Свидетел твърди, че Кристофър наръгал смъртоносно Емо

Англичанинът остава в ареста, в дома му са намерени ножове
Обновена: 14 юни 2014 17:49 | 14 юни 2014 13:04,
65
Свидетел твърди, че Кристофър наръгал смъртоносно Емо
Мейсън Кристофър остава в ареста. Снимка: БТА

Софийският градски съд /СГС/ остави в ареста британеца Мейсън Кристофър, задържан за убийството на Емил Ботев.

Инцидентът стана на 10 юни минути след 23 ч. в столичния квартал "Горубляне". При спречкване на две компании 18-годишното момче е било наръгано с нож и по-късно е починало в болница. Емил Ботев е бил наръган в областта на белия дроб, дясната камера на сърцето и коремната кухина. От назначената медицинска експертиза става ясно, че момчето е починало вследствие на нанесените му прободни рани.

Още по темата
Пред съда прокуратурата цитира показанията на няколко свидетели, сред които и очевидец на убийството, който твърди, че именно Мейсън Кристофър е човекът, ранил смъртоносно с нож  Ботев. Това се е случило при сбиване между две групи.

Според прокуратурата британският гражданин е опитал да се укрие след убийството, но той твърди, че е отишъл в апартамента на свои приятели, за да му окажат медицинска помощ, тъй като получил наранявания при сбиването.

Мейсън Кристофър поиска от съда да бъде освободен и посочи, че не възнамерява да се укрие.

След обиск на апартамента, в който е живял англичанинът, полицията е намерила множество ножове, които принадлежат на Мейсън Кристофър. Тепърва обаче предстои да се установи идентичността на оръжието от престъплението.

Решението на СГС може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То е ясно, че англичанинът не е цвете. питам обаче, цветенца ли са българските младежи, отишли с цел да се бият? Или ще излезе, че англичанинът е по-виновен от нашите ***? Или, ако момчето беше наръгано от българин, това нямаше да е проблем? Вчера гледах тези *** по телевизията. Сега ще подсмърчат. Защо не са помислили, че това, което правят, е незаконно и се води хулиганска проява? Редно ли е хлапета да се събират по улиците с цел да претрепят някого? За мен те са също толкова виновни.
21
6
 
13
 
! Отговори
Лала преди 9 години
Не е било необходимо да се използва нож. Дори да има сбиване и юмруци кое е това което налага кадапница? Отговорът е само един - психопатия и желание за надмощие, преди да се вземе човешки живот би трябвало да се мисли. Английското животно не е било нападнато с нож и не е имало право да използва нож!!!
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"ранил смъртоносно с нож Ботев". Те и американците и англичаните във Виетнам,Ирак, Либия, Афганистан са ранили смъртоностно 50 милиона от местното население.
19
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ви е срам, да държите в ареста англичанин! Та той е от господарите, а виж Емил е от ратаите.
18
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за британеца попаднал в дива България,е трябвало да се защитава с нож .Не е бил свикнал да се подчинява на заплашване и побоища,както обикновено се решават нещата тук.
17
2
 
6
 
! Отговори
Lubcho Trifonov преди 9 години
Tova e bulgarskiat patriot, da ne pomognat na priatelia si pri takava situacia.Edin britanec doshal da ubiva v BG. Kade drugade moje tova da se sluchi?
16
1
 
1
 
! Отговори
ха преди 9 години
До АнонименНекачествен си и твоята тиква празноглава!
15
3
 
12
 
! Отговори
до мангала под мен.. преди 9 години
пиши в единствено число! сине на родители полу-*** *** с неясен произход...при това първи братовчеди
14
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доживот в български затвор.Без право на прехвърляне в Англия!
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Англичанин, китаец все тая... да си понесе отговорността!
12
6
 
26
 
! Отговори
иисус преди 9 години
кръвосмешението,братя.уродлива нация англиканска.бог да ви съди,извратеняци
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В слънчев бряг също англичанин утрепа сервитьорка но англия сиго прибра
10
3
 
29
 
! Отговори
Vazmuten преди 9 години
Жалко за момчето,лека му пръст.Ако освободят англиийското ***,виновен ще е справедлия и некорумпиран български съд.Българи също извършват убийства по света ,но ги съдат
9
4
 
21
 
! Отговори
Julian преди 9 години
Поклон пред великата англосаксонска култура.Докато ние може да се похвалим само със серийния изнасилвач "Жоро Павето", нека да припомним една малка част от англосаксонските светила в сферата на серийните убийства - ДОНАЛД ХЕНРИ ГАСКИНС, ХЕНРИ ЛИЙ ЛУКАС, ГАРИ ЛИОН РИДЖУЕЙ, ТИОДОР "ТЕД" БЪНДИ, ДЖОН УЕЙН ГЕЙСИ, РОБЪРТ "УИЛИ" ПИКТЪН, ДЖЕФРИ ДАМЪР, всички от САЩ, да не забравяме и британските звезди "Доктор Смърт", "Джак изкормвача", Суини Тод и други
8
3
 
17
 
! Отговори
Х преди 9 години
Всичко зависи от това какви пари ще бутне.Преди години пак пиян англичанин удари с паве наш барман във Варна .Плати си и го пуснаха.Съдебната ни система е търговско дружество.
7
2
 
24
 
! Отговори
ген.Луков. преди 9 години
СМЪРТ.ПУБЛИЧНО НА ПЛОЩАДА! КАЗАХ.
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ме изтриеш още веднъж, такава копанарска клетва ще ти хвърля, че място няма да си намериш, ***!
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И изобщо, вие знаете ли, че нашите *** са разписали, че американските военни в нашите бази, на наша територия могат да убиват, който им скимне и не подлежат на съд и присъда! Къде го има това? Срам и позор!Няма да се учудя, ако тоя *** е от някоя от ам. бази!
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес.бг, щом ми триеш постовете, прояви доблест и напиши, какво стана с оня *** фен на Англия дето смаза с паве главата на наш тинейджър и после си го прибраха в прокълнато кралство дето веднага го освободиха и му дадоха ордена на жартиерата.
3
6
 
29
 
! Отговори
zz преди 9 години
Цялата им скапана нация е *** !Гнусни *** !!!