Милко Калайджиев аут от Dancing Stars

Фолкпевецът бе победен от Мариан Кюрпанов в елиминациите
21 мар 2014 09:40, Александър Попов
1
Милко Калайджиев аут от Dancing Stars
Снимка: Dancing Stars

Милко Калайджиев и неговата партньорка Елена напуснаха Dancing Stars след снощните елиминации. От четирите застрашени двойки най-голям късмет извадиха Дарин и Ани, които бяха спасени от зрителите още в началото и не им се наложи да излизат да танцуват.

Още по темата
Така звездите Милко Калайджиев, Елена и Мариан Кюрпанов със своите партньори трябваше допълнително да грабнат публиката с изпълненията си. Вторите, които се спасиха, бяха Елена и Дидо, които следващата седмица ще представят румба.

В прекия дуел за оставане в шоуто Мариан и Михаела заложиха на джаз ритъма, а Милко и Елена на диското. Любопитното е, че двете двойки бяха и миналата седмица на елиминации.

В крайна сметка зрителският вот изхвърли Милко Калайджиев, който предварително бе сочен за фаворит. Не помогнаха и призивите на Илияна Раева, че тази атрактивна двойка трябва да продължи.

По време на напрегнатите дуели на сцената пяха Дичо, Поли Генова и популярното каре Део, Лео, Рафи и Играта. Публиката стана свидетел и на уникалните изпълнения на артисти от цирк Елуаз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
9
 
! Отговори
БКП преди 10 години
Е чалгата е мейнстрим вече! Както ви бяхме обещали-разкарайте Костов и Царя и ще има чалга по всички телевизии. Да не кажете че сме лъжци! А изборите знаете кога са и къде са урните! Още 5 мандата децата ви ще са тони стораро и мара с устата. И ще ви пеят на ухо в рубаят или военния клуб. И до нови мандати електорате!