След размириците в Катуница: 29 осъдени за хулиганство

27 души са глобени, останалите двама са задържани
Обновена: 26 сеп 2011 11:32 | 26 сеп 2011 11:20,
192
След размириците в Катуница: 29 осъдени за хулиганство
Снимка: БТА

Районният съд в Асеновград е разгледал и се е произнесъл по 25 дела за прояви на дребно хулиганство по време на инцидентите в Катуница.

Още по темата
Осъдени са 29 души, като на 27 са наложени глоби (от 100 до 500 лв.), а двама са задържани в поделенията на МВР.

Магистратите са преценили, че лицата не са участвали в действия по унищожаване или запалване на чуждо имущество, физическо насилие или посегателства спрямо граждани или служители на МВР.

Такива данни не са се съдържали и в съставените от органите на полицията актове, по които са образувани делата в съда.

27-те с глобите са били задържани по улиците на Катуница, след като отправяли „оскърбителни изрази, викове и крясъци“.

Двамата осъдени, на които са наложени наказания задържане в поделенията на МВР, са обвинени и в посегателство над чужд имот – опит за рушене на метални огради.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Катуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
4
 
! Отговори
Търтей преди 12 години
123 - Коментарът ми беше сарказтичен... Ако не вярваш - питай Рашкови****до 105А изнасилени?Те така си бяха:((((( ****
123
1
 
16
 
! Отговори
кирил гогов рашков преди 12 години
А,УЖ ЖИВЕЕМ В СВОБОДНА ДЪРЖАВА ,КВИ СА ТИЯ ПРИСЪДИ НА ТИЯ МОМЧЕТА
122
0
 
23
 
! Отговори
Долу ВСИЧКИ преди 12 години
Цялата система е повече от ясна ...НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ и ОСИГУРОВКИТЕ,*** ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИТЕ и ДЕТСКИТЕПросто като леща !
121
1
 
1
 
! Отговори
Търтей преди 12 години
до 117:DОбаче пък каква е хубава а?Метнала се е на майка си - Айше Чааахкинята
120
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не коментара едо 115
119
0
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Наблюдавахме *** слово на омразата, поледвано от убийство от етническа омраза!!! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!Наказателен Кодекс:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков).2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи: - Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
извинете коментара беше до 114
117
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Публиката, която броеше около 1000 души и то БЕЗ членове на ГЕРБ Варна, се хилеше тъпоумно. Кирил Йорданов се прегръщаше с комиците, а Цветанов очевидно усетил, че се срутват тотално с идиотските скечове се червеше като попарен рак, който на финала Борисов трябва да изсмуче.Като запя Веселин Маринов и публиката тръгна да се разотива.През това време в Катуница българи протестираха, че ги правят на балъци. А хора на цар Киро се въоръжават
116
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази вечер, докато Катуница се тресе, а в Пловдив *** се въоръжават, във Варна бе открита с купища пари предизборната кампания на ГЕРБ. След тоталния резил и цинизъм в Бургас, в морската столица гербаджиите бяха като наакани и претупаха комиците. Цветанов от акрадаш в Бургас, тук бе произведен в по-мекото авер, а Борисов продължи да бъде ефенди.
115
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 115 мръсен ***
114
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
царица костадинка най крадливата джепчийка в българия
113
1
 
12
 
! Отговори
жаго преди 12 години
браво на тези момчета, които възстанаха срещу робията и *** безнаказаност
112
5
 
1
 
! Отговори
turtey преди 12 години
до 105А изнасилени?Те така си бяха:(((((
111
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов, няма как да шментелосваш с някакви надбягвания по булевард България, защото на истинската България и писна от тоталната корупция, която цари в МВР! Къде бяха тъпите ти ченгета, когато жертвите от разгула на Кировия клан са подавали жалби, че е заплашен живота им? Колко мангизи рушвет взимат ченгенцата ти от Садово, Пловдив и изобщо отвсякъде от цар Киро?
110
1
 
8
 
! Отговори
Българка преди 12 години
Трябва народа да се вдигне и да защити частта на България!!!!!!!
109
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
изкарайте го тоя *** кирил рашков
108
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отново осъдени кокошкари,а кога убииците в затвора?Ако имахме малко акъл в тия тикви нямаше да протестираме пред *** махали!
107
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още вчера пратих главния секретар Калин Георгиев в Катуница и лично аз не съм доволен от действията на МВР. И сутринта на два пъти говорих с министър Цветанов. Но за мен и главният секретар, и регионалният директор изпуснаха ситуацията. Защото, да, Бог да ги прости момчетата, извършителят е задържан. Трябваше да се обясни, ще си получи затвор. Вие помните, когато на бул. България българи размазаха хората, надбягвайки се или, примерно, колко такива има. Никога не са се превръщали в етнически проблем. Но нямаше рокери, нямаше агитки тогава, нали? Така, че виновните в затвора," рече премиерът, който се появи по шорти на стадиона на Лудогорец да направи метан на братята Домусчиеви.
106
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
българи роми и терци живеят заедно но -богати и бедни немогат да живеят заедно
105
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този бунт на българския народ ще се потуши този път но следващият път вече няма да могат