Пуснаха от ареста и Куката

Срещу него имало само косвени доказателства, отчетоха от съда
Обновена: 23 дек 2011 12:43 | 23 дек 2011 12:35, Красимир Ангелов
113
Пуснаха от ареста и Куката
Владислав Николов скри лицето си от медиите. Снимка: БТА

Софийският градски съд пусна от ареста 33-годишния Владислав Николов -Куката и му наложи най-леката мярка за неотклонение – "подписка".

Това стана само 3 дни, след като Софийският районен съд го остави в ареста, но защитата на Николов обжалва мярката пред по-горна инстанция.

Николов беше задържан преди дни за палеж на коли в столичния квартал "Западен парк".

По думите на съдията единственото косвено доказателство срещу Николов са намерени следи по ръцете му от бензин и дизел.

Още по темата

Според магистратите обаче на базата на това не могат да бъдат направени категорични изводи, че именно той е извършил престъплението.

По данни на МВР той има съпричастност към палеж в нощта на 10 срещу 11 декември. Николов е криминално проявен. Той има регистрации за кражби, шофиране в нетрезво състояние и разпространение на наркотици, както и условна присъда за кражба.

Решението на съда е окончателно.

Преди 3 дни съдът пусна под парична гаранция и още един от сочените за подпалвачи - 27-годишния Радослав Стоянов, който бе задържан за палеж на лек автомобил в столичния кв. "Захарна фабрика".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
мравка преди 12 години
Що за магистрати са тези,единия съд ги оставя в ареста намираики ги за виновни.Другата по горна инстанция ги намира за невинни.Излиза че магистратите не са си учили уроците докато са следвали право,а колко човешки съдби са съсипали?Какво правосъдие може да очакваме от такива съдий?Доказателствата се приемат избирателно както стана с Лазар Колев и много други попаднали в затворите невинни,това наи-малко е ужасно.
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dai ogan
103
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма Джаро няма Маро. На улицата има нов шеф и той се казва Иво!!!
102
1
 
1
 
! Отговори
d преди 12 години
samo narodni patruli ot vseki blok i jestoka samorazprava ste opravi palejite kato se nabiqt nqkoq glava na vseki parking ste stane
101
0
 
2
 
! Отговори
нона преди 12 години
3-ти ден гледам тази гнусна червена качулка - алоооооооооо .......... и папата на другата страница :)
100
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
70 000 пърдухали И ПАК НЯМА ФАЙДА ,а цецуне ,само замазки
99
0
 
4
 
! Отговори
глупав народ ей.. преди 12 години
Весела Коледа! Единствено в България през 2010 г. 97 % от внесените обвинителни актове са се превърнали в ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ. За ЕС този процент е някъде около 75, за Италия, Испания и Португалия под 60. Тогава, кой и как е "виновен" дали въпросите за липсата на присъди по "знаковите" дела не следва да се търся от Парламента /все пак съдът прилага Закона такъв, какъвто го напише НС/, в / мозъчната импотентност на /управляващата партия, справка "прехваления" Изборен кодекс и най-накрая във Вожда.
98
0
 
5
 
! Отговори
Гарантирано от герб преди 12 години
Защо Истината трябва да е само там където я по/казва цветанов или подоопечното му министерство. Защо да няма някой, който умее да свързва повече от три изречения с фактите, с които разполага и които всъщност са събрали именно ченгетата. Не виждате ли, че макар и в 21-и век в "нашата" полиция няма нито един Шерлок или мосю Поаро. Всички гледат в устата физкултурника и той им казва: трябва да има зрелища, защото с хляба дянков го закъса!
97
0
 
6
 
! Отговори
Гарантирано от герб преди 12 години
Честито Рождаство Христово и нека Бог да пази България и народа й, защото те сами не могат! Едно поне успяха да направят неуките и прости болшевици от герб, да направят народа ни да "забрави" демокрацията и да иска "ред", без да се замисли, че този "ред" може да е като путиновия. Най-вероятно същите "обичащи" вожда и шлифера му пишат срещу путин, без дори да се "усещат" колко им мирише ... вожда! Глупци!
96
4
 
4
 
! Отговори
Цар Киро и хората му преди 12 години
Цар Киро и убийците му главорези също колят и бесят наред, това е уникалко, никой ли не вижда какво прави Цир КироСамо гръцката медия 7plus7. netПише какво ни чака на Коледа в Секция Позиция
95
1
 
3
 
! Отговори
Любимото СеГеСеее преди 12 години
Съдиите от СГС в поредната си акция за раздаване на коледни подаръци... И защо това дело е насочено към СГС, а не към СРС. Не вярвам съдиите от СГС толкова бързо да са изхарчили парите от 13-а заплата, грешка , от ДМС. Г-да от медиите, защо упорито не пишете имената на съдиите, та те са нашата гордост и чест; хора, които бдят за спазване на закона в България! Те са нашите знаменосци, хората които карат ЕК да смята БГ за рай, в който законите, морала и справедливостта са били, са и ще бъдат на почит?!
94
3
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Съвсем неправилно са го арестували. Това че е имал следи от бензин по ръцете не означава че е подпалвач. Може да си е смесвал бензин за резачката примерно.
93
2
 
4
 
! Отговори
84 преди 12 години
елементарно, уотсън, по районните и градските Цв.Цв. си постави дружки, там му минават номерата, а дето не си е поставил, си ги подслушва и си ги управлява и пак му минават
92
4
 
15
 
! Отговори
коко преди 12 години
Абе я ги пуснете всички То и без това тази държава няма оправия. Всъщност не искам да е така !!!Ей народе Продължават да се подиграват с нас. Такъв ОПРАВДАТЕЛЕН СЪД никъде другаде не съществува
91
0
 
26
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Всичко в България е ХАОС ! Само престъпността е организирана!
90
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нищо не става от тая скапана държава 50 коли изгоряха цял месец и повече немогат да хванат келеменцата,а като ги хванат ги пускат
89
0
 
27
 
! Отговори
Фидел преди 12 години
Някой беше казал ,че се сформира опълченско движение ?Така ще да е ,иначе няма спасение,нито от престъпници ,нито от полиция корумпирана.
88
6
 
6
 
! Отговори
;-))))))))))))))) преди 12 години
s takav korumpiran sad evropa nqma da ni iska nikoga
87
5
 
3
 
! Отговори
ha-ha-haaaaaaaa преди 12 години
sega razbiram 4e naistina e bil 4ovek na aleksei petrov i 4e e imalo koi da plati za osvobojdavaneto mu na 4estnite ni i nekurumpirani sadii.
86
6
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В преди 12 години
Муахахахахха КЪДЕ Е *** чЕНГЕ КОЕТО ПО МЕДИИТЕ ОБЯСНЯВАшЕ КАК СИ ПРИЗНАЛ ВСИчКО --КЪДЕ Е? ***--ПО ЛЪЖЛИВА СТРАНА ОТ ТАЯ --ЗДРАВЕ МУ КАЖИ