Шофьорът, прегазил Паоло, се страхува за живота си

Георги Сапунджиев остава под домашен арест
Обновена: 12 юни 2014 14:10 | 12 юни 2014 11:51,
199
Шофьорът, прегазил Паоло, се страхува за живота си
Георги Сапунджиев Снимка: архив, БТА

Пловдивският апелативен съд потвърди решението на Старозагорски окръжен съд и остави с мярка „домашен арест” Георги Сапунджиев, който прегази 4-годишния Паоло от Стара Загора. 

„44-годишният Сапунджиев е обвинен, че е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на детенцето”, заяви пред Dnes.bg прокурор Красимир Папаризов от Апелативната прокуратура в Пловдив. Той поиска и най-тежката мярка „задържане под стража”.

Още по темата
Прокурорът цитира справка, според която на Сапунджиев са били наложени 7  наказателни постановления за нарушения на правилата за движение по пътищата.

В единия случай той е бил хванат да шофира с над 0,5 промила алкохол, има нарушение за шофиране без книжка и без документите на автомобила, както и за несъобразяване с пътната обстановка. Обвиняемият имал криминална регистрация и за нанасяне на средна телесна повреда.

В знак на солидарност със семейството на Паоло пред съда в Пловдив се събраха и няколко майки. 

„Няма да забравя Паоло, аз познавам лично майка му и не искам това да се случва на други деца в България”, заяви Вера Вулджева, която протестираше пред Съдебната палата с две рози в ръка. 

Адвокатът на Георги в съдебната зала заяви, че той се страхува за живота си, ако се изправи пред родителите на Паоло, за да се извини за стореното, и поиска да бъдат преследвани хората, които са го линчували на мястото на инцидента. 

Самият Георги Сапунджиев не се яви в съда, а бе представляван от защитника си.

Според апелативните магистрати в Пловдив от събраните до момента доказателства по делото действително може да се направи обосновано предположение, че той е извършил деянието, в което е обвинен.

Съдът прецени обаче, че няма опасност Георги да се укрие или да извърши друго престъпление, затова го остави с по-леката мярка „домашен арест”. Решението не подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ КЪДЕ Е БОЕВСКИ,КЪДЕ ГО ПОКРИХА ТОЯ НАРКОДИЛЪР,СЕГА И ТОЗИ СИЛОВАК ЩЕ СКРИЯТ КАТО БОЕВСКИ,БОЙКО НЕ Е КАТО ПАРВАНОВ,ТОЙ КАТО ОБЕЩАЕ ЧЕ НЯМА ДА ГИ ЗАКАЧА ЗНАЧИ НЯМА ДА ГИ ЗАКАЧА
116
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-лошото от всичко, освен смъртта на Паоло е, че този сигурно възпитава децата си така, че един ден да бъдат като него. Имам близък роднина, доста се замогна с търговия, децата му растат със съзнанието, че са повече от другите. Ей това е най-страшното.
115
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гнусната му мутра,анцугчето и кривата глава показва какъв е-кирлив мутряк,който опитва да представи себе си като честен бизнесмен.Жалко само,че онези,които са го били не са успели да го затрият.Защо този *** се страхува сега,а не преди да направи непоправимото?В съзнанието на всяко квартално,градско и селско тарикатче,което си мисли,че може да прескача законите с помощта на парите,мама и тати трябва да се върне онова истинско усещане за страх и реално наказание! Продукт на ПСЕВДО-демокрацията
114
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми нека се страхува,има пълното право да се страхува.Дано му се оправи тъпанчето,че току виж не чул присъдата на съдия Драгунов...
113
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБАДЖИЙСКА ***,СИКАДЖИЙСКИ ***,СИЛОВАЦИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ,СЪБИРАЧ НА ЛОШИ КРЕДИТИ
112
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛИНЧ, ЛИНЧ и ПАК ЛИНЧ - Като няма държава ние ще въздадем справедливост!!!!!!!
111
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАЗИ *** ЗАСЛУЖАВА САМО ЕДНО - ЛИНЧ
110
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И с право нека се страхува ако бях бащата на Паоло си заминава задължително господин селски джип.
109
1
 
17
 
! Отговори
Деян преди 9 години
Ааа, страх го е за живота му и иска наказателно дирене на хората, които са го били?! Уау! А тия дето биха енимехмедов, когато нападна Доган не ги дириха съдебно и наказателно? Нали е голям мъжкар, от какво се страхува. Всички са пишман мъжаги, дуят мускули, ама като се ***, правят накой адвокат богат и извьестен.
108
1
 
16
 
! Отговори
отказвам се от Бг преди 9 години
Жалко,трагедия, отврат предизвиква в мен това което прочетох.Просто се отказвам,не искам да имам нищо общо с това място наречено България.Пълен отврат покрусен съм.Ама те сега него ще го изкарат жертва,ще осъдят родителите.
107
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Адидаса е много важен! Голяма селяния в тая България. И най-лошото е, че подрастващите момичета смятат точно ето този образ за идеал на мъж. Сметнете на къде отиваме.
106
1
 
22
 
! Отговори
Стефка преди 9 години
За хората ,които са го били ...ГОЛЯМО БРАВО.
105
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мен един такъв *** (на такъв ми прилича) трябва някои да го хване да го натроши едно хубаво, че да трябва да го хранят със сламка и да трябва да намери някои да му бърше *** и така може и цял живот да е под домашен арест, предполагам никои ням ада има нищо против.
104
1
 
15
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Ако аз бях родител на малкия Паоло( Бог да го прости), този *** досега щеше да бъде нарязан с моторен трион.Не заслужава нищо друго.***.
103
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 108Ами то е "измислено" вече!Ще си цуца уиски и бърбъб у тях,ще яде мезета и салати,ще гледа ТВ,ще ви се хили в нета и така......какво остава за нас и семейството на детенцето?
102
3
 
20
 
! Отговори
EA преди 9 години
Дано да се страхува основателно и скоро да се намери някой, който да спре всичките му страхове!!! Правосъдието пак се подигра с нас. Този убиец заслужава не само затвор, ами и подобаващи цинизма му изтезания!!!
101
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко, няма да те утрепят, най-много да те инвалидизират да се мъчиш! Ако те утрепят ще ти решат всички проблеми!
100
3
 
20
 
! Отговори
men преди 9 години
С този празен поглед...Мъка, мъка, мъкаааНяма грам мъжество в теб да кажеш: съжелявам.Свил се като ***, червей, а като се качат на колите стават недостижими...
99
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Man United, ами, опитай да ми обясниш. Има разлика между това да те глобят за неправилно паркиране, и това да те регистрират за средна телесна. Или за теб няма разлика?Да не говорим, че е отишъл в съда по някакъв анцуг, което дори не заслужава коментар.
98
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този си е рецидивист отсекъде. Такива принципно отиват у Врачанския, за разкош на тамошните.