Милен Цветков пак без работа, и EBF го свали

Икономическата телевизия спря част от живите си предавания
1 окт 2010 10:16,
109
Милен Цветков пак без работа, и EBF го свали
Снимка: БГНЕС

От днес Милен Цветков отново е безработен и на свободния медиен пазар.

Водещият остана без ефир, след като телевизия EBF свали част от живите предавания от програмата си, включително и сутрешния блок.

"Не знам още какво ще правя, тепърва ще търся", казва Цветков пред "24 часа".

Още по темата

EBF, чиято абревиатура означава “Икономика, бизнес, финанси”, покани известния журналист почти веднага след като Нова телевизия го свали от екрана.

Цветков отначало реши да прави сам телевизия, като пусна свое живо предаване онлайн. Седмици по-късно обаче предпочете аудиторията на икономическата медия.

В нея той правеше сутрешния блок във вида, в който го измисли преди години – гости в студиото, открит телефон за зрителите, актуални коментари на водещия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Милен Цветковтв водещ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
3
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Родом съм от Дупница ама израснах край Курило...:D :D :D
82
9
 
4
 
! Отговори
IDOL преди 13 години
СЧИТАШЕ ЗА ИДОЛ,НО ОЩЕ ОТ СВАЛАНЯНЕТО МУ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ВИДЯ ЧЕ ОСВЕН ЗА ГОВЕДАР НЕ СТАВА НИЩО,А ПРОПУСНАХ ЗА ПРАВЕНЕ НА САЛАМ,ЧЕ ТОЙ Е ЗАПОЧНАЛ ОТ ТАМ ДАНО ПОНЕ ТАМ ПО ПАЗЯТ НЯКЙ НИЗША ДА СЕ НАМЕСТИ.
81
2
 
4
 
! Отговори
Овчарче преди 13 години
Коуега, коментара ти е култов. Епа ти от кой край си ? и колко глави *** имаш ?
80
1
 
17
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Тоа па...Тоа па...Тоа па требе да се фане заедно с Барека и ... да кръстосат шпаги под чаршафа...:D :D :D
79
3
 
6
 
! Отговори
възмутена преди 13 години
Съжалявам,че вече не мога да гледам ТВ-предаването с М.Цветков.Не разбирам защо да не е хубаво това,че винаги има гости,има открит телефон за зрители.Посочете ми една ефирна или кабелна ТВ,където има открит телефон,освен в СКАТ?Ами само те в телевизиите си се чуват,само тяхното мнение се вижда,освен това са манипулатори.И макар че може би никой не ни чува,но нали поне си изказваме мнението.
78
7
 
9
 
! Отговори
Коритаров Лайв преди 13 години
Не ! "ни" мислим така. Миленчо е груб, аругантен, невъзпитан и си мисли, че Света се върти около него. Тотално непрофесионално се държи ! Не знам БНТ как са го създали ама е поизпуснал конете малко горкия. Витомир Саръиванов може да не е цвете за мирисане, но поне е културен. А ако не ти харесва пробвай с Николайчо и оная *** - комплексарката Цолова
77
0
 
6
 
! Отговори
Ковача преди 13 години
Ми да си коригира държанието, ееееееее ..., веднъж, втори, трети път! Да преусмисли държанието си, .....на работа и в семейството.
76
0
 
2
 
! Отговори
RTL преди 13 години
Милен е свестен, но излишно лигав.Колкото до Нова, момчето с лимбите също е много свястно, но голямото *** спрямо правилните на деня хора го прави несимпатично.Милен затова и не е там.Иначе за съответните русокоси водещи мадами мъже все ще се намерят.Българинът е на изчезване, но жилав и корав.Има и чужденци.Като Лафчис, например.
75
4
 
19
 
! Отговори
омбре преди 13 години
Не го харесвам този Миленчо.Между него и Карбовски няма и една ръка разстояние.Има нещо сбъркано и в двамата.Като налудничеви са и погледа им е един такъв като пациенти на психото.Миленчо се опива от мисълта ,че е много умен и остроумен и не се усеща че е клоун,докато другия се рови умишленно като мазохист в мръсотията за някаква оригиналност и изпитва садистично удоволствие от съдбата на нещасни хора.
74
1
 
