Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев

Прелъстил малката Ирина в общински хотел, където държал стаи
19 яну 2016 10:22,
174
 Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев
Снимка: Facebook

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев е сипал водка в сока на 9-класничката Ирина, след което се е възползвал сексуално от момичето. Това е основната версия, по-която работят разследващите по гаврата, разтърсила малкия град.

От петък насам курортното градче е като буре с барут, откакто стана ясно, че екскметът се е гаврил с дъщерята на бившата си секретарка, като преди това я привел в безпомощно състояние.

Още по темата

"Ако се появи в Стрелча, жив няма да излезе", заканват се хората, а общинарите в града днес решевата да отнемат почетното му гражданство, присъдени му преди години.

Според криминалисти, момичето е било напълно опиянено и въобще не е разбирало какво става с него.

Оказва се, че Евстатиев е близък до семейството на Ирина, познава я от дете, майка й Христина Белухова доскоро беше сред най-доверените му хора - секретарка в общината.

Съучениците на момичето пък не могат да повярват, че това се случило в техния град. "Знаем го кмета, 4 години всеки ден сме го виждали, Ирина му казваше чичо Иван. Категорични сме, Ирина не пие, тя е тиха, доверчива, спокойна, досега не сме я виждали в конфликтна ситуация. Искаме справедливо наказание, а не както стана във Враца", казва пред "Стандарт" приятелка на момичето.

Откакто се върнал като кмет на Стрелча през 2011 година, Евстатиев все в общинския хотел живеел, въпреки че има къща. Там той ползвал 15 стаи срещу скромния наем от 360 лв. на месец, разказват местните.

"Сега разбрахме какви ги върши там. Гъз глава затрива. Този човек си изтри миналото, зачеркна си и бъдещето", гневят се хората от града.

Жителите на Стрелча отправиха и обръщение до главния прокурор Сотир Цацаров с искане делото срещу екскмета да бъде изнесено извън Пазарджик, предвид контактите му с местната съдебна власт.

Районната прокуратура в Панагюрище вече повдигна официално обвинение на Иван Евстатиев. Престъплението е по чл. 152 от НК, за което законът предвижда лишаване от свобода от 3 до 10 години.

С постановление на прокуратурата арестът му от неделя вечерта е удължен с още 72 часа и той се намира в килия в полицейското управление на Панагюрище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи лекарския екип не е установил насилие, а само сексуален акт и голямо количество алкохол.Айде, преди да слагате казана с катрана и перушината, първо помислете- ами ако е отишла доброволно, накъркала се е, правила каквото правила и понеже родителите й я видели пияна, се оправдала, че е изнасилена. Освен това не е била девствена, кой знае колко пъти си го е слагала с дъртия педофил.И запомнете -16 годишните ученички не ходят случайно с възрастни мъже по хотелски стаи, а са наясно какво търсят и какво ще им се случи.
99
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не кажете, че всички кметове са такива, щом някаква принадлежност е виновна!? А този е хем кмет, хем прокурор! Що не кажете, че всички прокурори са педофили? То и аз познавам един гей, който има кавказка овчарка. Това значи ли, че Бойко е подарил на Путин куче - гей и самият той е гей?
98
2
 
27
 
! Отговори
123 преди 8 години
Може и да го е направил, НО... може и да е нареждане !!! Не може да говорите по принцип, не познавайки човека (аз също НЕ го познавам), и съдейки по журналистически статийки. Припомнете си, как "даде фира" Строс-Кан (предишния шеф на МВФ), защото го натопиха, че бил изнасилил камериерка...после се оказа ЛЪЖА, ама...след дъжд - качулка!Класическа очерняща схема - "мъж, изнасилил жена", а още по-брутално, ако е ..непълнолетна. После ходи обяснявай, че... нямаш сестра!
97
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-малкото първо се доказва вина, после се наказва виновния.Така поне пише в НК. А спешната и добре организирана реакция говори по-скоро за предварително направен капан, в който се е хванал (невинно или виновно, после ще се разбере) Евстатиев.Принципно 16 годишни ученички не ходят случайно по хотелските стаи.
96
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сценарий за нова версия на филма "Маргарит и Маргарита" в ролята на Назимов - Иван Евстатиев.
95
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шамара е от родителите и! И на вас да ви се прибере пияно и /автоцензура/, и вие ще го натупате!Пък де да ви знам наклонностите!
94
0
 
25
 
! Отговори
разочарован преди 8 години
Всеки ден какви ли не чудеса стават.Пънво предизвикаме пожар и след това се втурваме да гасим.Навярнов такъ голям град като Стрелча на не може да не им е направило впечатление а и на местната полиция Този човек преди като кмет а и след това да ползва и поддържа срещу заплащане 11 стаи от местен хотел.На оперативните работници и служителите от регистратурата каква информация са подавали за регистрираните гости на хотела.Навярно човека е ползвал стаите за харем или за публичен дом за кво друго.
93
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 113 "Защо ми намирисва, че този е намесен и в убийството на сестрите Белнейски?"Не.Този има достатъчно пари,да си плаща на малките к..ви.
92
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наказва се под 14 г. Толкова ли е трудно да отворите НК и да прочетете.
91
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
300 грама алкохол е много и за възрастен мъж а за дете момиче не ми самисли
90
2
 
14
 
! Отговори
....... преди 8 години
Войводски градове ....хванете го закарайте го в балкана и го вържете за някое дърво ........да видим животните дали ще му простят !
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гешо Добре си го обяснил.Сега ако обясниш как едно "дете" е било мъртво пияно,цена няма да имаш.
88
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За доброволен секс със 16 годишна не се носи наказателна отговорност.А тя е отишла доброволно, освен това доброволно се е напила.Ако не беше пияна, никой нямаше да разбере, както най-вероятно и друг път е правила.
87
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ми намирисва, че този е намесен и в убийството на сестрите Белнейски?
86
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бившият кмет на Стрелча призна, че е правил секс с 16-годишната ученичка, която по-рано го обвини в изнасилване. По думите на Иван Евстатиев обаче това се е случило напълно доброволно от нейна страна, съобщи Нова телевизия.По-рано експертиза установи наличие на негова биологичен материал по нея. Освен това в кръвта на момичето е открито наличие на алкохол. По информация на Нова телевизия става дума за 300 грама алкохол.
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българин с Ромски корени или Българеещ ром/българизиран ром
84
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
разбира се секс с лице под 18 години се наказва от закона, но по различен начин се наказав секс с малолетн и секс с непълнолетен.....
83
3
 
6
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
Такива неща се случват,когато избират мутри и имдуци - роми
82
0
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
ДОкога ще се прави цензура на коментарите ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАТИЧНОТО.
81
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига бе, малката п*ла сама е отишла при дядката, той сигурно и друг път я е гнявил, само дето този път й е изпуснал пиенето от контрол, да не би пък да е била девствена и той да я е изнасилил, ако беше така щяха да кажат.