Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"

"Ти майтап ли си правиш?", попита бизнесменът в съдебната зала
Обновена: 23 мар 2011 12:13 | 23 мар 2011 12:06,
160
Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"
Снимка: Булфото

Бизнесменът Гриша Ганчев успя да вбеси съдийка по време на процеса срещу "Наглите".

Съдията от Софийския градски съд Виолета Магдалинчева, която председателства делото, заплаши бизнесмена и футболен бос с максимална глоба от 500 лева заради поведението му в съдебната зала.

До предупреждението се стигна, след като на един от въпросите на съдията Ганчев отговори: "Вие не сте ли чела делото?".

На друг въпрос, отправен от адвокат, Ганчев отговори: "Ти майтап ли си правиш?".

Той се изцепи така, когато бе попитан дали сумата 650 000 евро, която е дал на Ангел и Камелия Бончеви за откуп при отвличането им, е дадена като заем или безвъзмездно.

Още по темата

След като съдебният състав го задължи да отговори на въпроса, Ганчев заяви, че ставало въпрос за "спонсорство". 

Футболният бос се яви като свидетел, близък до отвлечения Ангел Бончев.

Собственикът на "Литекс" разказа, че в нощта на отвличането Камелия Бончева му се обадила и споделила, че съпругът й е изчезнал. "Наглите" започнали преговори с него, като му изпратили СИМ карта и телефон.

След като обаче получил отрязания пръст на Бончев, Гриша Ганчев отсякъл, че не иска да преговаря повече с похитителите, тъй като "това вече минава границите" и посъветвал Камелия да се обърне към служителите на БОП.

Първоначално похитителите поискали от Ганчев 10 млн. евро. Той дал пари на два пъти – първо платил 400 хил. евро, а след това – около 250 хил. евро.

Преди Ганчев по делото свидетелства синът на бизнесмена Киро Киров – Иван.

За баща му са поискани 5  млн. евро, като са били платени €517 хил. И с него похитителите комуникирали главно чрез SMS-и.

Няколко пъти му пускали по телефона записи от гласа на баща му, веднъж дори му позволили да разговаря с него.

Като доказателства, че Киро Киров е жив, похитителите изпращали на Иван и негови снимки, на които държал вестник, както и гривна на бизнесмена. 

По делото „Наглите“ подсъдими за 11 отвличания и за един опит за отвличане са Ивайло Евтимов, Прокопий Прокопиев, Даниел Димитров, Любомир Димитров, Радослав Лебешковски, Павел Петков, Митко Лебешковски, Кирил Кирилов и Цветозар Славчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
6
 
! Отговори
полицай 1 преди 13 години
Много интересни коментари. От осанна до разпни го. Нормално, когато става дума за такива обществено значима фигура като г-н Ганчев. Всеки от коментиралите до тук тълкува събитието според собствените си мерки и теглилки. За това сме на това дередже като държава. Но коментар 85 от "Полицай" според мен е несъвместим с мисленето на човек на закона.Нима не е ясно на всички пишушти тук, че става дума за изразено явно неуважение към институциите? Е, рибата се вмирисва откъм главата...
111
0
 
11
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
До: 107Абе не съм се убил да защитавам никой ***; не ме разбирайте погрешно. Просто казвам, че ако трябва да избирам между крадлива *** мутра, и мутра с мераци да прави фирми, по-скоро бих избрал по-малкото зло, второто. Защото ВСЕ ПАК някакви работни места ще се отворят, и т.н., т.е. все нещо се случва. А рекетьорите-мутри НИЩО не правят, познавам ги прекрасно; само крадат, нищо не създават...
110
4
 
4
 
! Отговори
boy преди 13 години
Гришата му е широко около врата. Всичко се купува....пример: Българското футболно първенство - кой ли ще е шампион?!?!хах
109
3
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
Ай сички комсомолци под строй, че Кирчо Добрев - контрабандиста и Антон Кутев - члена на борда на ЕРП-то, дават добри надници. Плюйте здраво, *** вашта комунистическа ***
108
2
 
