»зкуствен интелект и любов без граници в "ќтвъд" по Bulgaria ON AIR

ѕърви€т епизод от драматични€ сериал ще се излъчи на 16 юни от 19:30 часа
11 юни 2024 12:00,  расимир јнгелов
1
»зкуствен интелект и любов без граници в "ќтвъд" по Bulgaria ON AIR

»зкуствен интелект, съвременни технологии и любов без граници.  аква е връзката между романтиката и виртуалната вселена – това е въпросът, около който се развива сюжетът на най-новото заглавие в ефира на Bulgaria ON AIR. ѕърви€т епизод от латвийски€ драматичен сериал „ќтвъд“ ще се излъчи на 16 юни за зрителите на политематичната телевизи€ от 19:30 часа.

 риминален, драматичен и фантастичен – "ќтвъд" постав€ въпроса какво би станало, ако изкуствени€т интелект се състои от човек, когото сте обичали и познавате отблизо. »стори€та е романтична, научно-фантастична и драматична, като представ€ взаимоотношени€та във виртуални€ и физически€ св€т, размивайки границите на двата св€та. —ериалът показва любовта без граници, базирана на съвременните технологии.

ƒействието започва, когато светът на гениалната млада и красива √ундега (»лва ÷ентере) се срива и т€ губи сво€та половинка –аймондо (–егнарс ¬айварс) при инцидент. Ўефът ѝ от ада € заплашва с уволнение, а близките ѝ см€тат, че е полуд€ла. ¬ отча€нието си т€ използва познани€та си като софтуерен инженер и създава първи€ изкуствен интелект със съзнание, който приема личността на мъртвото ѝ гадже.

ћоже ли робот да компенсира тежката загуба на любим човек и докъде се простира развитието на изкуствени€ интелект – не пропускайте да научите в новото заглавие в програмата на Bulgaria ON AIR „ќтвъд“, които ще започне на 16 юни от 19:30 часа.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


1
ќще по темата: Bulgaria ON AIR
ќще от “елевизи€
ƒа изчезнеш безследно или да се бориш за живота си - в "Ќасрещен в€тър" и "≈върли" по Bulgaria ON AIR
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
1
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 дни
» лу-дос-тта има граници. ¬се пак хората живе€т в реален св€т, не в химерен/невъзможно желание, бл€н, фантази/, подобна фантази€ ще увреди психическото здраве на индивида.