Няма iPhone 5, а 4S

Apple не успя да впечатли феновете и инвеститорите
Обновена: 5 окт 2011 09:57 | 5 окт 2011 08:17,
71
Няма iPhone 5, а 4S
Изпълнителният директор на Apple Тим Кук представя iPhone 4S. Снимка: Reuters

Слуховете се оказаха верни и Apple представи iPhone 4S, вместо очаквания iPhone 5.

Това е подобрена версия на четвъртото поколение от смартфона на компанията, с по-мощен процесор и нова система за гласови команди, предаде Франс прес.

На външен вид новата версия е като iPhone 4. Основните нововъведения са по-мощен микропроцесор, по-усъвършенствана антена, по-добра камера, както и някои подобрения в софтуера.

Анализаторите и пазарите не бяха особено впечатлени от новия продукт и акциите на Apple паднаха с 3,23% до 362,51 долара.

Продажбите на iPhone 4S  започват идната седмица в седем страни, сред които САЩ, Канада и Франция. Цената му ще е между 199 и 399 долара с абонамента.

Галерия на iPhone 4S вижте в Investor.bg

                                                                                                                                                                                                               (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
Бети преди 12 години
Може телефона да изглежда като старият, но има много по-големи функции.
69
1
 
1
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 12 години
Добра си е машинката. Какво очаквате, 5" дисплей за да го носите в чанта ли? Размери, тегло всичко си му е ок на телефончето. Маркета е с проверени програми, а не е пълен със шпионски програми, като при андроид. Стига сте мрънкали, като не ви харесва не го купувайте.Лека му пръст на Стив Джобс.
68
1
 
2
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Aбе Даринчо бе, кво се пънеш да адвоктсваш: Били прекалено големи очакванията за АйФона !Бе поне да бяха сложили малко по-голям екран, та да са не кьоравят зомбитата! Ми то АБСОЛЮТНО същата кутия за да не е харчат за нови матрици ! ЗА КВИ ПРЕКАЛЕНИ ОЧАКВАНИЯ ДРЪНКАШ!?И чиста печалба от всяко продадено недоносче! Джобс е безочлив и се гаври с вас защото знае че сте негова секта !
67
0
 
6
 
! Отговори
телефонистка преди 12 години
Айде пак:аз имам такъв телефон и другите дето нямате същия като мен сте много ***!Оставете различно мислещите хора от вас да харесват каквото искат и да си купуват каквото искат. На тези които им харесва iPhone нека си го купят, хубав телефон е, на тези дето им харесва Samsung - нека си го купят, хубав телефон е.
66
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лошо, Джобс, лошо...
65
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво му е по-хубавото на тоя супер амолед дисплей? Пикселите му се виждат с просто око.
64
7
 
11
 
! Отговори
DARK преди 12 години
iPhone 4S e със хардуера на iPad2 и той е доста бърз да не се объркате че е само S-чето новото в тоя девайс нооооо пак е по бавен от Samsung Galaxy S2 което си е TOTAL FAIL FOR APPLE както и да го гледаме тъй като до 2-3 седмици Samsung ще представи Nexus Prime който ще е и с новата версия на Андроид и ще е близо 2 пъти бърз от S2-ката което ще постави iPhone 4S вече в middle сегмента и Apple със сигурност вече няма да са навърха през идната 1 година а мястото им ще бъде заето от Samsung finaly
63
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А сега поддържа ли Flash този нефункционален ***??
62
3
 
15
 
! Отговори
хаха преди 12 години
iPhone 4S се предлага само до изчерпване на залежалите количества от iPhone 4 + безплатен етикет за 4S. След това пускат 5-цата
61
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Iphone 4S определено е за преброяване на глупаците по света...Стив Джобс е велик!
60
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само в България има селски тарикати, които са готови да дадат 2 бона за да се сдобият с този технологично остарял ***...
59
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бах ти прехвалената тухла,всеки корейски среден клас смартфон е по добър и двойно-тройно по евтин
58
1
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Ам ,много ясно че немогат да си позволят за 1 година да скочат толкова много.Това е като автомобилостроението,индустриите са свързани.Първо излиза facelift-a и след 1-2 години новият модел. Между другото прочетох некой друг коментар по-долу... аз ползвам i-phone 4 и съм много доволен! И не спорете като деца.Има една много готина българска поговорка: Въпрос на вкус,казало кучето и.... знаете ;)
57
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ли е най-великият телефон на света? Това ли е "неочакваното"?!?! Чакам Windows Phone от NOKIA...Със сигурност ще е по-добре от тази шитня!
56
17
 
19
 
! Отговори
do 56 преди 12 години
Е щом не можеш да си представиш друг телефон - твоя воля. Аз съм със Самсунг Галакси С 2, 4 пъти по-бърз от Айфон 4, по добър дори от предполагаемия Айфон 5, който дори не можаха да изкарат от Епъл. Да не говорим за Супер АМОЛЕД дисплея, 9-те сензора и всичко останало. Това, че Макбуците са най-добрите лаптопи не означава, че Епъл ще правят всичко толкова добре, колкото лаптопи. Айфона е за сектанти, които си плащат за i-то отпред.
55
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За мен Аpple промениха изцяло света на мобилните комуникации. Те бяха първите, дори дизайнът на конкурентите им ги копира. Лично мнение, но аз след този телефон не си представям да работя с друг. Разочарован съм от 4S, защото въпреки новите възможности очаквах да е ново поколение с нов дизайн.
54
1
 
13
 
! Отговори
До Иво преди 12 години
За това не ти е нужен смартфон. Пошата може да се конфигурира през почти всички най-обикновени телефони на цена под 100 лв.
53
11
 
1
 
! Отговори
иво преди 12 години
за мене е важно телефона да има електронна пожта
52
0
 
8
 
! Отговори
Дарин преди 12 години
До thaddeusДавам пример от практиката. Налага ми се да работя основно с MS Project, който може да се отваря с приложение от App Store, но не съм намерил приложение от Android Market. Когато се налага да се направи някаква справка или промяна набързо и нямаш на разположение PC и единствения изход е смартфона (а в моя слуай таблет на ASUS с Android), оставаш с вързани ръце. Както и да е, сигурно съвсем скоро в Маркетa нещата ще са не по-малко от тези в App Store.
51
3
 
7
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
@ДаринОбективно погледнато, Андроид има доста повече възможности и качества. Но това би го разбрал ако имаш и двете платформи и поработиш с тях известно време.