Халваджиян, върни ни милионите, зоват от bTV

Медията го зове да се откаже от "България търси талант" и "Седем часа разлика"
Обновена: 12 апр 2012 14:39 | 12 апр 2012 14:00,
223
Халваджиян, върни ни милионите, зоват от bTV
Магърдич и Джуди Халваджиян. Снимка: БТА

Завихрилата се война между bTV и продуцентската къща на Магърдич Халваджиян "Глобал вижън" се ожесточава. 

След като от ефира на телевизията бяха спрени предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница", двете страни си размениха взаимно обвинения и дори закани за съд.

Днес от медията призоваха продуцента "да прекрати всички свои взаимоотношения с медията, като се откаже от възложените му проекти "България търси талант" и "Седем часа разлика" и да възстанови предплатените му милиони".

"bTV вярва, че за Магърдич Халваджиян работата му за телевизията оттук нататък би следвало да бъде неуместна", се казва в позицията на медията.

От телевизията поискаха още "Глобал вижън" да дадат съгласие за публично разкриване на договорите с продуцента и цялата кореспонденция по тях.

Още по темата

"bTV е готова незабавно да публикува пълната документация, включително безпрецедентните финансови условия и цена на предаванията в пъти над себестойността им, веднага щом "Глобал вижън" дадат съгласие за това", подчертават от медията.

Според тях единствено оповестяването на договорите ще докаже, че обвинението в цензура е опит да се прикрие истинската причина, провокирала тяхното недоволство и е дошло едва след като са засегнати "финансови интереси на продуцентите за десетки милиони левове".

"Твърдението за цензура е абсурдно, при условие че bTV е имала право да свали всяко издание на предаването "Господари на ефира" при засягане на интересите на телевизията и не го е направила нито веднъж", казаха за пореден път от телевизията.

От bTV са категорични, че единствената цел на публичните изяви на Магърдич Халваджиян и екипа му, е да се изчисти името на "Глобал вижън" и съмненията относно качеството на "Господари на ефира” и "Пълна лудница” с цел предаванията да се продадат на друга телевизия при изгодни за продуцента финансови условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
4
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
....samnenia za ka4estvo i nisak reiting .....s cel da se prodadat na drugi televizii .....mi koia tv togava 6te gi kupi za pove4e pari ....btv sa razkriti publi4no za parvi pat ....manipolatori i turski podlogi sami si go napravixa ....benatova ...zaradi goce izgonixa 4oveka ma doide viduv den ....
79
3
 
38
 
! Отговори
Хе преди 12 години
Така като чета, като че ли Халваджиян си има добре опечени договори, които не изнасят на БТВ.В този случай си мисля, че все му е през макарона на Халваджиян относно шикалкавенията на БТВ :)Освен това, БТВ съвсем не е телевизия в която цензурата да е непозната...Цирка с г-н Инджев май пак се разигра в тази телевизия.Първанов кихна и БТВ се наакаха....
78
1
 
37
 
! Отговори
от мен преди 12 години
Абе кой гледа още телевия, бе?!
77
8
 
22
 
! Отговори
Баровец с Г55амг преди 12 години
Жалко Господари на ефира беше яко предаване.Вижте блога на Иво Инджев.
76
6
 
5
 
! Отговори
high преди 12 години
Нека това да бъде пример за телевизията, която реши да подпише в Халваджиян. Кой е крив и кой е прав ще покаже времето и договорите, но не върви така да се вадят кирливи ризи и да се хапе ръката, която те е хранила. Има и други начини да се разделиш, по-цивилизовани, като на професионалисти. В момента гледаме бг махленски спор а ла Халваджия. Нека да си знае бъдещата му телевизия какво да очаква- публични обвинения, заплахи, търсене на пубчлина подкрепа за неща, които са от частен характер.
75
2
 
11
 
! Отговори
Nikolla преди 12 години
За обикновените хора наистина се очертава страааашна дилема чия страна да вземат в този гръмогласен медиен спор(подплатен с милиони левчета).
74
7
 
12
 
! Отговори
Марги преди 12 години
Като цяло не харесвам Btv, но определено на Господарите на ефира, а да не говорим за тази тотална глупост Пълна лудница, отдавна им беше дошло времето да си ходят. Престанах да ги гледам откакто се появиха двамата захаросани лигльовци - Мария и Рачков. Лошото е, не това, че няма да ги има, а че едва ли би се появило нещо стойностно по която и да е телевизия, особено частна.
73
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отдавна подозирам, че нещо с мениджмънта на BTV не е в ред, щом още държат на хранилка Слави - чалгата.
72
2
 
