Милионер си търси Пепеляшка или...

Защо и как Христо Сираков реши да се задоми
Обновена: 11 ное 2011 14:39 | 11 ное 2011 07:00, Петя Славова
133
Милионер си търси Пепеляшка или...
Снимка: activegroup

Колкото и добре да живее човек, се жени. На това мнение отскоро е и Христо Сираков. До него са стояли красиви  жени като Меги Дерм, Александра Раева, Ирен Онтева, Зара...

Но този път милионерът реши да сложи край на ергенския си начин на живот и да намери половинката, с която да изкара старините си. По-интересното е, че е решил да сподели пътя в търсене на щастието с всички зрители в новото шоу "Милионер търси жена".

Как се стига до сърцето му, не е лесно да се разбере, защото господин Сираков пази в тайна критериите и вижданията си за това каква да бъде бъдещата госпожа Сиракова.

Г-н Сираков, защо решихте да си търсите съпруга чрез телевизионно предаване?

Идеята се роди между мен и Емил Кошлуков на вечеря преди една година. Споделяхме лични неща и всъщност установих, че ще ми бъде интересно да срещна и различни хора от тези, които виждам в кръговете, в които се движа. И в други интервюта съм споменавал, че в началото ми беше трудно да се реша да участвам в подобен формат. Дори сега съм малко раздвоен, но все пак залагам на предизвикателството.

Уморихте ли се да бъдете ерген?

Не бих казал, че е много уморително. Човек си избира две неща – да живее или като ерген, или като женен. И двете са хубави. Не защото съм уморен да бъда ерген, а просто защото логиката на човешкото съществуване е да живеем семейно, така че е хубаво след толкова години ергенлък да поживея и по този начин. Надявам се да бъде задълго.

Как се решихте да споделите нещо толкова лично с цяла България?

Още не знам какво точно ще споделя.

Какви ще са критериите ви при избора на дама?

Каквито са и вашите и на повечето хора.

Какво очаквате да се случи в предаването?

По принцип аз съм оптимист човек. Вярвам в доброто и се надявам да се случат хубави неща. Сигурно ще има и някои неприятни моменти, за които предварително се извинявам.

Какви качества трябва да притежава бъдещата г-жа Сиракова?

Още по темата

Пак казвам, то е ясно. Все пак всеки иска жена му да бъде грижовна и вярна. И честна и искрена, с чувство за хумор, умна и така нататък. Това не е нещо, което само аз искам, просто общоприетите качества.

Какво вие ще ѝ предложите в замяна?

Същото.

Как се разбира кога една жена харесва вас, а не парите ви?

Ако не веднага, то след кратък период от време се разбира. При това аз нямам против някой да харесва парите. Парите са нещо, което всеки харесва, но просто не трябва да са цел. Както в бизнеса, така и в любовта. Когато парите станат цел в бизнеса, тогава се правят грешки и не смятам, че хората трябва да работят, защото изкарват пари, а да работят, защото има удоволствие, и после да изкарват пари. Както и в любовта – трябва да стоиш с някой, защото ти е приятно с него, а пък нормално е, за да живеете добре, да имате и пари.

Ще сложите ли някаква маска в предаването, или ще разчитате на искреност?

Много зависи от дамите, които ще се запишат за участие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
2
 
! Отговори
ПРЕД ПЕНСИЯ преди 11 години
КАТО ГО ГЛЕДАМ ТОЗИ ЧИЧО, ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ Е ТОЧНО КАТО ЗА МЕН.МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ЗНАЕ АДРЕСА МУ ДА МИ ГО НАПИШЕ.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!
136
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
до 135 ....всяко момиче навършило 18 години..може да бъде с тоя щом го желае.....аз лично мисля че проблема не е в момичетата...а в главата на тоя дърт пърч...ЗАЩОТО ГОСПОДИНА МНОГО ДОБРЕ И СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО ЗНАЕ КАКВО ТЪРСИ И КАКВО НЯМА ДА НАМЕРИ...всеки интелигентен и уважаващ себе си мъж знае и не би се изложил пред цяла България както тоя кифладжия ..но господина залага на парите си и на нищо друго..
135
1
 
3
 
! Отговори
raytchev преди 12 години
Тежко и горко на тази България ! Щом вече младите момичета вече си търсят мъж само според портфейла му ,и независимо от възрастта ,визията му(грозен,дебел и отблъскващ) и почтеността му(мутра или забогатял чрез корупция олигарх).Доникъде няма да стигнем с този манталитет!
134
4
 
