Пуснаха от ареста и Куката

Срещу него имало само косвени доказателства, отчетоха от съда
Обновена: 23 дек 2011 12:43 | 23 дек 2011 12:35, Красимир Ангелов
113
Пуснаха от ареста и Куката
Владислав Николов скри лицето си от медиите. Снимка: БТА

Софийският градски съд пусна от ареста 33-годишния Владислав Николов -Куката и му наложи най-леката мярка за неотклонение – "подписка".

Това стана само 3 дни, след като Софийският районен съд го остави в ареста, но защитата на Николов обжалва мярката пред по-горна инстанция.

Николов беше задържан преди дни за палеж на коли в столичния квартал "Западен парк".

По думите на съдията единственото косвено доказателство срещу Николов са намерени следи по ръцете му от бензин и дизел.

Още по темата

Според магистратите обаче на базата на това не могат да бъдат направени категорични изводи, че именно той е извършил престъплението.

По данни на МВР той има съпричастност към палеж в нощта на 10 срещу 11 декември. Николов е криминално проявен. Той има регистрации за кражби, шофиране в нетрезво състояние и разпространение на наркотици, както и условна присъда за кражба.

Решението на съда е окончателно.

Преди 3 дни съдът пусна под парична гаранция и още един от сочените за подпалвачи - 27-годишния Радослав Стоянов, който бе задържан за палеж на лек автомобил в столичния кв. "Захарна фабрика".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
2
 
! Отговори
do 20 nomer преди 12 години
ti si bil golqm istorik be samo da ti kaja che komynistite idvat 1945g. prez 1940 *** i carq si stiskat racete taka che ne se pravi na profesor. inache za chervenite si prav prosto 1940g. Bulgaria vse oshte e normalna durjava s normalen narod
24
7
 
9
 
! Отговори
ПРОСТО ПИЧ преди 12 години
ИМАМ САМО ЕДИН ВЪПРОС :- какво имат впредвид съдиите с това решение ? Дали това , че колкото и коли да запаля ако НЯМА ПРЯК ОЧЕВИДЕЦ (ИЛИ ПОНЕ ДВАМА ТАКИВА) НА САМИЯ ПАЛЕЖ, ПОСЛЕ ВСИЧКО ДРУГО Е КОСТВЕННО ДОКАЗАТЕЛСТВО, СЛЕДИТЕ ОТ НАФТА И БЕНЗИН ПО РЪЦЕТЕ И ДРЕХИТЕ, ГСМ-А МИ ДЕТО ПОКАЗВА ЧЕ СЪМ БИЛ ТАМ, МИНУВАЧ ,КОЙТО МЕ Е ВИДЯЛ ДА СЕ КЕФЯ НА ПОЖАРА НО НЕ КАК ГО ПАЛЯ, СЛЕДСТВЕНО КУЧЕ ДА ДОВЕДЕ КУКИТЕ ОТ ПОЖАРА ДО НАС- ВСИЧКО ДРУГО ЛИ Е КОСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ???или просто съдията е гей ???!?!
23
1
 
10
 
! Отговори
Гешефф преди 12 години
Тате/чичо бил слабограмотен милиционер, пиянде и трудоустроил недъгавото отроче син/дъщеря като "плоцай". Не'*** оправия с комунистите. Цецо, Бойко, а също и Г-н Борис Велчев са членове на БКП. Накратко: Сами си ги палят за да не ги уволнят. В превод: "Вижте колко много работа имаме". А цвета на нацията се реализира в чужбина.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПАЛИ колата и си тръгвай към Обеля ;))
21
3
 
6
 
! Отговори
съдия върховен съд преди 12 години
за пореден път станахме свидетели на некъдарноста на мвр няма държава в света в която министъра на мвр да казва кои виновен и кои невинен за сведение на 12 ти ми 6 и мусад приятельо имат професионалисти които си разбират от работата и българския съд чака с нетърпение да има такива професионалисти в нашто мвр а не да се работи само по сигнали и доноси на доносниците на мвр а трябва да се хванат на работа и да разследват както е по правилата а не само хвалби с хвалби не се осъжда човек
20
1
 
15
 
! Отговори
do 13 преди 12 години
Не е *** и Пульо, а са синове/дъщери на настоящи началници. А началниците са синове/дъщери на бивши началници. И така от 1940 година насам, в МВР нищо не се е променило, само че сега не е Милиция, ами Полиция и длъжност Сержант няма, а Главен Полицай ;)) Нали знаеш, едно време бяха ****ераси, сега са гейове, а *** не бяха роми..
19
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
....и какво по-добро доказателство от следите от бензин,как са го оправдали да не е казал че се къпе с безоловен....кога органите ще бъдат адекватни?Може би трябва да запали на тиквата хеликоптера...
18
2
 
2
 
! Отговори
djaro преди 12 години
mn qsno che shte go pysnat nali sam platil kadeto trqbva kukata e moi chovek
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смешна "държава"! Много смешна.
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво значи, че имал регистрация за разпространение на наркотици, бе??? Това не е държава. Ненавиждам от дън душа тройната коалиция и въобще цялото мафиотизирано управление на БСП и сателитите им, но това, което прави ГЕРБ към днешна дата е едно голямо НИЩО. Значи имаш мнозинство в парламента, правителство, хора във всички институции - и не можеш да имаш никакви оправдания, че някои не работел и т.н. ГЕРБ са длъжни да направят така, щото съдебната система да заработи, и да има ПРАВОСЪДИЕ.
15
1
 
19
 
! Отговори
ds преди 12 години
Аре пуснете ги всичките да ва *** в корумпираните! Вкарайте мене че работя честно и си плащам данъците. Баси цирка е тая държава!Аман от корумпирани съдебни прасета които се гаврят с хората!
14
1
 
9
 
! Отговори
Orda преди 12 години
Цвръцко пак де изцвърца.
13
0
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Това само говори, че някои следователи са некадърни, щом не могат да съберат необходимите доказателства. Като знам как в Симеоново приемат *** и Пульо, така ще е...
12
7
 
6
 
! Отговори
qwer преди 12 години
И МОСАД и МИ-6 да представят доказателствата тези *** от Бг съдът пак няма да ги уважат,явно е вече всичко което се върши от корумпираният съд,а това е да се дестабилизира държавата и управлявашите.Целта е ясна използването на последните останали червени подметки в съд и прокуратура вече по същество.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каква е тази мода да си крият лицата...............срам ги е от постъпките може би
10
4
 
20
 
! Отговори
дядо преди 12 години
и кво стана пак *** Цецо произнесе предварително присъдите както обикновено,защо Боко Кратуня не го направи министър на правосъдието тоя *** Герб освен да крадат друго не могат да направят
9
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки е невинен до доказване на противното.МВР е гола-вода.Многобройни дембели за които ние плащаме.Фискултурник им е министър,какво повече да кажа??????
8
3
 
23
 
! Отговори
Доказателства преди 12 години
Абе набйте си го в главите че с косвени доказателства (това че имал бензин по ръцете ) няма как да бъде осъден човек -дори и да е сигурно 99% че това е той. Презумнцията е невинен до доказаване на противното... Тоест вината му трябва да бъде доказана по неоспорим начин не обратното.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коледа е вечер свята..........да запалиме колата............
6
1
 
6
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Какви подаръци за Коледа само....жалко, че изненадата е нулева хахахха.