Даниел Крейг с коронавирус, отмени спектакъл на Бродуей

Актьорът трябвало да участва в "Макбет" с актрисата Рут Нега
Обновена: 5 апр 2022 12:40 | 5 апр 2022 12:40, Петя Славова
3
Даниел Крейг с коронавирус, отмени спектакъл на Бродуей
Снимка: БГНЕС

Доказателство за това, че вирусът COVID-19  все още циркулира активно по света, е фактът, че звездите отново стават негови жертви. Последната знаменитост, станала жертва, е актьорът Даниел Крейг.

Епидемията от COVID-19 не е приключила. Въпреки че много страни, включително Франция и САЩ, отмениха най-строгите здравни мерки, вариантът Омикрон, който е по-малко опасен от своите предшественици, продължава да се разпространява активно и по този начин да отслабва развлекателната индустрия, която е принудена да се адаптира към възможни отмени.

В събота британската звезда Даниел Крейг, последният въплътил се в ролята на Джеймс Бонд, разкри, че е дал положителна проба за COVID-19. 54-годишният Даниел Крейг в момента играе известната пиеса на Уилям Шекспир "Макбет" на Бродуей в Ню Йорк заедно с актрисата Рут Нега ("Loving"). Представленията в събота бяха незабавно отменени, предава БГНЕС.

"Днешните представления - сурешното и вечерно се отменят, тъй като Даниел Крейг е дал положителен резултат за COVID", се казва в официалното изявление. "Извиняваме се за причиненото неудобство на притежателите на билети, но безопасността на нашата публика, актьорите и екипа остава наш основен приоритет. Всички билети за отмененото представление ще бъдат възстановени".

За Даниел Крейг това е голямото му завръщане на сцената. People съобщава, че спектакълът има ограничен 15-седмичен "ангажимент", който започна с предпремиери на 29 март, а официалното откриване за публиката е от 28 април до 10 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Съществува.. аз съм с КОВИД в момента, майка ми, баща ми, жената (която е бременна в 7мия месец) и детето - 5 годишно. От всички най-зле е детето, вече 3ти ден вечер вдига температура 37.5-38 градуса и кашля доста. Жена ми понакашля от 4-5 дена, другите го изкарахме с лека отпадналост за 3 дена. Големият филм беше по болниците - отиди тук, отиди там, регистрирай се, чакане по опашки с новите българи.. отврат. Нашите болници са като концлагери
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На първо място не е ли здравето и сигурността на самия разболял се?