Motorola спечели дело срещу Apple в Германия

Забраниха на Apple да продава телефони, които нарушават патенти на Motorola
Обновена: 5 ное 2011 15:27 | 5 ное 2011 15:27,
86
Motorola спечели дело срещу Apple в Германия
Снимка: Reuters

Подразделението на Motorola за производство на мобилни телефонни апарати, което е пред изкупуване от Google, спечели дело за патент срещу компанията Apple, предаде ДПА.

Съд в германския град Манхайм забрани на Apple да продава телефони в Германия, които нарушават два патента на Motorola. В съдебното решение не се посочва за кои устройства на Apple става дума, но вероятно то обхваща по-голямата част от продукцията на Apple.

До днес не са огласени мотивите за решението на манхаймския съд. Патентният спор се отнася до предаването на комуникационни сигнали и синхронизирането на данни между групи получатели, посочва ДПА, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: appleMotorolaпатент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 85: И на домашния ми компютър, и на лаптопа си ползвам Arch Linux. Домашният ми сървър е под FreeBSD. ;)
82
1
 
1
 
! Отговори
Striker преди 12 години
Дааа, гроздето е киселко! :))) Ми ползвай си Хаш ***-то и не давай акъл тогава.
81
1
 
6
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 81: Какви грешки? Антената на iPhone 4, проблемът със загубата на Wi-Fi (или рязкото му влошаване) при iPad2, сега проблемите с батерията при 4S. За такива грешки ти говори човекът. И преди да си се хвърлил да обясняваш някакви глупости за iPhone 4 и антените, нека те спра - горд притежател на iPhоne4 съм от повече от година и проблемът наистина съществува. ;)П.П. Да си купиш настолен PC на Епъл е безумие. И не почвай с разяснения за ОС-а, защото OSX можеш да качиш на (почти) всякакъв хардуер, а компонентите в настолните компютри на Епъл не са нищо особено и с нищо не се различават от това, което можеш да си купи в магазина на половин цена. ;) При лаптопите нещата стоят по почти същия начин, както ще ти каже и популярният в този сайт епъл-фенбой НаблюдателЕЕ, когото запознах със серията на HP Envy, които не отстъпват по нищо на Mаcbook Pro (даже в много отношения са по-добри), а са с $1000 долара по-евтини. ;)
80
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"До днес не са огласени мотивите за решението на манхаймския съд."Мотивите на съда са няколко милина долара.
79
14
 
2
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Напълно те подкрепям!В света на компютрите и смартфоните има 2 марки - Apple и всички останали.Струват по-скъпо, но качеството си заслужава инвестицията.
78
10
 
4
 
! Отговори
До Крети преди 12 години
Какви грешки, абе вие хора разума ли сте си загубили? Аз допреди да се сблъскам с продуктите на ейпъл, само сини екрани, блокирания, рестартиране и преинсталиране, бяха неща които присъстваха постоянно в живота ми. Имам Мак от 3 години, айфон и айпад от вече почти две години и не знам какво е засичане и блокиране и принудителен рестарт. И после някакви гийкове ще ми говорят, че клиентите на ейпъл били овце и продуктите им били с грешки пълни. Вие ПРОДУКТ НА ЕЙПЪЛ ПОЛЗВАЛИ ЛИ СТЕ?
77
5
 
14
 
! Отговори
Крети преди 12 години
Стив Джобс е гений който успешно продава , продукт с грешки на стадото овце скъпо и те му се кланят и радват.Боли ме хея за Ифон ,всичките ми познати имат аз никога няма да си купя искам да се отличавам от стадото :)
76
2
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
"между интелекта и мазохизма няма връзка".... Наблюдател, аз поне ви сложих интелект, а ти го отрече. :-) Няма проблеми, щом казваш ще се съглася, феновете на айБезсмислиците сте мазохисти без връзка с интелекта. :-) :-)
75
2
 
5
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Do 76 НеуместенAз пък ти стискам ръка че се притече навреме на помощ на НаблюдателЕЕ, защото вече му изтърбушиха кофата ! Добре че се появи ти като Радецки!А тия дето злословят срещу Месията трябва да бъдат хвърлени на кладата!:) Никой не трябва да пречи на "правоверните" да принасят лептата си в името на Пророка прозрял в бъдещето!:)))P.S.: Между другото ХИЧ не е сигурно че "иновационното" айСиктиче ще бъде баннато в Германия!
74
7
 
5
 
! Отговори
Неуместен преди 12 години
Това, че наричате гений "***" може само да говори за възпитанието ви и ограничеността на съзнанието ви... Стискам ръка на НаблюдателЕЕ защото човека се интересува и дори си прави труда възпитано и аргументирано да отговаря на някои люде...
73
11
 
9
 
! Отговори
Неуместен преди 12 години
Пичове, повечето, които плюят iPhone и Apple са или незапознати или нямат пари да си купят нещо на ябълката или са точно толкова фанатизирани Android - маниаци, за каквито обвиняват привържениците на плодовата марка. Няма как да се приемат разумно от човек аргументи завършващи с "***"... Аз съм изтествал за тая година почти всичко мобилно и на двете марки - безспорно Android-a си има предимства, но няма как да настъпи iOs...
72
1
 
13
 
! Отговори
Dido преди 12 години
Apple спечели делото срещу Самсунг и забраниха продажбата на продуктите Галакси в Германия. Моторола спечели дело срещу Apple и забраниха продажбите на продукти на Apple в Германия. Браво на Apple, започнаха война с която Моторола изрита два от основните производители на телефони от най-големия европейски пазар. Apple са гениални!!! :-) :-) :-) Да съдиш някой за нарушение на патентно право, когато самия ти нарушаваш патентните права на други ......I сиктир!! :-) :-)
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е вече знам, че 100% си платен писач. За таш*к си...
70
7
 
1
 
! Отговори
НаблюдателЕE преди 12 години
@ Мишо:Никак не е случайно, че защитаваш Android - иска се интелект за да се осъзнае, че между интелекта и мазохизма няма връзка :-)
69
3
 
10
 
! Отговори
До 67 преди 12 години
Маркетинг на тъпите американци - знаеш как е :) Сега правят пари на гърба на Стив - не случайно изчакаха с продажбите на новиа АйШит... Да не говорим за масовите дефекти в софтуера... Ама нали е модерно :)))
68
4
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
"Но за да избере човек iPhone, се иска определен интелект"... Съгласен съм...точно oпределен МАЗОХИСТИЧЕН интелект. ;-) :-) Хем си плащаш скъпо и прескъпо, хем после те клатят отвсякъде и по много. :-D :-)
67
12
 
5
 
! Отговори
НаблюдателЕE преди 12 години
@ Мишо:За ползването на iPhone не се иска особен интелект и това е преимущество, на което се дължи голяма част от успеха на Apple на пазара.Но за да избере човек iPhone, се иска определен интелект :-)
66
9
 
4
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
Присъединявам се към молбата на 63 и бих желал да видя как точно SGS2 е по-добър от 4S. (:
65
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Наблюдателния" платен писач на Apple пак е на смяна, както виждам.Стив Джобс умира, но малоумието на i-фанатика е безсмъртно.
64
2
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
Наблюдател, то пък, за да се използва айТелефона се изисква огромен интелект. :-) :-D