Аксиния е вторият изгонен от къщата на VIP Brother

Зрителите оставиха в играта Ирен Кривошиева и сина й Владо
Обновена: 1 окт 2012 22:01 | 1 окт 2012 22:00, Красимир Ангелов
178
Аксиния е вторият изгонен от къщата на VIP Brother
Аксиния напусна къщата на VIP Brother= Снимка: Булфото

Певицата Аксиния стана втората звезда, която бе изгонена от къщата на VIP Brother.

Надарената певица от Свищов загуби борбата за оставане в къщата срещу актрисата Ирен Кривошиева и сина на Стефан Данаилов – Владо.

За оставането на Аксиния в къщата гласуваха едва 38% от зрителите, а след решението им тя напусна къщата със сълзи.

Джаз изпълнението на третия номиниран за изгонване -  Бони, я остави във "Вип Брадър".

Владо и Ирен Кривошиева  пък си спечелиха оставането в шоуто с прецизно изпълнение на сцена от филма  „От нищо нещо", където Владо влезе в ролята на баща си Стефан Данаилов.

"Честно и откровено надявах се страшно много на това, защото страшно много ми липсваха моите близки хора”, заяви след своето излизане от къщата Аксиния.

Тя определи съквартирантите си като „добри хора” и „много готини”, но все пак изрази задоволството си, че е напуснала къщата и ще се върне към нормалния си начин на живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: АксинияVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
0
 
! Отговори
pateto преди 11 години
Vladi i Iren sa super gotini i zatova otivat na final4e!!!
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Затова има възглавница. За предпочитане - с картинка на готина мацка..
136
0
 
0
 
! Отговори
Олеле, мале! преди 11 години
Абе, тая си е направо страшна, представям си я да ми се озъби така в леглото...
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе - този брадър си е забавление за ***. Ама що не - нали ТВ-тата печелят от това. Що да не плащат глупаците?А не се мешайте в султанските работи ... хахахахаха
134
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това що за предаване е? Да не е за оня, дето пърдеше и някакви протестираха? Ако е то - не го гледам, щото нещо ми е много интелигентно.
133
1
 
20
 
! Отговори
Пишман Випов преди 11 години
Давам парична премия на първия, който се сети за ЕДНА песен на тази "певица".
132
1
 
8
 
! Отговори
Селянка преди 11 години
Гледах но нищо не разбрах,само ,че се сетих колко *** са пуснали SMS за Бонка за да остане.Такива випове на село по мегдана колкото щеш и ,Златки ,Бонки,Иренки,Владковци и всички останали си ги имаме,но гледаме шоу на живо,разлика няма.
131
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая ВИП не моим я гледам.лигла.
130
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя бе единствения човек в къщата който не щъкаше насам-натам да създава интриги, да се кара с някого или да обижда някого. Направи ми много добро впечатление.
129
0
 
2
 
! Отговори
за 155 преди 11 години
До ixtlan Или фантазираш или ползва помощни средства ( вибриращи ),но така няма да се пръкнат къцита !
128
6
 
4
 
! Отговори
Най -великия комента преди 11 години
10624 5 Отговори Анонимен преди 9 часа Стефан Данаилов, Иван Ласкин, и Владимир Данаилов са от един дол дренки. Чувствителни са, но нараняват хората с прямост - за което жестоко съжаляват - и така влизат в скрита депресия. Но това е характер за супер актьори - като Брад Пит, Робърт Де Ниро, Леонардо ди Каприо, Ален Делон.. Най-големи *** са такива като Кеворк Кеворкян - такива като него не съжаляват за нищо човешко. Съжаляват само за това че са могли да вземат повече живота - пари, у
127
15
 
7
 
! Отговори
До зрителката преди 11 години
Госпожо зрителко , не видях те ли ,че ВЛАДИМИР ДАНАЙЛОВ има таланта и харизмата на баща си ! Баща му учи чужди деца на актьорско майсторство , а сина му/единствонно биологично дете/ присто си е роден талантлив ! Англииският му е без акцент , та ка че той може да направи страхотна кариера . Ако бях продуцент щях да го лансирал , малко е объркан ,но е добро момче .Много му е липствала мъжката падкрепа и възпитание , но душата му е добра.
126
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 144 Сега разбираш защо цялата Нова ТВ е разстроена и притеснена !
125
2
 
9
 
! Отговори
33 преди 11 години
Голямо лицемерие, престореност, неискреност във всичките и приказки и държание. И какво и е надареното като певеца????А тези които въобще гласуват, защото може да се гледа от любопитство и докато вървят рекламите на това което гледате, задават ли си въпроса че с тяхното левче пълнят гушите на такива "випове" на продуценти и хрантутници?
124
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изглежда неглупаво момиче.Тръгнала е по-лекия път надявайки се богатите чичковци да и създадат живот на принцеса.Жалко.Не е посредствено момиче и е доста добродушна.Това и е изиграло лоша шега.Добре,че е излязла толкова рано,за да не се излага повече.
123
10
 
18
 
! Отговори
Дедо ви от село преди 11 години
Много си е добре момичето,винаги е усмихната и позитивна.Направи страхотно шоу с бурлеската.Но народа гласува за ***,това е положението,тъжно,но факт.
122
2
 
27
 
! Отговори
Стефан преди 11 години
певици, актьори, футболисти, журналисти, спортисти. А къде остават хората които се трудят и които изпъкват, хората които са издигнали човешката популация до нивото което е в момента, хората които се трудят и правят добро - лекарите, инженерите, строителите, програмистите - хората които създават - те трябва да са ВИП, а не някакви лъскави, пластмасови , изкуствени най-различни шоумени от развлекателните индустрии.
121
1
 
16
 
! Отговори
Стефан преди 11 години
В целия свят, а не само в БГ съкращението VIP е претърпяло една злокобна метаморфоза. Още от римската империя се знае че за да се контролират масите са нужни забавления и празници. Това е основното нещо от което се възползват злите сили контролиращи света използвайки медиите и др. информ. източници. Това е и 1 от основните причини за падението на българската младеж и комерсиализацията на чалгата, грешната ценностна система и възпитание. VIP означава много важен човек т.е. важните хора са:
120
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нова телевизия е само за *** и бавноразвиващи ***. Като се почне от оная коза Гала и се приключи с всичките им *** "шоута".
119
6
 
37
 
! Отговори
Б.Б. преди 11 години
Много зле е тоя кон. Добре, че я изгониха. Незнам какъв *** трябва да си за да пращаш СМС-и за тия ***. Хора, не хранете дебилния вип брадър!