Ще ви убия, ще ви извадя очите едно по едно!

Скандални телефонни записи по делото срещу Цар Киро
Обновена: 23 яну 2012 14:25 | 23 яну 2012 12:43,
192
Ще ви убия, ще ви извадя очите едно по едно!
Кирил Рашков в съда. Снимка: БТА

Запис от телефонен разговор от 112 беше пуснат днес в Асеновградския районен съд.

Това се случи на първото заседание срещу Кирил Рашков, който е обвинен в отправянето на закани за убийство по адрес на чичото и лелята на прегазения Ангел Петров от Катуница – Веселин Христов и Иван Петрова.

На записа се чува как Иванка Петрова се обажда на операторка и сигнализира за заканите на ромския барон към нея и цитира думите му: Ще ви убия, ще извадя очите ви едно по едно!

След което казва, че е била наплюта от Кирил Рашков. Жената обяснява още, че се намира в Катуница, а операторката обърква областта, в което се намира селото. След това ненадейно решава да я препрати към полицията и затваря.

Още по темата

Дежурният полицай поема сигнала и настоява по телефона да разбере за причините за заплахите. Следва съвет към жената да подаде жалба в полицията.

„Притеснявам се, че Кирил Рашков може да се върне и да изпълни заканите си“, отвръща му Иванка Петрова.

Униформеният обаче й казва: "Спокойно няма да се върне!" Разговорът им приключва.

Заканите на Цар Киро са отправени часове преди Ангел да бъде прегазен.

В съдебната зала Иванка и Веселин разказаха, че до ден-днешен се страхуват за живота си и заявиха, че заплахата от 23 септември е отправена с голяма агресия към тях.

Срещата им с Рашков е запечатана и от камера за видеонаблюдение.

Двамата пострадали се оплакаха и от системен психически тормоз, нанасян им от членовете на ромската фамилия.

„Те лъжат, защото искат да ни вземат парите“, коментира пред Dnes.bg царица Костадинка, като имаше предвид обезщетението от по 10 хиляди лева, за което претендират пред съда Иванка и Веселин заради причинените им неимуществени вреди.

В коридора на съда Цар Киро пък отрече да е отправял закани за убийство.

Трима адвокати го бранят на съдебния процес. До обед бяха разпитани петима от общо 12 свидетели.

Според показанията на полицай от София Кирил Рашков се е интересувал какви документи са му необходими, за да отиде в Сърбия, тъй като се притеснявал за сигурността на близките си.

Ако бъде признат за виновен, Рашков го грозят до 6 г. затвор.

Повече от 50 човека от Катуница следят развръзката на делото пред Съдебната палата в Асеновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ДО НАИВНИЦИТЕ- Има ли още наивници, които да не разбраха каква е ролята на Красьо Черничкия" и днешния му заместник, в работата на съдебната ни система...- С едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас.!!!ЗАЩОТО...: - Няма видео и аудиозапис на убийствата..., пък и да има, те трябва да са направени по законен начин..., което значи, разрешение да е дал братовчеда на съдията, също съдия- Няма нотариално заверена декларация на Лондонския изкормвач, и то направена пред троен съдебен състав, че той е убиеца...- Няма свидетелски показания на поне двама надеждни свидетели..., а за това те трябва да са първи братовчеди на съдии или най-малкото да са работили (чуруликали) под личното ръководство на съдията по делото, или КАКТО ОБИКНОВЕНО, на съдията да е звъннал Красьо- Мъка- Лондонския изкормвач, дори да е заловен с кървав нож над гърчещия се труп на жертвата си, В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЦЯЛО СЕЛО свидетели, е ...НЕВИНЕН, СПОРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪДИЯ, ЩОТО:- НЯМАТ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СЪДИЯТА ДА ПРИСЪСТВАТ ИЛИ- Красьо - черничкия ВЕЧЕ Е ЗВЪННАЛ...ДВЕС В БЪЛГАРИЯ,- НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАКВО ПРАВИ, А ДАЛИ ЩЕ ПЛАТИ НАВРЕМЕ И ДОСТАТЪЧНО, НА КОГОТО ТРЯБВА!!!А иначе си имаме., съдии и политици и мафиоти невинни като слънчица.
71
0
 
