Пацо вън от Къщата – наистина!

Стоян Дудов също се сбогува със съквартирантите
3 дек 2012 22:39,
305
Пацо вън от Къщата – наистина!
Панайот си тръгна. Снимка: Булфото

Панайот напусна къщата на Биг Брадър след гласуване на зрителите, които го определиха като най-неприятния съквартирант.

Въпреки защитата на първия победител във Вип Брадър – фолк певеца Константин, Пацо събра негативния вот заради непрекъснатите си караници със съквартирантите и желанието си да се показва пред камерите на всяка цена.

Футболистът от Гълъбово се държа смешно и налудничаво по време на играта сред номинираните, на която те трябваха да отговарят на въпроси от обща култура.

Панайот блесна с „познания” като това, че Божиите заповеди са 11, а най-дълбокото езеро на Балканите е Марианската падина. Отговорите му спечелиха присмеха както на зрителите, така и на съквартирантите.

При излизането му Биг Брадър на няколко пъти подчерта, че този път той излиза наистина.

Минути преди него къщата в Нови хан напусна  и Стоян Дудов, който бе избран да участва в риалитито като най-запален фен на играта.

Той не очакваше скоростното си излизане, затова не бе събрал багажа си и помоли съквартирантите да напълнят куфара му, като им напомни да не забравят якетата и саката му. Решението за излизането му беше взето от Биг Брадър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
13
 
! Отговори
174 до 180 преди 11 години
Приеми го като мини-експеримент. Но същите хора живеят сред нас, не се и съмнявам, че по-подобен начи и ние сме манипулирани. Като се започне от новините...дали са истина? Мине се през цените на стоките...дали реално цената на горивата не е много ниска? Вярно ли е, че сме зле....дали не произвеждаме много повече от снесените отгоре данни? А дали цифрите са изкуствено завишени? Обикновеният човек живее нон-стоп в романите на Оруел, жалко но факт.
153
0
 
6
 
! Отговори
селтаци до 174 преди 11 години
Тя тая Жасмина е толкова манекенка, колкото аз съм ядрен физик. С 165см манекенка не се става, да не говорим, че визията и излъчването и не стигат дори до ниво Мис Областен град. Просто девойчето успя да завърже правилните социални контакти "сещай се", за да се задържи в това посредствено предаване. Надали ще има развитие кариерата и, така че не и остава много освен да роди от някой бизнесмен и да си оправи живота.
152
0
 
13
 
! Отговори
174 преди 11 години
Днес излъчиха играта на Цеце в Сделка или не...Много смешно беше да гледаш странните въпроси на Жасмина и държанието на Цеца - доста голяма разлика между нашенската и чуждата манекенка.до 180Ами...съжалявам, но е трудно да вкарат цялото общество в една къща. Вкарали са определени модели на държание...Мъж с мускули, хора със свръхсамочувствие, хора с различна ориентация, селския шут, кукла Барби, инфантил и за цвят двама македонци...а не друг етнос.
151
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стойка и Тризначките - изключително душевно нечистоплътни хора, самочувствие голямо, знания нулеви. Питате тризначките колко крака има паяка и коя е най-близката планина до Благоеград и падате от смях. Питате Стойка в кои постановки е играла...и ви става смешно.Найден - променен, но показва сеирджийски характер...малко напомня на как' СийкаМного се нрави Дими, който не натрапва сексуалността, както Стойка говори за татър нон-стоп. Цеце и никола също. Цеце е умно момиче с отлично държание.
150
0
 
4
 
! Отговори
до 174 и 176 преди 11 години
похвално е, че четеш книжки и се опитваш да прилагаш наученото, само дето в случая и двата примера са неуместни. 1-во в "1984" се говори за цял народо-общинствен строй, от бебета до възрастни хора със всички апарати на държавата, докато Big Brother си шоу, социален експеримент на изключително ниско ниво, манипулиран от създателите си, а не от участниците. 2-рият ти пример е още по-нелеп, защото в случая никой не се ползва с привилегии, да не говорим за физическо насилие.
149
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миро - извадка на "мъж на думи" - ще те ударя, ще те пребия, ти си ***, ***...в реалност никой не удари, а днес Пацата го засрами и с познанияПацата - символ на простодушния и откровен човек. Казва това което мисли, знае какжо желае и не се страхува да признае какво цели...натурален човекЛили - еталон за кукла Барби, флегматичен говор, липса на собствено мнениеБоби - много мускули, нелошо момче, но като че ли има някакви проблеми, които избиват в комплекси
148
11
 
