Цветанка Ризова аут от Нова телевизия

Журналистката преговаряла с други медии зад гърба на шефовете
Обновена: 24 авг 2012 14:33 | 24 авг 2012 10:45,
194
Цветанка Ризова аут от Нова телевизия
Цветанка Ризова и Нова телевизия са в развод. Снимка: Булфото

Едно от лицата на Нова телевизия - Цветанка Ризова, е освободена от медията. Дълги години журналистката бе водеща на предаването "На четири очи", което вървеше в неделния следобед.

Като мотив за раздялата от ръководството на Нова тв изтъкнаха некоректното й поведение.

Още по темата
"Екипът на Нова телевизия работи в продължение на три месеца по създаването на ново предаване, в което Цветанка Ризова щеше да бъде основен водещ. Ръководството на Nova Broadcasting group научи вчера, че в същия този период тя е водила преговори и с други телевизии. Благодарим за нейната работа в Нова телевизия и й пожелаваме успех в бъдещите й начинания", гласи официалното становище на телевизията.

От есента в часовия пояс, където вървеше "На четири очи", се завръща предаването "Всяка неделя" с водещ Кеворк Кеворкян.

Само преди дни от медията оповестиха, че Цветанка Ризова ще бъде водеща на новия съботен сутрешен блок "Събуди се...", заедно с досегашната си главна редакторка в токшоуто Мирослава Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
19
 
! Отговори
PD преди 11 години
В предвид новите тенденции, телевизиите се пълнят с млади, красиви и кухи "журналисти" на принципа "БЛЕСТЯЩ ТРИУМФ НА ВЪНШНОСТТА НА НАД СЪЩНОСТТА". Помъдряват, за сметка на хилядите глупости, сътворили през годините. И когато дойде време да осъзнаят социалната роля на медиите при формиране на общото мнение, ги уволняват. И идва момента за нов цикъл от гореизложеното.
100
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моите съболезнования за хората, които продължават да гледат телевизия (не само Нова - тя си е the ultimate toilet)
99
5
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Не гледам Нова телевизия!Най-тъпите риалита, най-тъпите водещи и най-тъпите сериали!Все ми е тая за Ризова!
98
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-после!
97
17
 
9
 
! Отговори
Кънчо преди 11 години
Много с*кс има в тази жена
96
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое е некоректно бе? Че си търсиш работа докати имаш работа ли? Ама това е психиката на българския роб-отододател...
95
0
 
11
 
! Отговори
до 105 коцева преди 11 години
а се ЕГН, точен адрес, номер на банкова сметка и удостоверение за липса на задължения към НАП не искаш ли да ти изляза, за да поствам коментари в новинарски сайт, м?!
94
2
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 11 години
От бивш *** какво очаквате?!
93
8
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
И сега кой ще задава удобни въпроси на Цв.Цв и ББ?
92
0
 
11
 
! Отговори
до Даола преди 11 години
Няма някой млад и умен човек да предложи нещо свежо.
91
2
 
22
 
! Отговори
petkov преди 11 години
СУПЕР.И без това прoтивна беше.
90
6
 
23
 
! Отговори
лупи преди 11 години
Най-после! По-некадърна журналистка от тази не е имало и няма да има. Добре,че канеше умни хора та те си задаваха въпросите и сами си отговаряха. Виждам,че Нова си връщат и стари предавания. Ще заприличат на телевизия отново. Добре е Кеворк да има трибуна,защото само той може да каже нещо смислено. Цветанка,милата, може да направи едно кулинарно предаване. Там ще има някакъв успех.
89
2
 
4
 
! Отговори
ani преди 11 години
nai posle se reshi da q svalqt tazi ,,koza,,ot televiziqta.kolko mnogo i haresvaha razgovorite sys vliqtelnite li4nosti.vsqko na4alo ima i krai.
88
5
 
1
 
! Отговори
Коцева преди 11 години
До Анонимен МНОГО ТИ ГИ СЕЧЕ ПИПЕТО, АМА НЕ МИ Е ЯСНО СЛЕД КАТО СИ СМЕЛЧАГА ЗАЩО СИ АНОНИМЕН, ИЗЛЕЗ С ИМЕТО СИ И ТОГАВА ГОВОРИ КОЛКОТО И КАКВОТО СИ ИСКАШ.
87
4
 
12
 
! Отговори
ха-ха преди 11 години
Цветанка Ризова и без това ме дразнеше много. Правеше се на наивна и задаваше абсолютно *** въпроси, предвид гледаното време в което даваха предаването й. Изобщо смешен и измислен журналист. Кво стана, няма сериозни журналисти, има един двама - Кеворк и Коритаров, като за сравнение между двамата и дума не може да става. Кеворк е по-обиграния вълк.
86
4
 
5
 
! Отговори
К.К-ян преди 11 години
Да не забравяме, че последните 30 години нашите телевизии все още са под влиянието на "Всяка неделя". Добре, че беше Янчо Таков да го създаде, а после лаврите бяха за КК.Нали го опандизиха за търговия с дамски кожуси...
85
3
 
12
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Едно трябва да я ясно: сдъфканата храна от ефирните телевизии ава само за домакини и стари хора. Младите хора имат компютри, знаят езици и си набавят информация бързо от интернет, а пък за филми - да не говорим. Така че на кого му пука дали Цветанка или който и да е.Телевизията изигра своята роля.
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отврат някаква са и журналистите и медиите.
83
4
 
5
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
,,VODESHT ,,VSQKA NEDELQ,, KEVORK KEVORKQN . ***,BIZNESMEN. A G E N T /DIMITAR/ 1977 G. 6-TO UPRAVLENIE 1-VI OTDEL 1 , 4 OTDELENIE !!!
82
4
 
10
 
! Отговори
Kamenica преди 11 години
На кого ли му пука какво става у Нова? Така и не се научих да я гледам тази постна телевизия! Единствено това ,че сега през август имат сутр. блок от 7.00 и заради Калинка гледам първите 12 минути!Иначе ни Цветана и кево ще киризя, по това време от години групата пресушава неделната доза бира!