23
 
! Отговори
Лили преди 12 години
Отвратителна, гадна, продажна телевизия - подложила се под сатрапския ботуш на агент Гоце Седефчов от село Сирищник. Дано един ден българите поумнеем и проумеем, че такава телевизия не бива да се гледа!
71
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То па кой ли му гледаше на арменеца евтините глупости? Събираше масовка тиквеници от цялата страна - жадни за слава и 30 секунди ефир, записваше простотиите им и айде - гледай народе риалити! Пълни тъпизи! Добре че са дискавъритата и НГ-тата, иначе отдавна да съм изхвърлил ТВ-то както супер ненужна вещ, заради такива като арменеца.
70
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да има доблестта да прекрати всички свои взаимоотношения с медията, като се откаже от възложените му от bTV проекти "България търси талант" и "Седем часа разлика"и да възстанови предплатените му милиони. bTV вярва, че за Мъгърдич Халваджиян работата му за телевизията оттук нататък би следвало да бъде неуместна. КОЛКО СА ЖАЛКИ БТВ, "да възстанови предплатените му милиони" ВИЕ ДА НЕ СТЕ КРЪЧМА "ВЪРНИ,ВЪРНИ" ИМА СИ ДОГОВОРИ - САМО ТОВА ЛИ МОЖЕТЕ ?
69
1
 
25
 
! Отговори
Tашака Мибара преди 12 години
Ако спрат сериала "Седем часа разлика"...Слънцето ще спре да изгрява! БТВ, Канал1 и останалите са връх на простотията, невежеството и ниската култура. Това е следствие на качествата на дегенератите в ръководството им - назначено от също така дълбоко дегенериралата върхушка. Погледнете медийния титан Гергов и възлюбената му - предизвиква гадене!
68
0
 
0
 
! Отговори
www преди 12 години
...докато бях в Нова ТВ от Глобул ... да се чете ...докато бяхА в Нова ТВ.... грешка
67
2
 
4
 
! Отговори
www преди 12 години
В договорът имало опция да им спират предавания, т.е. съгласили са се... Не виждам защо реват тогава ако наистина са им спрели предавания. Очевидно съвсем друга е причината!!!!!!!!!!!!!! Между другото докато бях в Нова ТВ от Глобул им бяха свили сърмите. И вместо стил Господари на ефира направиха предаване, което повече приличаше на рекламно-информационно :)))))))))))))) Лицемери
66
3
 
26
 
! Отговори
БТВ-Турция преди 12 години
Най-якият туркофилски канал. Когато случайно го пусна по всяко време чувам повече турски отколкото български имена. Не може ли да запълним предаванията маанета некви? Бенатова и другите ханъми що ги пускат без фереджета? Когато има паузи между турските да пускат остроумията на Слави ,то нема нуйда и +18 да слагат , щото паузите бабетата ги използват да идат до тоалетна ,а младите под 18 дето гледат БТВ са от райони дето не разбират много български и не е опасно тогава.
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е добре де, нас европейците какво ни интересуват проблемите на някакви азиатски телевизии и продуценти ???
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тепърва ще започнат да се пукат медийните балони. Повечето от телевизиите в БГ са перачници на пари, обвързани и защитаващи политически и икономически интереси. Ставаш продуцент с някакво смешно предаване и след няколко месеца си вече милионер. Ами аз искам да попитам откъде се взимат тия милиони дето телевизиите ги раздават. Куцо и сакато напоследък все е "продуцент", а качеството на продукциите е на нула. По всички телевизии от години се въртят едни и същи изтъркани формати с разлика в именат
63
7
 
1
 
! Отговори
ТРАКОС преди 12 години
САМО СПИРО ПАПАДОПУЛУ ---ИСКАМЕ БОИ, Е.АНЕ И ГРЪЦКА МУЗИКАПУСКАИТЕ ЕРТ---НЕ ИСКАМЕ СЛАВЯНИ,*** И ТУРТЦИ В СТАРА ВИЗАНТИАЕЛЛИНИКИ ДИМОКРАТИА ТА ЗИСЕ
62
0
 
6
 
! Отговори
дам... преди 12 години
Брей... колко малко коментари. Явно само "кореняците" са по работните си места... :)
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че БТВ съвсем изпростя с тея турски сериали и си изгуби половината зрители, за никого не е тайна, сега като закрие и тези договори и още ще намалеят... а когато са подписвали договорите, след като са им чак толкова неизгодни де са гледали ? продуцентската къща може да иска квото й дойде на ума, друг е въпроса що й е дадено ?