог да я прости.. лудетина, талант, кълбо от огън, което не се спираше пред нищо, готова да научи всичко за да бъде по-добра!❤️❤️❤️
Съболезнования на близките."

Рафи също публикува пост в социалните мрежи:
 · "Защо.............
Не е честно толкова млади хора да си отиват от този свят...
Светъл път, Лори! Озарявай небесните сцени с прекрасната си усмивка ❤️❤️❤️
Съболезнования на семейството и близките!"

По-рано днес Катрин Краснер публикува във Facebook съобщение, че се събират средства за транспортирането на тялото на актрисата, но под поста Стоян Павлов - близък на Лорина отбелязва: "Никой не е искал никакви пари, това не е вярно, променете си поста, ако обичате! Това е изцяло ваша инициатива, ние имаме достатъчно пари, за да си я приберем! Кампанията по събиране на пари е изцяло ваша инициатива, за което сме благодарни, но ясно сме заявили, че нямаме нужда""

Лорина Камбурова е родена през 1991 г. във Варна. Губи и двамата си родители рано. Отгледана е от баба си. Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Здравко Митков. Играе в сериалите "Връзки" и "Скъпи наследници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
45
 
13
 
! Отговори
жалко наистина преди 2 години
Възможно ли е да се е подлъгала да си направи Спутник V?
34
13
 
37
 
! Отговори
Киро Хикса преди 2 години
Толкова ми е жал, че ми иде да кажа по-добре аз да бех умрел, вместо това дете красиво и изящно! Как па не можа Корнела, Таско Ерменко, Янаки Стоилов или некой от останалите торби с миризливи изпражнeниа, които караха ковито да се тръшне, а това дете да живее! За него не е имало лекарски грижи в чуждата държава, както за изедниците комуни3и тук! За тях веднага ВИП апартамента във ВМА беше готов! Мир на душата му на това красиво създание! Бог да го прости!
33
3
 
58
 
! Отговори
Една майка преди 2 години
Гледах това чудесно момиче във филма "Връзки". Красива, талантлива, естествена! А очите ѝ-добри. Много се разстроих. Да ѝ светъл пътя на тази звездичка! Съболезнования!
32
3
 
20
 
! Отговори
Една майка преди 2 години
Гледах това чудесно момиче във филма "Връзки". Красива, талантлива, естествена! А очите ѝ-добри. Много се разстроих. Да ѝ светъл пътя на тази звездичка! Съболезнования!
31
3
 
38
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Почивай в мир прекрасно дете! 2
30
50
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов щеше да я спаси, да прати Спартана. Този резил Радев я е оставил при Путин и скапаните руски доктори са я ликвидирали
29
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оказва се, че "доброжелателката" колежка с поста си, така си формулирала темата от съобщението, че са нужни пари. Оказва се, че пари не са нужни и близките помолиха да се редактира поста, че инициативата им е хубава ама нямат нужда. И аз тръгнах да ги издирвам през познати като последната глупачка за да помогна. Защо сме толкова лоши, бе ей? :( Милото момиче.
28
2
 
35
 
! Отговори
пффффф преди 2 години
няма какво да се каже наистина .... гадно много .... трудно е да се проумее въобще....почивай в мир Лори ... как е възможно :/;(
27
3
 
50
 
! Отговори
Жалко за... преди 2 години
...това усмихнато същество....нека почива в мир!Съболезнования на близките за загубата!
26
34
 
6
 
! Отговори
Пак по Борисовски 2 преди 2 години
Тия , щом дори и арабските маски НЕ искат да махнат, не знам какво ще променят , ако вземат властта !! Всички араби и *** с маски, ВЪН от парламента !!!
25
3
 
75
 
! Отговори
Нели преди 2 години
Обичам те Лори. Прекрасно, умно и талантливо дете. Покой на душата ти. Имах честта да се докосна до теб, до таланта ти. Имах удоволствието да те обгрижвам в проекта "Скъпи наследници". Мир на праха ти, скъпо, почтенно момиче.
24
2
 
81
 
! Отговори
Почитател преди 2 години
Много ама много ми харесваше това красиво и лъчезарно момиче Лорина!Жалко за хубавото дете!Каквото и да напишем,ще бъде не достатъчно!Да почива в мир и да е светъл пътя и!
23
4
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас, сега гледах клипа, това красиво момиче, в клипа е символа на България, самата България, бог да пази България!
22
43
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали са и приложили адекватно лечение?Ремдесивир, айвермектин, фраксипарин, дексаметазон, инфузии с мощни венозни антибиотици, кръвна плазма?Като им знам нивото на здравеопазването на ония примaти...съмнява ме!Милата, нека Бог да я прости!Толкова млада.
21
4
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкичкото сираче.отишло да работи .за да се издържа и се заразило с Ковид.нямало е кой да се погрижи за него горкото дете.Бог да го прости.
20
2
 
84
 
! Отговори
Да преди 2 години
Толкова готина. Разстроих се като прочетох новината. Много жалко. Да почива в мир.
19
2
 
91
 
! Отговори
NDZ преди 2 години
"Боже, боже, колко мъка има на тоя свят" Само на 30 години. Лека и пръст!
18
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се, че може да се съберат пари за сестра и, която остава съвсем сама и без сестра. Не отказвайте тези средства, сестра и, ще има голяма нужда от тях! Бог да прости това лъчезарно момиче и помогнете на сестра и,като жест!
17
52
 
14
 
! Отговори
Rothschild преди 2 години
Сигурно е ваксинирана. Ясна е работата....
16
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Толкова млада ,Преди няколко дни е била премиерата на филма, в който е имала главна роля. Неин приятел с видеовръзка се е свързал с нея, била е вече в болница и е плакала...