Пацо вън от Къщата – наистина!

Стоян Дудов също се сбогува със съквартирантите
3 дек 2012 22:39,
305
Пацо вън от Къщата – наистина!
Панайот си тръгна. Снимка: Булфото

Панайот напусна къщата на Биг Брадър след гласуване на зрителите, които го определиха като най-неприятния съквартирант.

Въпреки защитата на първия победител във Вип Брадър – фолк певеца Константин, Пацо събра негативния вот заради непрекъснатите си караници със съквартирантите и желанието си да се показва пред камерите на всяка цена.

Футболистът от Гълъбово се държа смешно и налудничаво по време на играта сред номинираните, на която те трябваха да отговарят на въпроси от обща култура.

Панайот блесна с „познания” като това, че Божиите заповеди са 11, а най-дълбокото езеро на Балканите е Марианската падина. Отговорите му спечелиха присмеха както на зрителите, така и на съквартирантите.

При излизането му Биг Брадър на няколко пъти подчерта, че този път той излиза наистина.

Минути преди него къщата в Нови хан напусна  и Стоян Дудов, който бе избран да участва в риалитито като най-запален фен на играта.

Той не очакваше скоростното си излизане, затова не бе събрал багажа си и помоли съквартирантите да напълнят куфара му, като им напомни да не забравят якетата и саката му. Решението за излизането му беше взето от Биг Брадър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пацо към Миро в едно от последните му хранения към него: "Знайш к'во Миро, вземи пореви малко да те съжали България. Щот така като се държиш като мъжкар не ти отива тоя имидж.Вземи си пореви... тебе те знае цяла България че ревеш. Ти си по реването, това е твоята сила. Не ти отива да се правиш на мъжкар. Цяла България те знае тебе като Миро-пу.ката и Миро-ревльото..."Муахаххаха..РЕВАЛ СЪМ СЪС СЪЛЗИ НАПРАВО ОТ СМЯХ.
173
0
 
15
 
! Отговори
Алекс2 преди 11 години
Ей стига тровихте народа с тая простотия...има мноооого да слушате новини за престъпления на млади хора
172
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А мислите ли, че на Пацата трябва да му плащат хонорар, за това, че ги вдъхнови да направят най-яркия образ в "Пълна лудница"?
171
8
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Ей това българите сме редка порода .Абре хора това не е научно популярен филм или образователна програма ,това е така наречено шоу . Тук трябва да се смееме със сълзи и това го направи Пацата ,накара ме истински да се забавлявам. Сега ще гледате "двама мъже и половина " ама без Чарли Шиин .Манджата става безсолна .Сега е равносилно дали ще гледате "панорама " или това.
170
6
 
3
 
! Отговори
Николай преди 11 години
До АнонименБраво човече! Кефиш ме напълно. Стискам ти ръка, давам ти пет, потупвам те по гърба, прегръщам те.Много ясно и точно казано.
169
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пацо-съвремения Бай ***
168
17
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
90% от фенчета на "невероятно откровения и истински добродушко, който за краткост наричаме Пацо" първи ще му избият зъбките, ако ги затворят с него някъде и ги остави с две кисели млека в хладилника защото не успява да асимилира 3 печатни страници правилник, а после седне с мазна усмивка да им обяснява как "*** понье й станало шоуту навънкъ и то пак околу мьени са върти 'сичку чуьек".Приликата между откровен и истински и *** и нагъл е колкото между обикновения стол и електрическия.
167
43
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко са прости мнозинството от хората, които гласуват. Изгониха най искренното и забавно момче, което изнасяше цялото шоу. Утре същите хора ще отидат да гласуват отново за тиквата и станишев. Е затова ние като народ заслужаваме съдбата си.
166
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Панайот Премиеррррр !!
165
16
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Без Пацо това шоу ще е като предаването "Адрес 4000"!
164
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз кат ходя до WC излизат по хубави неща от тоя
163
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам дали е селянин, ама поне е искрен и прям човек, а не двуличен *** като останалите! Стоят и траят като мишки, да не вземат да си изпуснат хонорарчето, *** и виповете!
162
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nqma po tapo par4e ot tozi selqnin, koronqsvam go za nai nai ama nai golemiq *** i nz koq jena bi legnala s toq sas sigornost nqma takava
161
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ако бях на мястото на този *** и цяла БГ да ме подиграва бих се гръмнал
160
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте колко е грозен само
159
7
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е единствения *** показван по телевизията който ми е бил приятен интересен и забавен.Никога не съм вярвал че ще ми харесва един човек който постоянно бълва простотии и се държи арогантно.Никой комик не може да прави такова автентична и неподправена комедия като Пацо. А и освен това е по детски добър и невинен,
158
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, Паце. Затаковай ги хейтърите.
157
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** обичала да се меша с простолюдието.. :D Аахаххахахахаха Тя затова явно е информирана за всичко, касаещо предаването.. Счита го за пошло, ама гледа. Нищо, че е Ентелегентна по душа.. Даже и за тв игрите на Планета е информирана.. Всичко знае тази хитруша, само и само да ни се присмива на нас, глупаците...........
156
3
 
22
 
! Отговори
174 до Деа преди 11 години
Всичко добре...не ти харесват анцузи и сръбска музика....ама за китениците не се изказвай неподготвена, че ще ти се смеят! Има китеници, които струват колкото цялото ти холово обзавеждане...заедно с телевизора. Много ми е интересно колко много комплексари се появиха...Вкъщи най-вероятно се разкарвате с ризи,панталоним, сака....Пацата се чувства удобно в тези дрехи за ежедневието и е прав....друго си е цял ден да се търкаляш по диваните с новите дрешки и да демонстрираш стил и модни познания.
155
0
 
11
 
! Отговори
до 178 преди 11 години
Точно за това говоря...не е въпросът да кажеш на сакатия, че е сакат, на глупавия, че е глупав и на грозния, че е грозен. Това не те прави нещо повече от тях, напротив, показва елементарни емоции и липса на възпитание. Надали ще ме разбереш де, то трябва да поживееш сред много и различни хора, за да разбереш на къде духа вятърът, само с братчеди и авери за компания не става.