Android или iPhone? Ето как да изберем

7 основни стъпки от Teenproblem преди да решите
8 фев 2017 16:00, Криси Табачка
51
Android или iPhone? Ето как да изберем
Снимка: Technobuffalo

По-голямата част от смартфоните са или iPhone или Android базирани, как ще решите кой телефон най-добре отговаря на вашия стил?
 
Следващите 7 стъпки ще ви покажат най-важните аспекти, които трябва да се вземат под внимание, преди да направите своя избор.
 
1. Опознайте разликите: Android и iPhone са подобни, но имат някои ясни различия

Обичате ли да променяте облика на телефона си във всеки един момент? Смятате ли, че можете да разчитате на приложенията които Google предоставя (Drive, Google Maps, Gmail и др.)? Ако е така, тогава помислете за закупуване на Android смартфон.
Харесвате ли нещата такива каквито са? Искате ли смартфон с безкомпромисно качество на изработка и premium дизайн? Смятате ли че можете да разчитате на набора от приложения (Apple Maps, iWork, iMessage) които предлага Apple? Ако е така, помислете за закупуване на Apple iPhone.
 
2. Изберете кой размер на екрана ви подхожда най-много

Предпочитате ли малки, средни или големи размери на екрана? iPhone се предлага в няколко стандартни размерa, 4 "(диагонал), като на iPhone 5S и SE или по-големите iPhone 6/6s и iPhone 7 (4.7" екран) и iPhone 6+/6s+ и iPhone 7+ (5.5 " екран).
От друга страна, Android устройства се предлагат в различни размери, вариращи от компактен, като например Motorola Moto G (4.5" екран ) и големи, като например Nexus 6 (6" екран).
 
3. Преценете дали хардуерът е по-важен за вас

Искате ли бърза скорост на обработка и камера с много мегапиксели? Можете да помислите за закупуване на Android смартфон от по–висок клас или на iPhone 7+.

Останалите стъпки можете да прочетете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невероятно *** животни сте, бе! Научете малко повече за iPhone и за това в колко по-висока степен той осигурява Privacy (ако въобще на Андрофеновете им пука за това), и че е единствения телефон, който е базиран на Free BSD, а не на Linux, че encryption и security са на светлинни години напред от Android и т.н.
40
0
 
8
 
! Отговори
Варненьец преди 7 години
До Мадуро и всички хейтъри. Аз не мога да разбера вие на телефоните си какво искате да правите? Филми да гледаме, совалки да пускаме, уникална история. За 1300 лв, за 1500 лв... Ми ако за вас са много значи вадите прекалено малко. Ползвам iPhone просто защото работи. Това, което искам го има. Филми не гледам дори на таблет, за това си имам macbook ;) Всеки има различни интереси и някой да твърди кое е по-добро е безсмислено. Всеки ползва, това, което му харесва и няма нужда да изтъква кое какв е
39
5
 
8
 
! Отговори
харакирисан преди 7 години
До МартинТакае. Някои овци още мислат че айфона е най-най, но той дори не е по-по.
38
0
 
8
 
! Отговори
Мартин преди 7 години
Изключително неграмотен материал!
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Братле, още в първото изречение внасяш смях. iPhone е телефон, Android е операционна система.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, забравих да изкарам мемори картата... Карай, нова ще взема, те цените им падат непрекъснато.
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един телефон е за да ми върши работа. Обаче трябва да изпълнява и още едно условие - във всеки един момент да мога да го завъртя няколко пъти над главата(вързан на въженце) и да го пусна да заминава. После да отида, да го вдигна, да си изкарам сим картата, която съм забравил и да повторя процедурата със завъртането. Ако не мога да направя това 2 - 3 пъти годишно без да се притеснявам, значи съм си купил твърде скъп телефон. Вещите са за да ми служат, а не аз да им служа.
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам с теб да живея,Вечно твоя сянка да бъда, айфоне, айфоне...
33
1
 
5
 
! Отговори
Тука има тука нема преди 7 години
Мале мале тука какви аграри пишат. У ферма за кравешка тор ли сте?
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато не се научат да правят батерии които да издържат поне една седмица без зареждане такова чудо не ми трябва. Работиш 3 часа и 5 часа го зареждаш евати андроидите евати айфоните евати телефоните. С мойта нокия отпреди 2000 година по 2 седмици не го зареждам а говоря по цял ден. С тези недомислици като закъсаш в планината и като ти се срине батерията след 2 часа и си жив умрел. Как ще се обадиш за помощ като батерията ти е заспала?
31
7
 
7
 
! Отговори
losHo преди 7 години
На който за каквото му трябва....Имах галакси с андроид. Бях доволен, но пуснаха един ъпдейт за 2 години, който освен бтгове друго не ми донесе. Така бъглясалия андроид повече не го ъпдейтанаха. Вземах си нокия с уиндоус - последен модел. Бях изненадан как две годишното галакси върви по-бързо... две години с тази нокия, няма апове, няма нищо, пенсионерски е този уиндоус. Така... дойде ред на айфон.. Вземах си 6s. За една година имам сигурно 10 ъпдейта на софтуера. Това е телефона!
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф голям проблем...
29
5
 
21
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
А,Айфона е голяма работа!Всеки ***..гал взел го в ръка се превръща веднага в бял човек!Вълшебна работа!Вижте американските не.гри-на помощи,ама с нагризана ябълка!Не мож ги стигна!
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мадуроРаботи да )))))), програмата се казва vlc. Да нещо друго , с това не минаваш.
27
0
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
Също така в комплекта , освен слушалките , има и преходник в който да си включиш твоите.
26
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още един глас за windows phone/mobile. Ползва се постоянно за служебни и лични цели.
25
20
 
10
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 7 години
Нито Android, нито iPhone! Само Microsoft!
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23Айфона се продава със слушалки ))))Това не мина , пробвай с нещо друго .
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикновенно в магазините за мобилни телефони има в някой ъгъл един прозрачно кошче пълно с безплатни телефони - там е истината
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, р9 лайт е добро попадение.

Спонсорирани публикации