Тръгна си и шефката на Магаданс

Ася се канела да напусне "Шоуто на Слави" от много време, сега събрала смелост
1 сеп 2008 13:09,
124
Тръгна си и шефката на Магаданс
Магаданс остана без хореограф. Снимка: Булфото

Ръководителката на балет Магаданс в "Шоуто на Слави" Ася Стоева също напуска Слави Трифонов, съобщава в днешния си брой "Нощен Труд".

Стоева напуска само няколко дни след като със Слави Трифонов се разделиха и режисьорите от "Шоуто на Слави" Стефка Райкова и Васил Лесов.

Русокосата красавица от доста време се гласяла да се махне, но все отлагала.

Причините за напускането все още не са ясни. "Запознати твърдят, че Ася Стоева е имала конфликт със Слави Трифонов", пише още изданието.

Само преди няколко месеца със Слави Трифонов се раздели и сценаристът на предаването Росен Петров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
бай Колю преди 15 години
ТОС СЛАВИ ВЕЧИ ЗЪ НИЩУ НИСТАВЪ. ИСКЪМ ПАК ДА СА ВИРНИ КЪЦИТУ - НАЙ-ДУБРИЯ ВОДИЩ И ФИЛУСОФ! ВЕЧИ СИГУР Е ПУДГОТВИЛ НОВИ И МНОООГУ СМЕШНИ ВИЦУВЕ!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Старите хора казват: "От ***, трандафор не става". Та и наш слафчо така
41
0
 
0
 
! Отговори
spas преди 15 години
Ти да не си самата Ася *** супиршоу нигувада - това предаване беше върхът на простотията - само като се сетя и ми се драйфа. А относно слави - падна ми в очите и вече просто не го гледам. АМА НЕИСКАМ ДА ГЛЕДАМ И невада!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Честно, Годжи винаги ме е кефел повече от слави (смятай)славчо дразни с постоянното си самоизтъкване, АЗ, АЗ, АЗ само това чувам от него. А е *** като калинка горкия...
39
0
 
0
 
! Отговори
р.п. преди 15 години
чак ми става жал за славитуууууууу :(((((:D :D :D :D :D :D
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хората го напускат не защото търсят някакви самостоятелни изяви, а защото около този селски *** не може да вирее нормален човек. Това е цялата истина. Ами така се покучава, като трябва да избиваш учиндолските си комплекси цял живот
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
славитУ е най-простият мега-*** дето се е раждал в цървуландия. Феновете му - също.
36
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Metallica - Die, die my darling
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Които го напуснаха,потънаха в дън земя.Алекс се напъва из няколко медии да се саморекламира и пак в мазето.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Слави е чудовище!слави - чалгар и се даржи с хората, все едон е бог. слави, ти беше свестен преди, но сега се промени. Дано ти закрият предаването! Първо, то вече се изчерпа отдавна, рейтингът му спадна тотално. Второ, колкото и да е популярно едно предаване, на нас българите бързо ни писва от него. Пример е Супершоу Невада (по-късно Шоу Такси) - най-популярното предаване на 90-те, почти всички го гледаха... обаче го спряха и сега почти никой не го помни. Е дано твоето "шоу" да се запомни още по-малко и след пет години никой да не те помни. Беше един *** продавач на мартеници, но поне беше човек, а сега си се превърнал в чудовище, не си ти просто. Все едно си някой друг, жалко подобие на себе си. А и нещо друго - щом закриха Шоу Такси с готината Ася защо да не закрият твоето шоу? Толкова ли се ненаяде? Но нали знаеш, че лаком г*з кръв с*ре? Накрая ще ти излезе през носа тази алчност. Ти не беше такъв човек.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, много му завиждам и нахправо чакам да се махне, защото СЛАВИ ТОЯ *** пречи на младите. Да даде път на младите шоумени, какво го гледаме от 100 огдини вече! Щом махнате КРАСИВАТА АСЯ СТАТЕВА от СУПЕРШОУ НЕВАДА И ТАКСИ махнете и тоя. АЛЧЕН *** КРЪВ ***.
32
0
 
0
 
! Отговори
егати преди 15 години
И какво ? В моята фирма за 3 месеца напуснаха 5 човека, дойдоха 7 нови.От кога работното място е до живот ? Ама така сте го написали, все едно Слави сам ще остане ... да бе да.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе как можете да пишете такива глупости????Слави се е доказал и самият факт ,4е толкова дълго се е задържал в ефира доказва неговия потенциял.За разлика от пове4ето от вас е постигнал много.По4нал е от нищото и е достигнал върха.Стига сте завиждали.Това няма да ви помогне,а се опитайте да постигнете поне малко от това ,което той е направил!
30
0
 
0
 
! Отговори
Слави преди 15 години
най-сетне помията се канализира, АМИН. никой обаче няма да върне в нормално състояние изгладените мозъчета
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
6oyto my e kam svoq krai ve4e se razpada . Tva e nai - tapoto gledano 6oy !!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
М. преди 15 години
Ех, завистта човешка няма граници... :( Защо ли ми се струва, че мразите не Слави, а факта, че не сте на негово място?
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Все пак мисля, че Ася от Невада беше дори по-добра водеща от него, но сега я помним няколко човека. Покри се съвсем. Но Слави иска да е звезда, винаги го е искал и едва ли ще спре да се показва от екрана.Обаче действително хората не търпят старата песен на нов глас. Лично на мен вече ми втръсна от него. Това е хубавото на консуматорското общество - статуквото бива разбивано. Слави е статукво вече.Щом спряха Супершоу Невада и Шоу Такси, които през 90-те бяха най-гледаните и сега едвам ги опмним, нека това да стане и с Шоуто на Слави. Пошло е вече и грозно! Изчерпа се тотално.
26
0
 
0
 
! Отговори
bribi преди 15 години
svalete toya tupunger ot efir to i bez tova nikoi ne go gleda realno!!
25
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Извинявам се, за правописните грешки допуснати от мен в предния /24/ коментар
24
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Напълно съм съгласен с 10 и 17 коментар. Не може да си груб и арогантен с колегите си и някои от гостите си, да се подиграваш само с едни и същи хора /от политиката и от артистичния свят/, да говориш само цинизми и те да са издигани в шоуто ти на пиедестал, да лансираш един и същи /понякога и некадърни изпълнители - от различните конкурси/ и да разчиташ, че някога няма да настъпи някакъв обрат. Липсва уважение към обикновените гости и хора и това хората го забелязват. Мразя да ми се крещи насреща, особено пред странични хора и ако аз съм на мястото им в шоуто бих си тръгнал веднага от там, ей така демонстративно, за да се разбере, че уважението на колетите е по-важно от всичко, дори и от успеха на шоуто. Защото успеха започва именно от уважението и работата в единен екип.