Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?

Плеймейтката припадна заради нервен срив
Обновена: 10 окт 2012 23:14 | 10 окт 2012 23:10,
151
Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?
Съквартирантите свестяват Златка. Снимка: ВИП Брадър

Златка, Бони и Къци ще се борят за оставане в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно след номинациите тази вечер.

Черната Златка беше първата номинирана, тъй като беше капитан на отбора, който загуби в битка с другия отбор на съквартирантите, чийто капитан беше Никол. Играта беше за познаване на известни личности.

За първи път от началото на шоуто съквартирантите се номинираха очи в очи, а не както досега – в изповедалнята.  Къци събра най-много точки за изгонване.

Според съквартирантите той се е разболял от нездравословната атмосфера в Къщата. По думите им той е „най-милият” човек, добър баща и евентуалното му излизане от ВИП Брадър би повлияло добре на здравословното му състояние.

Никол, която стана глава на Къщата за седмица, имаше право да номинира един човек и тя реши това да е Бони. Като причина синоптичката изтъкна, че певицата е единственият човек в Къщата, с когото е имала конфликт.

Сред аргументите за номинации имаше и изказвания от рода „номиниран, защото пие много кафе”, „защото спортува”, „защото си мери кръвното доста често” или „защото е като затворена птичка в кафез”.

От предаването тази вечер стана ясно, че вчера, навръх рождения ден на Багата,  Златка е припаднала в Къщата в резултат на нервен срив. Причината била съжителството под един покрив с бившето й гадже Багата.

След прегледите за щастие се оказало, че плеймейтката е физически напълно здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: номинациивип брадър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве тъя Дзлатка от ко се е гътнала че я освестват ? Да не би да е получила пренапрягане на гръбначния мозък от мисли ? Не мой тъй да ги напрягате с мислене. То е непривична дейност за тях. Ше земат да дефектират.
7
1
 
2
 
! Отговори
минЧо преди 11 години
си прави "секуро" ;-) Истинските ВИП Български, си действат по делата, правят битки, схеми и пари, и си правят и те "секуро" за "измислящите" в полите на Витоша хаххаха ;-)
6
6
 
35
 
! Отговори
Петрова преди 11 години
Златка няма да я махнат до като не стане джумбиша с Багата.Толкова зле е режисирано това шоу,че даже дразни с елементаризмът си.
5
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам българина как съвместява примерно тази две новини -едната е ,че 65 % вече не могат да си плащат сметките и са на прага на оцеляването -и другата кой влезнал ,кой излезнал и кой пръднал в някаква къща?!????! На явно обедняването върви ръка за ръка с опростяването !!!!!!
4
4
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци е най-готиният човек там. Ако някой наистина е ВИП, това е той.
3
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес кой ***?
2
3
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къцката е готин ама останалите просто го нарочиха за черна овца и цялото стадо вкупом срещу него ,иначе е е добър интелигентен ,кротък човек!Ако някой трябва да излезне това е ку*вата златка и бони
1
2
 
77
 
! Отговори
Parcuc преди 11 години
Не знам за Златка, ама и Къцката беше напът да му призлее на човека, съкрушиха го тия лоши съквартиранти, хахах