3
 
! Отговори
Slavi преди 12 години
Tozi star star hitrec iska da jivee s mlado momi4e koeto moje da mu bade dete. Toi e pedofil i triabva da bade sprian ot zakona. Predstaviate li si kak 6te se 4uvstvat roditelite na tova mlado momi4e koeto 6te mu stava jena. Tova e ujasno. Toi e dori po star ot roditelite na kandidatkite, tezi zaslepeni mladii momi4eta koito se hva6tat s nego samo zaradi parite mu i izob6to ne go haresvat za6toto kakto vijdate toi e edin grozen star samotnik, koito e dosta stisnat... Sprete go.
133
1
 
4
 
! Отговори
Nasko /до 133/ преди 12 години
Права си Емили,Смешно е, "МЪЖ', вижте го, който се е възползвал, както и Кошлуков от всичко, да се прави на ..........., да не пиша!Срам ме е от такава Порнография по телевизията!Свършиха ли манекенките за този образ, или вече не се ловят на простащината??Дали има някъде в света такова"Шоу"??
132
1
 
9
 
! Отговори
Емили преди 12 години
Мъж с посребрели коси и материални възможности си търси жена, като за тази цел му помагат странични хора. Та те му казват какво да харесва.На тази възраст вече би трябвало да знае какво търси.Но пък може би му помагат защото имат успешни бракове и опит в това отношение.Като цяло шоуто е един пиар.Излъчено така предколедно ми звучи цинично. Ако наистина господина има такива възможности с които парадира може спокойно да зарадва с храна и дрехи деца без родители .Всичко останало е суета...
131
1
 
5
 
! Отговори
:))) преди 12 години
ха ха ха има но така ще се чувства по МЪЖ когато вземе някоя социално слаба! Просто ще се изживява като спасител:))) мушмурок
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И каква стана тя...излиза, че в "неговата" среда няма подходяща за съпруга, носителка на "общоприетите" качества. Здраве да е.
129
1
 
18
 
! Отговори
схемата преди 12 години
Търси той жена , търси пачка да направи от балъците гледащи *** реалити програми . За какво му е притрябвала жена , като такива хора като него не се интересуват от партньор в живота , а от материални блага и еднократно чукане . Просто е решил да съчетае правенето на пари и чукането , като за последното даже да не се наложи да си плаща . .
128
6
 
2
 
! Отговори
milata преди 12 години
manekenkite sa kuhi leiki,4oveka si tarsi umna jena
127
1
 
8
 
! Отговори
младо агънце преди 12 години
"Ще сложите ли някаква маска в предаването, или ще разчитате на искреност? Много зависи от дамите, които ще се запишат за участие. "Направете си извода сами
126
2
 
14
 
! Отговори
:) преди 12 години
Не разбрахте ли че тоя дъртак няма кой да го *** колкото и богат да е
125
4
 
4
 
! Отговори
elen ivanova преди 12 години
gospodin siracov ne mislq 4e podhoda vi e pravilen, ako deistvitelno iskate ot sarce i du6a sapruga do vas, koqto da spodeli ostataka ot jivota vi s vas, tova ne e na4ina. Ako iskate da 4uete moeto mnenie otgovorete na komentara mi.P.s. niama da sajaliavate
124
2
 
18
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
Малоумщината владее България! Едно след друго все по-*** "риалитита"...утопия за масите. Значи положението е много критично, щом се прибягва до такива плоски и жалки пропаганди...:(
123
2
 
7
 
! Отговори
az преди 12 години
Eee stiga sas tezi prostotiii Jalka istoria
122
2
 
2
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
Един от на България-
121
3
 
14
 
! Отговори
zara преди 12 години
ти си вече дърт изкуфял набръчкан пед,,,,ераз и щте е най-добре да си вземеш мъж и да се скриеш щтото никому не си интересен!!!!!
120
1
 
14
 
! Отговори
Баш Шоу и Врътки преди 12 години
()....трошачката(ите) си търси(ят) милионер(и) ще едно по-пикантно шоу където ...трошачките ще показват възможностите си.... И ще има много заинтересована публика. Печелившъта печели ужкиммилионер за 1 седмицъ... и после заедно с подгласничките се явят на кастинг за "холивудска" продукция...останалите кандидатки могат да участват в заснемането на образователни аматьорски клипчета без финансова изгода но за слава ... зер Интернет чака ....
119
2
 
9
 
! Отговори
Умна и красива преди 12 години
А колко ли им е акъла на тия, които му се вържат на неговия? Той и Слави Трифонов си направи шоу, за да си търси жена - ама не така просташко - той поне не натяква че е милионер и че ги вика момите за сгляда :)
118
1
 
11
 
! Отговори
винету преди 12 години
аве, ,,БЛИЦ,, що ни занимавате с *** постоянно