Пуснаха от ареста и Куката

Срещу него имало само косвени доказателства, отчетоха от съда
Обновена: 23 дек 2011 12:43 | 23 дек 2011 12:35, Красимир Ангелов
113
Пуснаха от ареста и Куката
Владислав Николов скри лицето си от медиите. Снимка: БТА

Софийският градски съд пусна от ареста 33-годишния Владислав Николов -Куката и му наложи най-леката мярка за неотклонение – "подписка".

Това стана само 3 дни, след като Софийският районен съд го остави в ареста, но защитата на Николов обжалва мярката пред по-горна инстанция.

Николов беше задържан преди дни за палеж на коли в столичния квартал "Западен парк".

По думите на съдията единственото косвено доказателство срещу Николов са намерени следи по ръцете му от бензин и дизел.

Още по темата

Според магистратите обаче на базата на това не могат да бъдат направени категорични изводи, че именно той е извършил престъплението.

По данни на МВР той има съпричастност към палеж в нощта на 10 срещу 11 декември. Николов е криминално проявен. Той има регистрации за кражби, шофиране в нетрезво състояние и разпространение на наркотици, както и условна присъда за кражба.

Решението на съда е окончателно.

Преди 3 дни съдът пусна под парична гаранция и още един от сочените за подпалвачи - 27-годишния Радослав Стоянов, който бе задържан за палеж на лек автомобил в столичния кв. "Захарна фабрика".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
7
 
! Отговори
ФЪФ--Бг-- преди 12 години
Още 22г.,ще се борим за приза:"Бг ,най-корумпираната държава в Европа "....И в СВЕТА !Няма да си разваляма успеха ,...Я!
44
2
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
хайде на терминал 2, *** държавата няма един изявен бандит осъден, само кокошкари, защото нямат пари да си платят. Цяла европа ви се смее, даже и на Тамбокту се прочухте. Имали още наивници да вярват в Бг, съд. Страшен предколеден смях ще падне. муха ха ха ха....
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нашите прасенца ни пазят,смях братче.днеска се оказа че имам две запалки в мен ама едната ще я хвърля иначе може и мен да ме арестуват за палеж.тва българските прасета са най-зловредните ***.евреите бледнеят пред тях.
42
3
 
4
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Мнооого нагли *** са тия ченгета.Пълни ***......за къв чемер изобщо задържат някой,като след това не могат да представят доказателства за вината му!Друг е въпроса,че има достатъчно кадри да турят по един шапкар на всеки паркинг и да пазят,нали затова им плащаме в крайна сметка!
41
0
 
16
 
! Отговори
Мафията е на власт ! преди 12 години
Истината е, че нито съда, нито полицията си вършат добре работата. И това се вижда навсякъде в България. Корупция, мутризация и безнаказаност. Няма ГЕРБ, няма БСП - всички правят едно и също - крадат и лъжат !
40
1
 
5
 
! Отговори
5 преди 12 години
егати тъпата държава
39
0
 
9
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Скорошна статия:"Бг,най-корумпираната държава в Европа ",....и Съд. система най-много критикувана от евродепутати ,и....целият свят !Какви още ДОКАЗАТЕЛСТВА .....с/у.......ДАЛАВЕРАТА И ТЪРГАША в Бг...?
38
1
 
18
 
! Отговори
БОКУ преди 12 години
- Цецо, колко станаха - 50 ?- Ама моля ви се, само 10 са все още.- Не бе, не те питам за АПАРТАМЕНТИТЕ, за изгорелите коли те питам..
37
4
 
9
 
! Отговори
е, да де ...! преди 12 години
И за Йоско няма доказателства ,също за крал Киро ,Вальо топлото ,........и куп други в Бг !За Бг съдии ,няма други термини ,освен ----"УСЛОВНО" ,"СПОРАЗУМЕНИЕ" и "НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ", И........, ВСИЧКИ СА ДОВОЛНО --------НАХаРАНЕНИ----,ВЕЧЕ 22 г.,.............много "ГУСТОПРЕХОД",за някои...!
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съда никое доказателство не е годно когато са взели пари под масата, когато са ги заплашили или просто когато са им напомнили кой им е помогнал да са това което са в момента.И полицаите и съдиите са едни смешници който по цял ден работата им е да ни разигравата че вършат нещо полезно.Затова съдиите си дадоха по 13 та заплата, защото се преумориха от дела на техни хора.Няма съдя в БГ който да заслужава живота който живее в БГ.
35
4
 
4
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
Ти ако си съдия значи си един от най-големите престъпници и рушветчии,само това са определенията за съдия,а колкото до това за доказателствата,съдиите щом като са корумпирани винаги са в правото си да не ги признават,айде стига сте ни правили на балъци,ще ви *** в корумпираните ***.Защо чичо от село като открадне кокошка и си я хапне влиза в затвора,по *** му доказвате че е той бе бухал ? Какви са доказателствата като никой не го е видял,гадни подли,мръсни и най-вече корумпирани съдии с
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредния ФАРС на МВР
33
1
 
7
 
! Отговори
do 28 преди 12 години
За 22г., какво се постигна ?Като за определени/повечето/,доказателства ,в чужбина съдят ---ефективно ,а в Бг ---НЕ !Тогава ,какво да си мисля.....?Статия /преди/..."И на най-добрите полицай в СВЕТА ,доказателствата не издържат пред БГ съд "...!?Всички престъпници искат да бъдат съдени,....... от Бг съд ......!?
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е то излиза, че нашата полиция работи като регистратура, тоя регистриран, оня, пък да съберат едни читави доказателства поне веднъж и да си свърши съответно и прокуратурата работата - това не знам дали ще го дочакаме някой път, иначе всички му виновни на Цветанов... за пореден път се опитва да осъди някого на честна дума... как не схвана тоя човек че не става така ? поне да беше гледал от правилните крими сериалчета...
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kukata e jelezen Djaro si e svarshil raotata sq nqkoi she umre (incident )ho ho ho vesela koleda na vsi4ki
30
0
 
14
 
! Отговори
МИЛИЦИОНЕР преди 12 години
Важно е, че има арестувани - да си оправим статистиката на разкриваемост за Декември. А че няма доказателства няма значение, винаги имаме 2 готови отговора научихме ги от МинистърО на МВР и Боку - ние ги хващаме, те ги пускат и също Станишефф е виновен, сега аз трябва да оправям техните работи, АЕЦ Белене една дупка и гьол са ми оставили
29
1
 
6
 
! Отговори
ГЕйбер преди 12 години
Прав си съдията е гей..бер,като му шариш те пуска......
28
2
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 12 години
М да точно това... Съдите съдят според законите те не ги правят законите . Има си парламент
27
0
 
5
 
! Отговори
иван преди 12 години
време му е на цвъки да издаде нови присъди от трибуната на народната сбирщина- аман ,за *** за зеле на ставате герберчетата.
26
3
 
6
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Какво точно доказва това че има бензин по ръцете а ? Не разбираш ли че обвинението трябва да докаже по безспорен начин че този човек е запалил колата . Такива са законите. Има законотворци лобиски закони приемат за 1 ден но такива до сега които да служат на обществото не са приели