Няма мърдане – доживот за убийцата на Алекс

Апелативният съд в Бургас вдигна обезщетението за смъртта
12 яну 2016 10:37,
8
Няма мърдане – доживот за убийцата на Алекс
Снимка: архив Булфото

Атанска Георгиева, осъдена за убийството на малката Алекс от Поморие ще лежи в затвора доживот, потвърди Апелативният съд в Бургас.

Атанаска Георгиева трябва да изтърпи наказанието при първоначален строг режим.

Още по темата

Съдът увеличи и размера на обезщетението, което убийцата трябва да плати на родителите – от 130 000 лева на 180 000 лева.

Окръжният съд в Бургас осъди на доживотен затвор Атанаска Георгиева през март миналата година за жестокото убийство на Алекс.

8-годишното момиченце беше открито удушено на 10 април 2014 година в Поморие. Ден по-рано то изчезна на връщане от училище в морското градче, а към родителите му бе отправено искане за откуп.

Трупът на детето бе открит в таванското помещение на Атанаска, което се намира точно над апартамента на родителите му.

При последвалото разплитане на зверството стана ясно, че в деня на изчезването си малката Алекс отишла на гости в дома на Атанаска. Жената била ядосана от самочувствието на момичето, но чашата преляла забележка на Алекс, че децата на Атанаска са грозни.

Жената убила момичето като увила главата й в полиетиленови торбички и ги залепила с тиксо.

Атанска първоначално направи самопризнание, но после се отметна от него. Жената обясни, че не е наранявала Алекс, но призна, че е разказала в разпит пред съдия на досъдебното производство как е убила детето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
bibi преди 8 години
Мафия е това брато не е за простосмъртни...
2
0
 
2
 
! Отговори
паметлив преди 8 години
доживотен без право на замяна и освобождаване или с такова право? това е важно, защото пир втория случай се заменя наказанието и след 10 години гадината излиза. Разбира се, ако преди това близките не са намерили парички да платят на някой прецедент като Гоце или неговото вице мазния *** марин да ги помилва. *** марин баси къщата си направи с такива безобразия и му се размина..
1
2
 
5
 
! Отговори
Вожда ТиКвоУн преди 8 години
децата на лихварите и на илита не се пипат ей. другите матриалските ги колете, мачкайте, дрогирайте, продавайте на израелските батки да им продават органите, на белгийските батки да ги продават за секс и т.н. очички как е баце. пърпорим ли.