Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай

40-годишната магистратка се разфучала заради спирането на тока в Банско
Обновена: 11 яну 2012 08:48 | 11 яну 2012 07:07,
182
Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай
Снимка: архив, Булфото

Съдийка от Румъния наби наш полицай в Банско и получи 500 лв. глоба. Наказанието постанови съдия Албена Момчилова от районния съд в Разлог на дело по указа за борба с дребното хулиганство, пише в. "24 часа". 

40-годишната магистратка Стефания Кристина била заедно с мъжа си на организирана ски ваканция в нашия курорт. Заради проблемите със спирането на тока в събота по обяд чужденците се ядосали, а румънката решила да поиска обратно парите, дадени за купуване на лифт картите.

Съдийката събрала картите на цялата група и стигнала до касите. Там вдигнала скандал, защото касиерката възстановила само част от сумата.

Гостенката обаче започнала да крещи и се наложило да се извика полиция. При пристигането на служителите на реда румънката била влязла с главата си през гишето и крещяла.

Полицаят Н. В. се опитал да я отстрани, като я хванал за ръката и казал на английски: "Mадам, полис."

Тогава неочаквано Стефания се обърнала и му зашлевила шамар по лицето. Заради удара униформените я повели към патрулката, за да я откарат в управлението.

По пътя до колата румънката отново налетяла на полицая с шамари и го одрала по ръката. Наложило се да й сложат белезници, за да не буйства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
4
 
20
 
! Отговори
До 143 преди 12 години
Смешнико! Всички млади хора да напуснат България защото Борисов спрял тока! Преди Борисов тока никога не е спирал! Само 1час имаше и 3 часа нямаше! Нон стоп! Смехотворни червени ***! Ха-ха, ха-ха...
137
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тогава неочаквано Стефания се обърнала и му зашлевила шамар по лицето.-------------------- Обяснете ми как може да си е завряла главата в гишето и неочаквано да се обърне и да го зашлеви по лицето?
136
9
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
да ти *** и полицая -срамота
135
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако полицая е мъж, никога няма да я остави да го удари, а като вижда афектиран човек, ще подходи внимателно. А ако наистина го е ударила, никога няма да си признае. А тези се оплакват като п*тки и искат съчувствие. Не разбирате ли, че това е излагация за един полицай?
134
0
 
12
 
! Отговори
Mадам, полис преди 12 години
Mадам, ъмбъланс
133
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Срамота е да си полицай и да кажеш "бях на дежурство и ме изненадаха. Изненадаха ме и ми удариха един шамар пред хората". Е къв полицай си ти, след като се оставяш да те изненада някаква жена и да те бие на публично място?
132
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Представи си, че си пълен *** и главата ти в този момент се намира завряна през стъклото към касиерката. Що за *** си, щом главата ти е там? Нормално е полицая да я дръпне, дори да и сложи белезници, пък ако ще да е личната секретарка на румънския президент.
131
1
 
17
 
! Отговори
за 140 преди 12 години
Човече много си назад с истината,какъв Париж какви чудатости си написал бе,ти ходил ли си в Букурещ и в Париж за да ги сравниш така,а това че има метро не говори нищо,какви комплекси те стягат тебе или си българомразец. Мога да ти изброя прекрасни столици и градове без метра.Метро каза човекът, и какво от това бе ?
130
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Представяте ли си как някаква *** иска да ви открадне парите и вие докато се разправяте с нея, някакъв тъпан почва да ви дърпа изотзад? щ Естествено, че ще му зашие един шамар, още повече, че е жена и няма никаква работа да я пипа и дърпа. А българските ченгета са известни с тъпнята си, все ги изненадват и ги удрят, стрелят и какво ли не. Сами не се пазят, а после като им падне вързан човек го строшават от бой, това не е ли идиотизъм.
129
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
141, ходил съм на курорти на различни места. Селяци с пари има навсякъде. Само в България съм виждал англичанка-*** по душа да мери темепратурата на супата с термометър. За това нещо в Париж дискретно биха и показали вратата. Там специално сервитьорката идва и ти взема чашата с недопито кафе, без да се интересува дали си го изпил.
128
6
 
7
 
! Отговори
237 преди 12 години
ШАМАРЬТ ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗА БОКО ТИКВАТА ЧЕ НЕ Е ХВАЩАЛ СНЕЖИНКИТЕ КАКТО ТРЯБВА
127
2
 
5
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Всичката ни Мара втасала, че румънците да мислим.простаци като тази има навсякъде да се спасяват както намерят за добре.
126
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...Сами са си виновни -- като знаят какви свинщини се сътвориха през лятото по Бг. курортите !!! Как могат да мислят за почивка в държава управлявана от комбинацията : КОМУНИСТИ + МУТРИ = ГЕРБ !!!
125
1
 
15
 
! Отговори
лъжи себе си не мен преди 12 години
Така така , румънци , британци ,евреи, руснаци ,къде са българите на почивка в родните ни курорти ?. Българинът в България няма права ,не може да е с българка ; не може да почива ; не може да е радостен ; не може да има банкова сметка ; не може да яде качествена българска храна ; не може , е вървете по дяволите.
124
16
 
4
 
! Отговори
123 преди 12 години
СРАМ ЗА БЬЛГАРИЯ ДА СПИРА ТОКА В ТАКЬВ КУРОРТ ЗАСЛУГАТА Е НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ ДАНО ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА ДА УСПЕЯТ ДА НАПУСНАТ СКАПАНАТА НИ ДЬРЖАВА
123
13
 
4
 
! Отговори
до 139 преди 12 години
Ти явно не си бил на по-скъп курорт другаде, но да ти кажа, хората като знаят колко им плащаш и гравитират около теб като сателити, няма значение какво и кога искам всичко го получавам веднага, дори ако искаш да обикаляш по магазини или из курорта ти осигуряват безплатен луксозен транспорт и шофьор, който си те чака кротичко в колата и е винаги усмихнат. В БГ курортите са ***,презастроени,пренаселени, мръсни, а видно е че и не винаги имат ток, да не говорим за морските....
122
17
 
2
 
! Отговори
до 136 преди 12 години
Каза човека, който не е стъпвал в Румъния и може би не знае, че столицата й винаги е сравнявана по прелест с Париж, имаше метро откакто се помня, хубави летища и гари, и изобщо всичко им е по-организирано от нас. *** в Румъния са тези, които са дошли от БГ и се срещат предимно в пограничните райони с БГ.
121
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казах го веднъж и пак ще го напиша: 50% поне от туристите в България (чужденци) са *** по душа и правят страхотни простотии. Вместо да идват насам, да си седят там, от където са и да ходят другаде, на по-скъпи курорти да пробват там номерата им минават ли. България е страхотна страна, тия дето я плючт, да си е*ат майката.
120
10
 
5
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Правилно ги е ошамарила, платили са си хората(кой знае как са им съдрали кожите) накрая няма ток(това проваля и почивката им, и празника им, и им харчи безпричинно парите). Тя пак само с шамари, ама як бой им трябва, за да се научат като искаш да прибираш парите на хората трябва да има за какво. Като ти спира тока, генератори ли ще ползваш, на ръце ли ще ги носиш туристите, ама няма да им противоречиш, защото са се *** до шия с тези гафове и туристите са си прави да протестират.
119
8
 
17
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Всички дупедавци-тръгвайте за Румъния и не се връщайте!!! Това че румънските туристи в България са нагли и много дразнят е ФАКТ(това лято се наложи да ошляпам 2-3)!!!