17
 
! Отговори
селтаци преди 11 години
П.С. Да кажеш на жена, че е грозна във всяко отношение, че някой е п*тка и т.н. не е добродетел, нито е искреност и непринудено поведения, а чиста простотия и липса на възпитание. Не, че феновете му разбирате разликата, де...
147
0
 
7
 
! Отговори
174 преди 11 години
признат в цял свят, но трябва да имаш малко разум и мисъл за да го разбереш! В затворено пространство под наблюдение избиват най-тъмните качества на всеки човек, такава ни е природата. Сигурно знаете за един експеримент, в който група хора е разделени на затворници и надзиратели...След определено време този тест е прекратен заради зверствата на надзирателите. В момента в къщата имаме изключителна екранизация на много български герои
146
13
 
15
 
! Отговори
селтаци преди 11 години
Направо се учудвам колко много хора защитават Пацо в тоя форум. Явно селянчетата са решили да оправдаят арогантната и просташка изява на кумира си, или най-малко се разпознават в него. Няколко плоски майтапа, чалга визията в комбинация с 13-те анцуга и останалото е само селски манталитет с гарнитура простотия. Това е Панайот, величието на Гълобово и околията, идолът на селските тарикатчета и олицетворение на западащото провинциално общество.
145
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега...до всички Ентелегенти! Биг Брадър е съвършена екранизация на идеите на великия Джордж Оруел! Ангсоц! Като започнеш от идеята за телекраните - в шоуто са камери и телевизор...където гледаш само Големия Брат, минеш през определеното меню на съквартирантите, отговарящо на липсата на продукти в Първа писта. Вечните наказания на Брата - неговата дума е закон, в книгата хората просто изчезват, в шоуто се наказват. Изключителен психо експеримент...
144
0
 
8
 
! Отговори
Сандо Наркомана преди 11 години
Покъртително неинтригуваща ни новина..
143
1
 
2
 
! Отговори
До Деа преди 11 години
А искаш ли да се съберем вкъщи и да гледаме предавания за големи? Можеш да избираш между "Минута е много" и "Часът на Милен Цветков"..... ;)
142
1
 
2
 
! Отговори
До Деа преди 11 години
А искаш ли да се съберем вкъщи и да гледаме предавания за ЕнтелЕгентни? Можеш да избираш между "Минута е много" и "Часът на Милен Цветков"..... ;)
141
0
 
8
 
! Отговори
istinata преди 11 години
struva mi se 4e glasiat nagradata za Miro.toi e psuval panaiot a tova ne se izlu4i.tia pederasi se podigraha s Panaiot vidiaha 4e ena granicata i go ubiha.,s vseki moje da se slu4i ako go analizirat i provokirat postoianno
140
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стойка не може да стъпи на НАТФИЗ...завършила е някакви курсове
139
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...да ви кажа ,това никакъв Биг Брадър не е!!!!! Вси4ко зависи от сценаристите,какво и как ще покажат.Защо не го дават през цялото време ,както другите сезони? ...а само отделни моменти,по преценка на сценаристите?
138
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ензък,Пацата ,гълъбовският Лео ди Каприо,този колорит ,кво му е на сърце-тва му е на уста . евала му правим,щото поне 90% от тия които го гледат си мислят за себе си колко са готЕни ,ама не са толкова откровени като Пацата да си го кажат . свърши Брадъра без него .некви комплексирани нереализирани кандидат- софиянчета го прецакаха .най- ми е гнусна Стойка,де бре ,кога завърши НАТФИЗ ,кога стана толкова велика
137
1
 
18
 
! Отговори
Ники Пънчев преди 11 години
До Анонимен 154 : Че Никола е пич, нека спечели. Аз съм за него, Цецето и тя не е лоша, Найден макар доста променен си е точен.. това са хората.
136
1
 
5
 
! Отговори
до Dea преди 11 години
A ти си пусни 'Грозната Бети'
135
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изгониха го, защото гласуват псевдо-моралисти и комплексари. Той беше единствения интересен и нелицемерен човек в къщата. Това предаване спира да се гледа. При положителен вот щеше да остане. Сега остават безинтересни хора, които са там, за да си оправят репутациите. Такива като миро ревльото и стойка, които сами провокираха скандалите.