Bulgaria On Air празнува втори рожден ден

Финансови анализатори на Bloomberg отправиха своите пожелания
Обновена: 9 сеп 2013 19:19 | 9 сеп 2013 19:17,
3
Bulgaria On Air празнува втори рожден ден
Снимка:Dnes.bg
Днес телевизия Bulgaria On Air отпразнува своя втори рожден ден. Финансовите анализатори на Bloomberg Нейра Чехич от Лондон и Анджи Лау от Хонконг отправиха своите пожелания за успехи в ефир и весел празник.
 
В Сутрешния блок на Bulgaria On Air председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов коментира:
 
„Вън от куртоазията, трябва да кажа, че се превърнахте в една от цивилизованите медии в българския ефир, в качествена медиа, не толкова в комплиментарния смисъл на думата, колкото в журналистиката, която медиата прави – сериозна, по важните теми, специализирана тематично през икономическия филтър, а това е един начин да се говори за съвременния свят в най-актуалната и изпълнена с проблеми, в най-драматичната част от живота на хората. Изобщо, една медиа, която не влиза в медийни войни. Аз даже желая да продължите да бъдете нещо като Швейцария на българските телевизии. Доц. Лозанов добави още, че бъдещето е в профилираните телевизии, които стават все по-актуални.
 
Bulgaria On Air посреща празника си с мотивацията да продължи да разширява и обогатява своята програмна схема. През септември в ефира на радиото и телевизията ще влязат финансовите анализи на експертите от Investor.bg, както и нови предавания, а също и нови рубрики във вече любимите на зрителите утвърдени предавания.
 
Телевизия Bulgaria On Air е част от едноименната медийна група, която включва още национална радиоверига България он ер , бордовите списания ON AIR и Go ON AIR. Сайтовете от групата на Инвестор.БГ АД също вече са част от семейството на Bulgaria On Air.
 
През февруари тази година медийната група сключи договор за ексклузивно сътрудничество с Bloomberg Television.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Bulgaria ON AIRBloomberg Television
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Лозан ГеоргиевМедията се гледа основно от хора, които се вълнуват от икономика, технологии, политика, новини и програми с обществен характер. С две думи - насочена е към интелигентна публика, а рейтинга си постига именно благодарение на хора, които не се вълнуват от турски сериали и клюкарски предавания.
2
3
 
0
 
! Отговори
Лозан Георгиев преди 10 години
Интересно, една такава негледаема медия как се изхранва?
1
0
 
1
 
! Отговори
Джулс преди 10 години
Мисля, че коментарът на медиен експерт като Лозанов е достатъчно изчерпателен, а положителната му оценка е реално мерило за професионализма на БФ он еър. Честит да им е рождения ден, с пожелание да поддържат все така високо ниво :)