Калин Сърменов: 45% от билетите за театър са върнати

Според него е ясно, че цялата държава ще блокира
26 окт 2021 11:48, Ния Христова
54
Калин Сърменов: 45% от билетите за театър са върнати
Снимка: БГНЕС
"Имаме около 45% върнати билети заради зелените сертификати. След като ситуацията се изпусна от контрол, сега се действа панически. В новите мерки няма никаква логика, това е политическа грешка. Всеки директор на театър се справя със собственото си пространство както може". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов.
 
От думите му стана ясно, че още в деня при съобщаването за новите ограничения е имало опашки за връщане на билети.
 
"Не мога да разбера тези, които довчера крещяха, че няма пандемия, сега са облечени във власт. Визирам здравния министър и президента. Сега изведнъж... Хората се объркват, защото нямаме единна политика, смята Сърменов.
 
Според него цялата държава ще блокира защото има нисък процент на имунизация и е трябвало преди месеци да се затегнат мерките.
 
"С 20% ваксиниани няма как театърът да се напълни на 100%. Тези 100 в момента за нас означават 15%", обясни директорът на Сатирата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
2
 
! Отговори
на преди 2 години
всеки му писна от тебе асаненяма да яде6 баница
16
5
 
21
 
! Отговори
мак преди 2 години
Сърменов, това е положението, не само в България. Вие актьорите, всички ли сте ваксинирани, за да може с чиста съвест да работите и да посрещате зрители? Ти си пореден зашиитник на оня без джипка и плювач на сегашните управляващи.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тертър нема ,кръчми дал господ ,и то с превилегии ,заведенията и гр.вериги не спазват мерките ,РЗИ си затварят очите ,проверявали е София заведения и кво ,на тоя Сандокан алито проверихте ли
14
9
 
13
 
! Отговори
Сърменов не реви преди 2 години
целия свят се ваксинира, дайте пример артистите
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Според него е ясно, че цялата държава ще блокира" Ами аз не мисля, че в България има човек, на който да не му е ясно че държавата ще блокира при тези т.нар. "мерки"!Може би само на здравния министър и на президента не им е ясно? Ако някой има все още останал умен човек в тази държава ще му кажа следното: В България здравната криза може да се овладее единствено и само с реформи в здравната система. Не на думи, а на дела. И жизнения стандарт - това не е клише, а факт.
12
3
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Изобщо не са продавани :)))
11
7
 
20
 
! Отговори
Талибанин преди 2 години
Калинчо, вместо да се бяхте редили на опашки за тестове или още по-лошо - на опашки за ваксини, да бяхте излезли с нас по площадите да протестирате! Ама явно и вие и заведенията сте си мислили, че сте над здравето на хората, та сега ще си ядете та...ците! Но все пак още не е късно да се разкаете! Опълчението продължава!
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИЛОТО ми(палячеее)то,когато те затваря три пъти Лоестият крадец,мълча като бит дирник,ама сега виждаш ли "голям проблем"с тия сертификати,много ама много си прозрачен подлогааан такъв!
9
3
 
10
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
А бе за какво им е на хората пари да дават за театри бе? Уж разправят, че на кино и театър само със сертификат се влизало, пък като отидеш и билет ти искат... Тоя пък директор Сръменов кога чу, че президента е рекъл, че вирус няма бе? Президента рече, че учените открили два вируса-един в София безопасен и друг на Шипка който бил много опасен, та затуй забранили там митинга.Тия работи ги измисляха в Бойковия Болшой театър бе.Айде тоя Сръменов да чете, щото стана на Сраменов!
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то е ясно че пак ще има локдаун. Въпроса е дали преди или след изборите, което е политически въпрос. Тия фантазии че ей-сега ще се набодат милиони българи и инстантно ще изградят имунитет са толкова, ама толкова несъстоятелни, че се чудя на опашките за ваксини. Не, трябват 2 месеца за изграждане на имунитет. Тоест, тая принудителна ваксинация ще даде ефект след 2 месеца най-рано. А на нас ни трябва резултат утре. Тоест, ако няма чудо(няма да има) следва локдаун. Въпроса е кога.
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз може ли да мисли изобщо? Ако преди месеци бяха затегнати мерките нямаше да може да работи досега.
6
0
 
3
 
! Отговори
комбиниран преди 2 години
транспорт няколко вь6ки на хумористи4ния тоя дето кара мотор
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като паднат зелените сертификати тогава ще можем да живеем нормално.
4
5
 
4
 
! Отговори
Пернишката секта преди 2 години
Някогашният кaдъp на паpтия "Атака" Владо Кузов cе е впиcал като член на Пернишката адвокатска ĸолегия преди месец! Перничани са много горди с Кузов !
3
0
 
5
 
! Отговори
продал преди 2 години
дьржавата за плакати
2
0
 
6
 
! Отговори
холивудски преди 2 години
кло6ари
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хехе фигурант, тиква, някои още си мислят че има разлика м/у двамата. Най-щастливите сте най-заблудените...