10
 
! Отговори
дългоушко преди 13 години
За М.Цветков е валидна поговорката :"Език мой,враг мой".
73
9
 
16
 
! Отговори
Михайлов преди 13 години
Стига бе! Сутрешния блок на Нова ТВ го гледах заради Милен и Лора! Вече не го гледам, онзи с големите очи който прилича на Хари Потър и говори като некой П*едал въобще не знам как се казва, но ме дразни! Милен е водещ един път!
72
1
 
3
 
! Отговори
x преди 13 години
golyama raabotaa..........to ako e svesten shte go mahnat li?
71
1
 
17
 
! Отговори
ха ха преди 13 години
Интересно би било да знаем след като са смъкнали живите си предавания,какво са направили с умрелите?
70
7
 
1
 
! Отговори
(C) 2010 - Bogomil K преди 13 години
(C) 2010 - Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMYПОЕТИТЕ НЕ БИВАТ - ЗА ПАЛАЧИ,МАКАР ЗАРАДИ ХАПКА ХЛЯБ - ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯВАТ.ДУШАТА ИМ - ПОДОБНО НА ДЕЦАТА - ТЪЖНО ПЛАЧЕ,СТОМАХЪТ НЕ ПРЕСТАВА - ДА ГИ УПРАВЛЯВА.ПОЕТИТЕ НЕ ЗНАЯТ - ДЕН И ПРАЗНИК,И ЗАМЕЧТАНИ - КАРАТ ПРЕЗ ПРОСОТО.ОТ РАННА УТРИН - ЧАК ДО КЪСЕН ЗАННИК,С ПЕРО ОТ ГЛАРУС - ДРАЩЯТ ПО КРОСНОТО.ПОЕТИТЕ НАЙ-БИВАТ - ЗА ФАКИРИ,МЕЖДУ ЛЪЖА И ИСТИНА - СВЕТЪТ ДА ЛУТАТ.И РЯДКО СЕ ПРЕВРЪЩАТ - ВЪВ КУМИРИ,КАНДИСВАТ - КОЙ КАКВОТО ИМ ПРОБУТА.ПОЕТИТЕ - БОЖЕСТВЕНО СА ВЪЗВИШЕНИ,НО ИЗМОРЕНИ - ЛЯГАТ НИСКО В ГРОБА.ПРАВАТА ИМ - ЗАВИНАГИ ОСТАВАТ НАРУШЕНИ,СЪРЦАТА ПОКРУСЕНИ - ОТ ЧУЖДА ЗАВИСТ - И ОТ МЕСТНА ЗЛОБА.ПОЕТИТЕ - ОТ ГОСПОД ОСВЕТЕНИ,ПОЕТИТЕ - ОТ ВСИНЦА УНИЖЕНИ.THE END08.06.2010
69
1
 
29
 
! Отговори
Да го върнат в нова! преди 13 години
Истината е че сутрешният блок по нова с Милен и Лора беше само около 100 000 пъти по интересен и по провокативен от днешният му вариант с Вито / Фродо и щерката поредният мазен и тлъст БГ. бизнесмен, която няма грам заложби за каквото и да е било освен да стане жена на подобен вид бизнесмен. Е нали тати е богат може да работи каквото си поиска... що не в телевизията. Вече не следя сутрешният блок поради горните причини.
68
2
 
28
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
САМО МИЛЕН ЛИ Е БЕЗРАБОТЕН?АМИ ПОЛОВИН БГ Е ТАКА ,ДАИТЕ СЕГА ДА ПЛАЧЕМ ЗА МИЛЕН,АИ СИКТИР.
67
9
 
3
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
г-н цветков, съжалявам, че не ви оцениха. но вие водите явно антиправителствен курс, затова си отивате. това се казва медийна свобода!не мога само да ви простя,че пак насадихте тоя " професор." той не може да общува с хората, както вие, например. може да има рубрика, може да отговаря на въпроси, но не пряко в ефир
66
0
 
3
 
! Отговори
onq преди 13 години
За такива .... Така ... :D:D:D:D:D
65
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега за всеки безработен в България напишете по една статия.
64
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миленчоооо маймунке *** :D