Обвиниха Феим Чаушев за посредничество при откуп

Остава за 72 часа в ареста, после ще искат удължаване на мярката
9 мар 2011 18:45,
72
Обвиниха Феим Чаушев за посредничество при откуп
Феим Чаушев. Снимка: Булфото

Софийската районна прокуратура повдигна обвинение на бившия зам.-министър на външните работи Феим Чаушев за посредничество при искан откуп, съобщи говорителят на прокуратурата Руси Алексиев.

Чаушев беше арестуван късно снощи заради това, че е посредничил за предаване на откуп за открадна джип, собственост на турски гражданин.

Още по темата
18 мар 2008 10:40
45

Освен Чаушев бе задържан и Ивайло Геков, който е посредник в схемата. Геков бе задържан при предаването на 23 000 евро, предназначени за откуп за скъпия автомобил.

Колата била открадната на 18 февруари от паркинга на столичен хотел. Ден по-късно собственикът подал сигнал в полицията, а след още няколко дни потърсил за съдействие Феим Чаушев.

Бившият зам. външен министър му казал, че може да съдейства, но това ще му струва 25 000 евро. Впоследствие цената е намалена до 23 000 евро.

Феим Чаушев ще остане в ареста за 72 часа, а след това прокуратурата ще поиска постоянното му задържане, каза Руси Алексиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
ИВАН ВАЗОВ преди 13 години
На цвят каната е добра, но ще е по-добре да се накъдри леко.В Централния пичовете обичат къдравото. Ако пък се изруси и накъдри нема да има грешка.От баба ми съм чувал да казва: Русо гладно нема.
68
0
 
3
 
! Отговори
вадим преди 13 години
По-скоро от ДС доносници и бившите им вербовчици.
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази случка с Феим-Петър-Бисер е още едно доказателство, че България винаги се е управлявала основно от разбойници.
66
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
В кауша много харесват мъже с боядисана коса.
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е нормално за един доносник. Човек без морал, който е готов на всичко за да е добре и да се подиграва на другите. С една дума - ***, В случая няма значение дали е турчин или българин. Той е просто кофти същество.
64
1
 
1
 
! Отговори
иван преди 13 години
В Белгия и ЕС ВКАРВАТ В ЗАТВОРА и след това турчина доказва колко е виновен????
63
0
 
3
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
Поредната издънка на цветанов и мвр без доказателства а само на срс нестава дело и нямат основание на задържане повече от 72ч.Още един клиент за странсбург.СРАМ ЗА МВР И ДАНС ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.
62
0
 
4
 
! Отговори
лай,лай кучка преди 13 години
Много са ни дантелени законите.За подобни изяви в други страни не задържат само по 72 ч.
61
2
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 13 години
Стига с това определение "български турчин"!!!!!Няма такива!Турчинът си е турчин ,незнайно защо живеещ в БГ!!!!!Крайно време е всеки да си отиде в родината и да не диша чужд въздух!!!!!!
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
72 часа - 72 часа. Важното е, че няма да има достатъчно доказателства сетне у съда...
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала Феиме. Който лъже и краде-той в затвора бой (к.р) яде :)
58
0
 
4
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Както много правилно каза/по-точно писа/ един колега по този повод:"Няма пресктъпление от такъв характер, в което да не е замесен сътрудник на ДС!"Е това е ДС!След фалита на комунистическите господари на ДС, какво друго им оставаще на комунистическите оръдия и слуги освен да се превърнат в МАФИЯ!Мафия, която може да задуши и държавата!Президент - ДС!Посланници - ДС!Политици - престъпници - ДС!Това е цената на мирвия ПРЕХОД!
57
0
 
2
 
! Отговори
dimitrov преди 13 години
samo da ne stane kato Nikolai Conev
56
0
 
3
 
! Отговори
mango преди 13 години
Този *** отдавна трябваше да е в затвора!!!
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така и неможаха да отговорят, защо са го арестували г-н Чаушев преди да е изкунсумирал престаплението. Сега той пари не е взел и ту- кату виж Цветанов каже; пак го пуснаха.Така навремето Бойко ги арестуваше и после: " ама те ги пуснаха".
54
0
 
5
 
! Отговори
breneke-16 преди 13 години
Господа прокурори,не съдете човечеца,той не е виновен.Нали знаете,с какъвто се събереш,такъв ставаш.Той се събра с комунисти,видя те какво правят и той реши да опита.За пръв път му е и не му хареса.
53
1
 
3
 
! Отговори
Ахмака преди 13 години
Какъв *** е Феим Чаушев , бре ***, нито Гоцето е ***?Феим Чаушев си баш турчин, Гоцето си е чист българин, а *** е самият Алексей Петров и хиляди други, какво ги бъркате турците с помаците. Това са си съвсем отделни и различни етноси и групи, бре *** с ахмаците.
52
0
 
6
 
! Отговори
справедлив преди 13 години
И Гоце бил ***.Тук го четох преди няколко дни в едни коментари.
51
0
 
5
 
! Отговори
АЛАГЕН преди 13 години
ДО Има приказка.ДЯДО МИ КАЗВАШЕ-ОРТАКЛЪКА НА ТУРЦИТЕ Е НА КОЛЕНЕТЕ.КОГАТО ГО ПОПИТАХ КАКВО ОЗНАЧАВА МИ КАЗА-СВИВА КОЛЯНОТО И ВСИЧКО ПАДА.
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Aбе то кво излезе Маджо бил ***, Маргините и те помаци ,тоя Чауш и той ***...То българи май на възлови позиции в държавата няма?