Халваджиян, върни ни милионите, зоват от bTV

Медията го зове да се откаже от "България търси талант" и "Седем часа разлика"
Обновена: 12 апр 2012 14:39 | 12 апр 2012 14:00,
223
Халваджиян, върни ни милионите, зоват от bTV
Магърдич и Джуди Халваджиян. Снимка: БТА

Завихрилата се война между bTV и продуцентската къща на Магърдич Халваджиян "Глобал вижън" се ожесточава. 

След като от ефира на телевизията бяха спрени предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница", двете страни си размениха взаимно обвинения и дори закани за съд.

Днес от медията призоваха продуцента "да прекрати всички свои взаимоотношения с медията, като се откаже от възложените му проекти "България търси талант" и "Седем часа разлика" и да възстанови предплатените му милиони".

"bTV вярва, че за Магърдич Халваджиян работата му за телевизията оттук нататък би следвало да бъде неуместна", се казва в позицията на медията.

От телевизията поискаха още "Глобал вижън" да дадат съгласие за публично разкриване на договорите с продуцента и цялата кореспонденция по тях.

Още по темата

"bTV е готова незабавно да публикува пълната документация, включително безпрецедентните финансови условия и цена на предаванията в пъти над себестойността им, веднага щом "Глобал вижън" дадат съгласие за това", подчертават от медията.

Според тях единствено оповестяването на договорите ще докаже, че обвинението в цензура е опит да се прикрие истинската причина, провокирала тяхното недоволство и е дошло едва след като са засегнати "финансови интереси на продуцентите за десетки милиони левове".

"Твърдението за цензура е абсурдно, при условие че bTV е имала право да свали всяко издание на предаването "Господари на ефира" при засягане на интересите на телевизията и не го е направила нито веднъж", казаха за пореден път от телевизията.

От bTV са категорични, че единствената цел на публичните изяви на Магърдич Халваджиян и екипа му, е да се изчисти името на "Глобал вижън" и съмненията относно качеството на "Господари на ефира” и "Пълна лудница” с цел предаванията да се продадат на друга телевизия при изгодни за продуцента финансови условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
6
 
! Отговори
преди 12 години
циииииирррррррррккккккккк
59
11
 
3
 
! Отговори
www преди 12 години
За тези, които смятат да не гедат бТВ. Хехехе, ами то бТВ са помислили за такива хора :) Ще гледате бТВ комеди, бТВ Екшън, Лейди и незнам кво си там.
58
1
 
14
 
! Отговори
До 43, Пич преди 12 години
Пич, ти наистина ли вярваш, че тези двамата просто са седнали, измислили са с какво да се занимават и просто така са станали милионери, с честност и упоритост?Пич, моля те от сърце две неща:- не го казвай това на децата си, те не го заслужават...- пиши ме и мен в писмото до Дядо Мраз тази година - с една по-свестна кола поне....Всичко най-добро ти пожелавам!
57
0
 
20
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Забравих да спомена най-важното.Каквото и да Ви говорят става дума за пари,а когато спорят телевизия и продуцент,значи е за много пари.
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво било абсурд - Евреин да ходи и да ръси пари, а след него Арменец да ги събира и да му ги връща!?
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Глобъл Вижън и БТВ са за е..не та затова аз си стоя отстрани и си гледам сеир.
54
7
 
3
 
! Отговори
до Радостин преди 12 години
"България търси мутант" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Радостине ми ти що не се яви?Първото място ти е в кърпа вързано.
53
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българина забрави как до 1989 годинагледаше само руски *** филми и се кефеше!За това гледайте турски сериалии слушайте чалга.Познавам много хора които гледат турските сериали като световно!!!Даааа:)
52
1
 
8
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Голям кеф! TV7 кажи добре дошъл на чичко Магърдичко!
51
3
 
24
 
! Отговори
посба от БТВ преди 12 години
Магииииии,върни ни паритеееее,трябва да купиме нов турски сериал!
50
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БТВ е телевизията на Гоце, преди години заради предаване, което не хареса на Гоце-изритаха Иво Инджев, по цял ден в ефира се изказват Мая Манолова, Курнилия Нинова, Сер-гей и т.н., а при тройната коалиция нито един път не пуснаха репортаж от митинги и протести срещу управлението им....Е, ако това не е частната ТВ на агент Гоце, коя е?
49
2
 
15
 
! Отговори
хорейшио преди 12 години
Дааа.Откакто БТВ стана българска собственост почнаха *** работи.Подписали договори дали парите-сега откажете се доброволно.Правилата и законите са нищо на тази територия.
48
0
 
28
 
! Отговори
развеселен преди 12 години
Алооооооооооооо, Бтв, ако не гледаме и Седем часа разлика, и България търси талант, какво ще гледаме по турската ви телевизия смотана!!!
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво сега Евтим Милошев и Слави Трифонов ли ще запълнят дупката>Само дано Росен Росен да не е водещ на още едно предаване.
46
0
 
17
 
! Отговори
лазар преди 12 години
До 49за бтв, чалгата и евтината ракия - добре. само на туршията какво не и хареса ... :)
45
1
 
18
 
! Отговори
Ромео преди 12 години
Жоржета , в своя коментар звучиш като пренебрегната, обидена и изоставена малка женица от богаташки син!...Прав ли съм? В крайна сметка тук новината е около отношенията на Би Ти Ви с Маги, а не кой с кого се е е....л, и на кого ще ражда деца! Моля те не превръщай дискусията в клюкарско-*** откровения! Благодаря ти!
44
2
 
41
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Тези от БТВ за *** ли имат българските граждани?Ами разбира се,че са платили много пари особено за "България търси талант",но не забравяйте,че това е най-гледания формат в света и Халваджян е платил луди пари за правата на шоуто.А защо БТВ не спомене за убийствено ниския наем,който плащат за малкото НДК,разкрит от Волен Сидеров.И за огромните суми за реклама и покрай изборите,а да не споменавам че ни манипулират жестоко с глупостите,които излъчват и особено турските сериали и новини.
43
1
 
36
 
! Отговори
stalone преди 12 години
Аз не гледам Босфор ТВ
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Целия тоя скандал ме подсеща за един виц."Вървял един еврейн и хвърлял пари зад него, а след него вървял един арменец и ги събирал и след това връщал на еврейна ;)"Вие вярвате ли ???
41
0
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
Не бъди половинчат! Прав си, но това което има остава да се свали тогава от битивиту е като Авгиевите обори!