24
 
! Отговори
питащ същото преди 12 години
"Униформеният обаче й казва: "Спокойно няма да се върне!" Разговорът им приключва." ?!?!?!И на този му плащаме заплата, пенсия на 45 години, дрехи, отпуски, добавки, 20 бона при напускане ... ДУМИ НЯМАМ !!!Още ли е на работа този нагъл полицай ??? Цветанов - отговаряй невестулко непотребна !!!
70
1
 
33
 
! Отговори
Четящ преди 12 години
Оставете го *** - вижте реакцията на българския полицай ! Има заплаха за убийство, което по късно се случва, но тлъстото прасе люпи семки и не си мръдва тлъстия *** !!!
69
0
 
15
 
! Отговори
. преди 12 години
Кога ще се съди този миризлив *** за това , че е поръчал убийство , не само за заплахи , за да можем да прибавим към 6-те ,които се надявам да получи още поне 15.
68
1
 
36
 
! Отговори
Потресен !!! преди 12 години
"Униформеният обаче й казва: "Спокойно няма да се върне!" Разговорът им приключва." ?!?!?!И на този му плащаме заплата, пенсия на 45 години, дрехи, отпуски, добавки, 20 бона при напускане ... ДУМИ НЯМАМ !!!Още ли е на работа този нагъл полицай ??? Цветанов - отговаряй невестулко непотребна !!!
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а оня пернишкия го самоубиха успешно... ама той бил беден
66
0
 
36
 
! Отговори
Think преди 12 години
Ей *** ... айде стига сте ги наричали ЦАР и още по-малко ЦАРИЦА .. царица Костадинка , звучи толкова смешно и пошло , че няма докъде , тва са Киро *** и Костадинка *** !
65
1
 
31
 
! Отговори
BG преди 12 години
Ако в България живеят само българи, нещата ще са несравнимо по-добре. Няма да издържаме ***, които на година ни излизат над 10 милиарда лева. Тези пари ще отиват за болници, училища и за повишаване на стандарта. Освен това престъпността ще падне с 90%.
64
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Царица Костадинка"?????!!!!!!!!! WTF? Медиите допринасят за "славата" и "величието" на обикновен *** бос. Засрамете се!
63
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най добре да получи инфаркт *** и да се свършва.
62
1
 
12
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
toq mazen *** i celata mu *** sgan
61
1
 
1
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
DO 67 mnogo si prav
60
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леле...момчето най-вдясно е жесток!!!
59
0
 
53
 
! Отговори
Ivan преди 12 години
"царица Костадинка" ...Защо наричате тази Крадла и *** царица...?
58
0
 
12
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Ти си гледай *** около тебе в *** махала дето живееш.
57
1
 
33
 
! Отговори
Б.Б. преди 12 години
КАК НЕМОЖА ДА СЕ" САМОУБИЕ "И ТОЙ ПРИ ЗАДЪРЖАНЕТО КАКТО НА ТОЯ ИЗВЕРГ ОТ ПЕРНИК
56
2
 
86
 
! Отговори
марин преди 12 години
До некадърниците от днес.бг . СТИГА СТЕ ГИ НАРИЧАЛИ ЦАР И ЦАРИЦА.
55
0
 
10
 
! Отговори
каруЦАР преди 12 години
Тея полицайчета отзаде на снимката какво ли биха му направили на ЦАРЯ, ако им паднеше....
54
0
 
30
 
! Отговори
88 преди 12 години
Такива като този мазник - мястото им е в Бухенвалд
53
1
 
93
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Киро циганинат трябва да е наясно, че сръбският национализъм няма нищо общо с българския. Ако убийството на Ангел Петров се беше случило в Сърбия, тамошните патриоти щяха да изкормят *** и да го обесят на собствените му черва.