Няма iPhone 5, а 4S

Apple не успя да впечатли феновете и инвеститорите
Обновена: 5 окт 2011 09:57 | 5 окт 2011 08:17,
71
Няма iPhone 5, а 4S
Изпълнителният директор на Apple Тим Кук представя iPhone 4S. Снимка: Reuters

Слуховете се оказаха верни и Apple представи iPhone 4S, вместо очаквания iPhone 5.

Това е подобрена версия на четвъртото поколение от смартфона на компанията, с по-мощен процесор и нова система за гласови команди, предаде Франс прес.

На външен вид новата версия е като iPhone 4. Основните нововъведения са по-мощен микропроцесор, по-усъвършенствана антена, по-добра камера, както и някои подобрения в софтуера.

Анализаторите и пазарите не бяха особено впечатлени от новия продукт и акциите на Apple паднаха с 3,23% до 362,51 долара.

Продажбите на iPhone 4S  започват идната седмица в седем страни, сред които САЩ, Канада и Франция. Цената му ще е между 199 и 399 долара с абонамента.

Галерия на iPhone 4S вижте в Investor.bg

                                                                                                                                                                                                               (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
мен 40 кинта ми е таксата само за да мога да имам интернет и пълни функции на блекберито и да ползвам bis server
49
2
 
5
 
! Отговори
Дарин преди 12 години
Това е безсмислен спор. Говорим за приложения за по половин до един долар. Естествено, че няма как да им хванеш бройката - това е нещо, което се развива постоянно. Идеята беше, кое е по-подходящо да се избере и за момента, това е iOS ... пак казвам - за момента. Android е добър и има пазарен дял, но все още има да догонва виж статистиката за да не спорим безпредметно.
48
0
 
8
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
@ДаринИмам iPhine 4 и Samsung Galaxy S2. Няма приложения за ябълка, които да не намериш за андроид. Търсил съм и с усилие намирам неща, които ги има за iPhone и да ги няма за андроид. Все са приложения без много смисъл.
47
1
 
3
 
! Отговори
▒&#961 преди 12 години
А кога ше пуснат iPhone 5?
46
1
 
6
 
! Отговори
45 преди 12 години
45, В Андроид Маркет около 60 процента са фрее аппс. Това прави около 150 000. Пак не ти се получава сметката :) При фрее аппс даже може да се получи така, че в Апп Сторе да има по-малко.. не ми се смята сега :) Или са равни, или андроидските фрита са малко повече.
45
2
 
1
 
! Отговори
Дарин до 43 преди 12 години
Имах предвид free applocation, а не всички.
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да се занимавате с глупости и да давате луди пари за ТЕЛЕФОН, що не си купите ел. четец за книги и не започнете да четете стойностна литература.Чувал съм че четенето развивало сивото вещество...
43
1
 
6
 
! Отговори
38 преди 12 години
38, В Андроид маркет има 250 000 приложения, а в Апп Сторе има повече от 400 000. Повечето фрее неща са при андроидите. Затова почети преди да пишеш. 2000 приложения в Андроид Маркет :) В коя година живееш :)
42
1
 
3
 
! Отговори
До Иво преди 12 години
Аз си позволявам вече 1 година 40 лв над месечната си такса за една умряла нокия :D Iphone не блести оркъм характеристики и т.н. Iphone е мода. Въпрос е че тук сме големи разбирачи и все гледаме характеристики. А хората просто ползват телефон. Ай амин.
41
0
 
7
 
! Отговори
Дарин преди 12 години
До стефчоНе е задължително да си купиш смартфон за "тежест". Има функции с които да си вършиш и работата и да се забавляваш, а и цените отдавна не са тези, които бяха преди 2-3 години. Въпрос на избор. За тези от групата на "тежките" има VERTU - за нищо не става, но е или златен, или сребърен, или със скъпоценни камъни и т.н. Смартфона изобщо не е "тема за гордост" и "представителност". Повечето хора го предпочитат заради достъпа до нет, а оттам поща, сърфиране, игри в мрежа и прочие.
40
2
 
9
 
! Отговори
39 преди 12 години
39, Стефчо, защо не предположиш, че има много хора, които си вършат работата с подобни джаджи. Не всичко е гъзария при смартфоните.
39
9
 
9
 
! Отговори
стефчо преди 12 години
имам една нокия 1100 с гумена клавиатура и фенерче. вече 6 години я ползвам и няма признаци че се скапва. не мисля че притежанието на скъпа дрънкула прави човек по-тежък и важен. комплекси и ниско самочувствие е това....
38
8
 
2
 
! Отговори
Дарин преди 12 години
За момента App Store предлага над 60000 приложения срещу 2000 в Android Market. Не, че Android е по-лош, просто е по-нов и сега се развива. Не смятам, че такъв огромен брой приложения могат да те ограничават в това, което искаш да правиш, по-скоро ще ти бъдат от полза, независимо дали имаш намерение да ги ползваш професионално или за забавление. Ако ли пък това не е смартфона който да ти върши работа, няма смисъл да си хвърляш парите на вятъра ... избор поне в това отношение има огромен.
37
8
 
7
 
! Отговори
Иво преди 12 години
ползвам блекбери болд 9900 и просто е страшна машина... въпроса е колко човека могат да си позволят да плащат 30 кинта отгоре месечна такса само за да го ползват,и се заблуждават че айфона е най-добрия телефон понеже нямат пари да поддържат блекбери..тва е
36
2
 
8
 
! Отговори
Pld преди 12 години
А и някак си не ми се нрави, че ще си купя телефон за 1000+ лв и някой друг ще определя какво мога и какво не мога да правя с него...
35
2
 
9
 
! Отговори
Pld преди 12 години
Само да споменем, че Nexus Prime, който излиза след една седмица, има 4.3" SuperAMOLED 1280x720 (320ppi) дисплей... за каква конкуренция говорим??? iPhone 4S е един добър смартфон с прекрасен хардуер безспорно, но е твърде далеч назад спрямо новата генерация Android-базирани устройства, очаквани в близкия 1 месец.
34
1
 
5
 
! Отговори
Дарин преди 12 години
Така смятат анализаторите от агенциите, които се занимават професионално с проучване пазра на смартфони - може да се прочете на доста места в нета ... всеки има правото това да не му харесва. Лчно аз ползвам и iOS и Android и определено предпочитам iOS. Истина е обаче, че Android се развива много бързо и става все по-предпочитан - особено при таблетите. Колкото повече конкуренция - толкова по-добре за потребителя.
33
4
 
1
 
! Отговори
ninormalen преди 12 години
Да ама iOS е само едно устройство, а Android са десетки (не съм фен на Ябълката по принцип), което трябва да им се признае.
32
4
 
4
 
! Отговори
Скучна иновация преди 12 години
Слаб старт за *** Кук начело на Apple. Да се надяваме, че нещата ще са доста по-различни с iPad 3.
31
0
 
1
 
! Отговори
до Дарин преди 12 години
"конкурентите да изчерпат потенциала"Конкуренцията, ще заспи ли?