Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев

Прелъстил малката Ирина в общински хотел, където държал стаи
19 яну 2016 10:22,
174
 Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев
Снимка: Facebook

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев е сипал водка в сока на 9-класничката Ирина, след което се е възползвал сексуално от момичето. Това е основната версия, по-която работят разследващите по гаврата, разтърсила малкия град.

От петък насам курортното градче е като буре с барут, откакто стана ясно, че екскметът се е гаврил с дъщерята на бившата си секретарка, като преди това я привел в безпомощно състояние.

Още по темата

"Ако се появи в Стрелча, жив няма да излезе", заканват се хората, а общинарите в града днес решевата да отнемат почетното му гражданство, присъдени му преди години.

Според криминалисти, момичето е било напълно опиянено и въобще не е разбирало какво става с него.

Оказва се, че Евстатиев е близък до семейството на Ирина, познава я от дете, майка й Христина Белухова доскоро беше сред най-доверените му хора - секретарка в общината.

Съучениците на момичето пък не могат да повярват, че това се случило в техния град. "Знаем го кмета, 4 години всеки ден сме го виждали, Ирина му казваше чичо Иван. Категорични сме, Ирина не пие, тя е тиха, доверчива, спокойна, досега не сме я виждали в конфликтна ситуация. Искаме справедливо наказание, а не както стана във Враца", казва пред "Стандарт" приятелка на момичето.

Откакто се върнал като кмет на Стрелча през 2011 година, Евстатиев все в общинския хотел живеел, въпреки че има къща. Там той ползвал 15 стаи срещу скромния наем от 360 лв. на месец, разказват местните.

"Сега разбрахме какви ги върши там. Гъз глава затрива. Този човек си изтри миналото, зачеркна си и бъдещето", гневят се хората от града.

Жителите на Стрелча отправиха и обръщение до главния прокурор Сотир Цацаров с искане делото срещу екскмета да бъде изнесено извън Пазарджик, предвид контактите му с местната съдебна власт.

Районната прокуратура в Панагюрище вече повдигна официално обвинение на Иван Евстатиев. Престъплението е по чл. 152 от НК, за което законът предвижда лишаване от свобода от 3 до 10 години.

С постановление на прокуратурата арестът му от неделя вечерта е удължен с още 72 часа и той се намира в килия в полицейското управление на Панагюрище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 101 - да сем най-точни - малолетен е под 14 годин, непълнолетен е във възрастта между 14 и 18 години. И в единия и в другия случай е наказуемо деянието, но като си непълнолетен се продполага че носиш частична отговорност за себе си, а другата част се поема от родителя или настойника. Ако бъдеш осъден като непълнолетен не те пращат в затвор а в дом за превъзпитание. Освен това можеш да свидетлестваш. Децата под 14 години не свидетлсват, нито могат да бъдат осъждани.
79
1
 
6
 
! Отговори
Гешо преди 8 години
До Добре, разбирам 79Според мен нищо не разбираш, той е бил добър познат (приятел) на семейството на момичето .Хора който са били или са държавни служители за такива неща трябва да получават двойни наказания .
78
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имате търсачка! Там като напишете НК и отидете на сто петдесет и някой член /да/ ще видите, че няма никакво престъпление! Ако не бе толкова пияно, никой нямаше да разбере какво става и утре пак щяха да повторят и потретят упражнението.Вие вашите разбрахте ли кога и кой ги изтрещя? Да, точно така, както ви се струват кротки, невинни и възпитани.Чунки, на вас да ви скочи нещо ще удържите фронта!
77
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Добре, разбирам. Дал е колкото са се уговорили."Детето" е излязло алчно и е решило да го изнудва за още.
76
4
 
4
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
Такива неща се случват, когато избират мутри и роми. Нямадържава вече
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СтефаниМалолетен е под 16г.Непълнолетен е под 18г. Законът забранява с.е.к.с ,дори и да е доброволен с малолетни т.е под 16г. Ако лицето е навършило 16 г. и акта е доброволен,дори и с 90 годишен,не се преследва от закона.
74
1
 
2
 
! Отговори
Идат преди 8 години
Това е тежко престапление в корана.Вълната мюсюлмани идват да оправят проблемите тук!
73
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
После се чудите защо има показни убийства в България . Сега т.н. съдебна система така ще го извърти , че накрая нищо но от сърце. Затова само др. Макаров съди бързо и точно .
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българеешите роми са велики Аспарухови чеда
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Условна ? А трябва на стената и За Разстрел!
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съфута пизда мъти
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
братовчеда на Софи Маринова
68
2
 
10
 
! Отговори
до Стефани преди 8 години
Без да съм адвокат на въпросния похотливец, но на 16 години не е малолетна. Даже не е криминално деяние според НК
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Типичен Сливенски БАЙЧАРИН
66
0
 
4
 
! Отговори
ined преди 8 години
Цветнокож ли е?
65
1
 
2
 
! Отговори
произход - ДНК преди 8 години
Дасикане-рома българеещи роми също се разделят на множество подгрупи. Това са например бургуджиите, джамбазите, тужарите и т.н. Сред тях са налице слаби тенденции към българеене, но някои групи съхраняват с гордост ромското си самосъзнание и традиции (Напр. част от бургуджиите в Шуменско се наричат "парпул-рома" - "истински роми").
64
0
 
8
 
! Отговори
нели преди 8 години
И директора на горското в Русе Сарилиев се облизва за малолетни , ама няма кой да му потърси сметка.
63
5
 
16
 
! Отговори
Стефани преди 8 години
До Анонимен 42Тъпанар! Щом има секс с малолетно момиче, не ме интересуват подробностите! Той е педофил, а случилото си - изнасилване! Много сте ми любими такива - ама тя каква била, ама тя какво искала... Няма значение! Да си го държи в гащите!
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Византия е виновна че ги допуснала по тези земи , проклети да са
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като туриш български имена на ром става кмет после депутат в Парламента