2
 
! Отговори
Българин!!!! преди 13 години
Смрадливо е на.....,не не ми позволява душата да изпадна до твоето ниво!И не съм комунист, никога .А и никога не съм гласувал за тях.Но ти явно си тъпо парче и невдеваш лесно.
107
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оооо милички,предизборната надпревара е започнала!Пак виждам нови,стари комунисчета да пишат тук,или наети от тях.А така,а така ,даваите ,напънете се пък може и да вземете някои заблуден глас.
106
3
 
4
 
! Отговори
българин преди 13 години
Червено смърящо, не аз, а ти срамиш името "българин". Всички не сме били комунисти като твоята рода, а какво тебе те интересува, няма никакво значение. Разбра ли, червен смрадливец, дето се правиш, че не си червен?
105
0
 
4
 
! Отговори
Разбрал преди 13 години
Чета статията...Ами така става като се срещнат *** и ***.
104
0
 
14
 
! Отговори
Уфсъ преди 13 години
Нагли има много и този е един от тях. За съжаление в страната на овцете, никой с пръст не ги пипа !
103
8
 
5
 
! Отговори
Българин!!!! преди 13 години
Първо си смени ника защото го срамиш. И не съм червен *** като Серго гея ,но за сметка на това съм Българин,неподкупен,работлив и с позиция по актуалните теми.А дали са камунисти били в ГЕРБ не ме интересива, те някога всички са били там,интересува ме какво вършат или се опитват да вършат.
102
0
 
7
 
! Отговори
работещ преди 13 години
До 104:Не знам, дали Гришата ти е стар бандит, но това че се опитвал да прави индустрия, далече не е вярно. Вярно е, че развива известно производство, но по-голямата част от бизнеса, който са му дали, си е прекупвачество със здрава охрана. Виж, на Ковачки, като на по-учен, вярно са му дали важни производствени предприятия, но досега не съм чул (вкл. и от негови служители) да е развил някое, обратното - изстисквал ги. Един от директорите му, сърби го убиха за наркопари (Ковачки уж нямал общо).
101
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А аз се чудех защо искат да правят нов съд...А то този никой не го зачитал бе....
100
1
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Нали "Наглите" са зели парите на заем за благотворителна цел и са щели да ги върнат. Защо сега ги съдят горките за това "спонсорство"
99
10
 
5
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Гришата е стар бандит; НО - за разлика от останалите дето САМО крадат, тоз се опитва да прави индустрия. За което аз лично му симпатизирам. Както и донякъде на Ковачки, той също развива компании.Останалите стари и нови мутри, вкл. и най-новите катили ББ и ЦЦ, само крадат, без да правят нищо друго. Това вече си е пагубно, и няма как да продължи вечно. Скоро в страната ще останат десетина процента богаташи, а останалото ще рови кофите. Няма да има какво да се краде повече.
98
0
 
22
 
! Отговори
Измекяри преди 13 години
Това не е съд, това е тържище за обезценена стока, която може да бъде купена много евтино с девалвиращата валута на рушвета и на моралната деградация.
97
3
 
4
 
! Отговори
IA преди 13 години
Съдията от Софийския градски съд Виолета Магдалинчева срещу Гриша Ганчев - кой според вас е по-авторитетен?
96
11
 
9
 
! Отговори
българин преди 13 години
До 89:*** ли си, червено *** ли си или и едното и другото? Че то, в ГЕРБ, освен комунисти, други има ли? И грабежите им по какво се различават от тези на тройната коалиция, например? Май само по това, че са по-скоростни, а даже май и по-нагли (ако това е изобщо възможно)?
95
1
 
1
 
! Отговори
las bolas преди 13 години
Трябвало е да разиграят "Бракоразводно дело"."Мене у ТКЗС-то за к/р ли ме имат"
94
0
 
10
 
! Отговори
ямболия преди 13 години
И мен съдиите ме вбесяват с некомпетентността си и корумпираността си, ама търпя...но докога?!
93
3
 
15
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
До кога мутрите и мафиотите, дето ограбиха държавата, съсипаха живота на хората и отрязаха пръстите на най-добрия си приятел ще си правят какво си искат в тая държава? Конфискация на имуществото и доживотен затвор за тия ПРЕСТЪПНИЦИ!