Бедствие на седмицата: Гери-Никол и пържолите на Гага

Хубаво е младата певица да намали нахакаността си
95
Бедствие на седмицата: Гери-Никол и пържолите на Гага
Снимка: X Factor

В България можеш да станеш сензация за дни. Такъв е случаят с Гери-Никол, която не блесна кой знае колко при участието си в X Factor, но след шоуто бързо превзе класациите и прикова вниманието към себе си.

Няколко хита, чести провокации в социалните мрежи, няколко слуха за любовни връзки и няколко статуетки й гарантираха звезден статут сред тийнейджърите.

В началото на седмицата тя стана и част от шоуто "Като две капки вода". 19-годишната певица влезе в образа на Лейди Гага, определено не ѝ се получи пеенето, което не ѝ е за първи път и не е изненада за тези, които са я гледали на живо.

Тя показа, че трудно приема критика и влезе в спор с Фънки.

"Факт е, че не ти стигаше дъхът и леко грубичко беше кантото. Но това е началото, ти си много развълнувана", заяви той, след което последва нейният отговор.

"Грубичко е – да, аз смятам, че Гага трябва да е груба и да яде мръсни пържоли с кръв. Но няма проблем, заради вас следващия път няма да ям никакви протеини, а само въглехидрати".

Хубаво е Гери-Никол малко да се запознае с големите звезди, защото шоубизнесът не свършва с табелата на Калотина или Дунав мост. А специално Лейди Гага на първо място е музикант, а не пържоли и кръв. Да, правила е провокации в кариерата си, много артисти са го правили. Но пък това не обезценява таланта ѝ и творчеството ѝ е на един клик разстояние. Стига да не се вглеждаш в пържолите.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: X FactorфънкиГери-Никол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
32
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 64Гери е най-голямата българска певица но в България един аритист няма къде да изпълнява песните си освен в нощните заведения. Гери трябва да наеме Атанас Колев и с него да поработят върху това тя да звучи, като американка, като пее на английски. Докато пее на бг хората няма да я ценят.
61
18
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36 Гери пуска рязко нова песен но като я пусне винаги искам да я слушам по 100 пъти на ден.Графа има някалко запомнящи песни и не се старае всяка песен да му е запомняща се и хората да искат да я слушат постоянно.
60
80
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиче, с цялата си простотия, арогантност и самочувствие без никакво покритие, е символ на какво се е обърнала музикалната сцена в България. ***, нагли, напудрени буци, които не само проституират тялото си за да са там, а и проституират нещото което те наричат "музика". Това не е нищо повече от една простащина, пълна с вулгарни текстове и правена за хора с много ниска или нулева култура. Каквито "артистите" такива и феновете.
59
15
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 57В България има много фенове на Гери-Никол. Клиповете на Гери са скъпи и няма продуктово позициониране, като клиповете на другите. Аз песента и със 100 кила съм я гледал поне 300 пъти. Също така и Ютюб има опция за миксиране на песни. Като една песен стане известна тя лесно влиза в миксове и така трупа автоматично гледания защото има много хора гледащи миксове. Също така и всяко едно устройство има инсталирано приложението Ютюб. Гледам Ютюб на тв иначе Спотифай на др устройства.
58
79
 
25
 
! Отговори
Гатанка преди 6 години
Педя човек - лакът самочувствие. Що е то?
57
77
 
15
 
! Отговори
1912 преди 6 години
Богато момиче си,а искаш да изглеждаш евтина :):):)
56
79
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това дебелото, дето пет думи на кръст не може да запомни Гериту ли било!
55
79
 
24
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Не съм следил кариерата на хлапето признавам си. Не ми е в категорията.Все пак за това възпълничко глуповато момиче ли е целия скандал?!Просто гледах оня ден предаването,като две капки ли беше?Имало е кариера на певица така ли?!Странно .............
54
78
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууу,крокодил!!!! Тя: -Къде?!?!? Той: -Леле,че и говори .
53
78
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До варненец33 милиона гледания в ютуб не значи че толкова души са я гледали! 33-*** фена са я гледали 1 милион пъти пак прави същото! и нито песните и са добри, нито изпълнението и е на ниво! при пайнъра ще се изяви сносно с чалга!
52
77
 
17
 
! Отговори
Ник преди 6 години
Това нещо вярно нито е за слушане , нито е за гледане
51
10
 
79
 
! Отговори
варненец преди 6 години
До ГабровежНапротив ,ютуб отброява уникални гледания ,иначе всеки изпълнител ще си направи армия от ботове , които да ги въртят нон стоп , не лъжи хората .
50
79
 
13
 
! Отговори
Габровеж преди 6 години
Алгоритъма на YouTube отброява брой гледания, а не уникални индивиди видяли песента. Да не мислиш, че разбит вмубпо Везди наистина имат по 2.5 милиард души, които са го гледали ?
49
79
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toва няма ли да предозира вече, че ми писна ...
48
32
 
79
 
! Отговори
варненец преди 6 години
Плюйте герито , ама песнта със 100 кила има 33 милиона гледания в ютуб ! Софийските звезди КОГА така, мммм? Май Герито отдавна "е минала калотина" госин автор , или има 33 милиона българи по света може би ? Аахахахха....
47
8
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яката дупaра кой ще я бара?
46
76
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисли се и когато се пее. Ако можеш и двете. Ако и двете ги няма, има порно
45
76
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се мисли и когато се пее.Ако можеш и едното, и другото. А когато и двете ги няма, има порно.
44
80
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото момиче, родено е интелектуален инвалид-с празна глава. Ще се радва на още 3-4 месеца внимание от селските, български медии и после я чакат 50 години забрава, мизерия и смрад.
43
20
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а интересно лузърите тук които обиждат визията й, как точно изглеждат, нека позная - пъпчacали, дебели, плeшиви, с очила?