На подсъдим по "Наглите" му призля, прекъснаха делото

Заседанието продължи, след като биха инжекция на Радослав Лебешковски
18 апр 2011 14:29,
52
На подсъдим по "Наглите" му призля, прекъснаха делото
Снимка: Булфото

Внезапно влошаване на здравето на подсъдим по делото срещу групата за отвличания „Наглите“ прекъсна днешното съдебно заседание.

Радослав Лебешковски се оплака, че му пищят ушите и вижда петна – вероятно симптоми за проблеми с кръвното.

Това наложи заседанието на Софийския градски съд да бъде спряно.

Делото продължи, след като на Лебешковски му бе поставена инжекция.

Десетина свидетели, предимно очевидци на част от отвличанията, дават показания днес.

Голяма част от тях или не си спомнят нищо, или казват, че са видели похитителите, но с маски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Съдия Виолета Магдалинчева още не поела делото Наглите, и веднага съдиите от СГС организираха Кърваво писмо до ВСС с предупреждение да не им се бъркат в работата и че заловените престъпници не са такива до доказване на вината им. Вчера (по време на първото заседание на съда по делото б.м.) съдийката всячески пречеше на прокурора да поясни обвинението си, така че положителни резулати от този състав не очаквам. Е, ще осъдят 2-3 по на някоя година условно, и с това работата на съда ще свърши. Защото съдиите трябва да помагат на престъпниците, те са първи братовчеди по произход. Пък и парите са в обвиняемите, не в държавата. Държавата им даде 13- а заплата, повече няма. Мъкаа...
48
0
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Делото Наглите се води от съдия В.Магдалинчева, дъщеря и достоен последовател на съдията Боян Магдалинчев от Върховния административен съд ВАС. Съдебният процес започна с отлагане на делото заради нейно и на админситрацията на съда недоглеждане. Сетне оправда Трактора и набързо го освободи от домашния арест,заменяйки го с подписка. Преди това с и.д. шефската на СГС В.Цанова и съдии от софийските съдилища организираха протест срещу Висшия съдебен съвет,че им се месел в работата (???). Така си осигури свобода да прави каквото си иска. И тя го направи : притисна чрез адвокатите, все именити и печени в занаята , свидетелят на обвинението Гр.Ганчев да каже защо е дал около 650 хил.евро за освобождаването на Бончев, изнерви го, сетне го заплаши , че ще го глоби с максимален размер на глобата. Постигна много. Сега десетина свидетели, предимно очевидци на част от отвличанията, дават показания днес,като голяма част от тях казват,че не си спомнят нищо. Тази врътка се използва от съдията, когато работи комбина с адвокатите на обвиняемите. Сигурен съм, че съдия Магдалинчева ще си изпълни достойно поръката : няма да накаже обвиняемите или ще ги накаже с някаква мижава присъда, която те вече са излежали, поради липса на убедителни доказателства и вътрешно чувство на съдийката ,което й подсказва ,че подсъдимите не са виновни. Май е прав посл.Уорлик да казва, че има двесъдебни системи , едната от които съди само богатите и в резултат те се разхождат свободно по улиците. Представители на тази власт са СГС и САС, чиито съдии вече 13 години не са осъдили нито един богат престъпник.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ех ако беше умрял колко работа щеше да спести на съда.
46
0
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Призляло му било?!?!? А га яди кифтетата ни рива, а ????????Да е_а ***....***........
45
1
 
6
 
! Отговори
до антиЕС преди 13 години
Питаш какви са им престъпленията. То е само едно; трябвало е на отвлечените да се обличат бетонни костюми и в язовира. А те пръсти рязали. Не са чели Кръстника, сега и свидетели има, ама при тези съдии добряци пак имат шанс.
44
2
 
9
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
не мисля ,че са вършили кой знае какви престъпления,все пак обърнете внимание кои са отвличаните.Ами понякога и на мен ми се е искало да отвлека някой богат лигльо,чийто баща не може да обясни откъде му е първия милион.Що не отвлекат такива като мен.Ами така де и ние искаме салам да ядем,а не само сух хляб.
43
5
 
2
 
! Отговори
до д-р ДЖИ преди 13 години
Докторе, абе не така с лошо, какви са тия инжекций и евтаназий, ние тука от 3 отряд килия 18 знаеш ли как се надяваме да дойде при нас. Към припадналия; тука няма да ти призлява, но ако си носиш вазелин щото вече ни е на свършване.
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма бандит,който да не се е разболял като го задържат.Сега с години ще боледуват я той,я адвоката.Крайно време е хрантутниците в парламента да променят наказателния кодекс.Само,че не искат защото не се знае кога и те ще станат подсъдими.
41
0
 
4
 
! Отговори
х преди 13 години
Абе 11 и ти си мутра като тях. Еде изправисе пред тях за да те гръмнат или да те изгърбят от бой . Това ти е само в чугунената глава . Говорим за справедливост , за закон ама какво си губя времето с *** като теб. За тях всеки изминал ден има доказателства , аконе за др. поне за некадърност и тъпоумие. Всеки божи ден е по един пирон в нашия ковчег, аре изправисе ти бе . Или и ти си само тук.
40
1
 
8
 
! Отговори
Джони до 40 преди 13 години
да бее невинни , светата вода ненапита целия европейси съюз им го казва колко пъти да си оправим корупцията и ние дебелите глави нищо не правим заради силни и влиятелни хора... заради това сме продажнеци и ни взеха всичко дори и 97% от банките ж България не са Български сега и без АЕЦ ще сме заради това сме в Европа , защото те печелят чрез нас :(
39
0
 
6
 
! Отговори
Бай Цало преди 13 години
То наще бандюги па много кюави излезнаха бе.
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами ако са натопени?Ако са невинни?Преки доказателства има ли?
37
0
 
12
 
! Отговори
Дани преди 13 години
аз мисля , че трябва народа да се надигне и да направи такова земетресение (както в Япония ) на народното събрание и всичката алчност където се е насъбрала вътре да се залечи...
36
3
 
17
 
! Отговори
БГ Съдия преди 13 години
Аз мисля, че щом съдебната система не работи, трябва да разрешим на всеки български гражданин да има оръжие, имам чувството, че справедливостта ще възтържествува много бързо. Общо взето като при комунизма, системата ако работеше щеше да е супер, но понеже виждаме, че не работи е по-добре да отворим пазарите и да оставим те сами да се регулират.
35
1
 
10
 
! Отговори
Лорд до д-р Джи преди 13 години
ако го инжектират , ще умре на минутката и няма да се мъче , но когато е доживот ще има да се моли да дойде тоя ден в които да умре и да се отърве :)
34
1
 
11
 
! Отговори
д-р Джи преди 13 години
направо е за инжекция с цел евтаназия
33
2
 
3
 
! Отговори
Дани до 33 преди 13 години
на николко не съм приятелю това , че рядко използвам кирилицата и правя грешки неможеш с никакво право да ме виниш , че съм пиян , но се опитай да пишеш на кирилица и да проверим няма ли да направиш и ти някоя грешка... на латински всеки може ;) лек и спорен ден..
32
3
 
15
 
! Отговори
yachtsalesbg преди 13 години
егати болните мутри...предлагам да ги застрелваме за да не се мъчат ...горките
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dani,na kolko si rakii,kaji.
30
1
 
1
 
! Отговори
jiko преди 13 години
showto v cirk Balgaria prodaljava, glaven rejisior B. Pumpckin