Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!

Той твърди, че записът е преиначен и преекспониран
Обновена: 9 апр 2016 10:51 | 9 апр 2016 10:43,
302
Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!
Снимка: Нова телевизия

Ваня Георгиева ми каза, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарва добри доходи. Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги.

Това заяви пред Нова тв проф. Николай Колев, който беше уволнен дисциплинарно от НСА.

"Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия", твърди той.

Колев е категоричен, че не се е обаждал в хотела и не е плащал за него. "Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж", каза още проф. Колев. 

Още по темата

"Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети", твърди проф. Колев.

"Записът е преиначен, преекспониран. Не съм технически грамотен да знам какво е станало. Записът е монтиран, накъсан, непоследователен. Наслагване на кадри и на звуци. Това не са истински мои думи. Много думи са вадени от контекста. Виждате ли в тези кадри моето лице и глас да казват тези думи?", попита Колев.

Той иска техническа експертиза на целия запис, излъчен в няколко епизода на предаването. Готов е и на полиграф. Подозрително било това, че Ваня избягала от хотелската стая и от очна ставка на двамата пред камерата.

Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

Адвокатът му – Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа.

Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
14
 
! Отговори
давай... преди 8 години
Колкото повече върти бузите, толкова повече ще му се набие . Нека съди, нека лъже .
29
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този надмина Бареков и Сидеров.
28
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Безсрамен и нагъл физкултурник!С онази дjофра са си лика-прилика.Трагедия българска - и старо и младо - еднакво пошло и извратено.
27
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Можеше просто да каже "Не". Даже и да му се предлага, тя иска нещо нелегално в замяна. Монтаж в който устата се движи заедно с думите и с това качество е меко казано сложен за направа. Устата се движи по много натурален начин и е едно от най-сложните неща за реалистична симулация. Подобно нещо би струвало стотици хиляди левове. Просто не си струва даже да си го помислят.. Занимавам се с VFX професионално.
26
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко е нагъл този така наречен професор . Ще я препоръча на жена си ако му хареса Масажа ??То бива да си нахален ама това че пишеш бележките , не ти позволява да се гавриш с хората , включително и с жена си ?
25
1
 
17
 
! Отговори
Ъъъ преди 8 години
За виновно неизпълнение на договор ли ще я съди?
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави се на невинен. Ако си читав, няма как да ти е добра позната студентката. А предходните случай. Ще си преподавяш, изпитваш и ще се прибираш вкъщи.
23
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам познат преподавател от НСА. Там повечето студенти ги мързи да учат. Има такива, които през целия си живот не са прочели и една книга. Те си купуваха изпитите и познатият ми си вадеше доста прилични доходи. С почти еднакви заплати, аз едва покривах сметките и основните разходи, той и семейството му живееха доста охолно от купените изпити. Ако на изпитите по биохимия, физиология и други, за които трябва учен, отидат външни некорумирани изпитващи, взетите изпити ще са под 5%.
22
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предполагам, че всички са гледали филма "Разкриване" с Д.Мур и М.Дъглас. Д.Мур го провокира да правят секс, но след като той се отказва, тя е жена, за това всички са убедени, че той е виновният.
21
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
значи не твърдя че той казва истината, но по принцип всичко е възомжно, съвсем възможно е да има монатаж или една част в която момичето само му е предложило секса, а той се хванал на вдицата да е изрязана с БС плейър да речем..нужни са експертизи и мнения на вещи лица. Сега Ваня ако иска да се дожа като честна - преподавателите трябва да я скъсат от юркане.
20
15
 
13
 
! Отговори
До 20 преди 8 години
Виж бе разбирач.Това ,което той казва да кажем ,че е истина и не е монтаж. Я си представи обаче ,че преди той да започне с предложенията и откровенията туй невинно девойче му е казало ,че е готово да си вземе изпита и по други начини ,но това просто е изрязано.Ти колко пъти си предлагал секс на жена ,която не познаваш.Ей тъй ,срещаш я на улицата и и казваш-да отидем в хотела
19
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То, чудо голямо за единия секс станало. Все едно и извадил автомат и я накарал да легне. На тоя народ, ни секса му върви, ни нищо. Аман.
18
0
 
5
 
! Отговори
Фил преди 8 години
Ако се чудете кой какъв е , ще разберете лесно по тролските коментари.
17
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да си адвокат да се казваш "Христо Ботев" и да защитаваш тази ***. Кошмарно.
16
2
 
26
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Преди години работех като асистент. Във свеки випуск имаше поне две-три момченца, които понапопали малко мускули се имаха за неотразими и бяха готови на всичко, само да не учат. Като дойдеше време за заверки, ме налазваха като конски мухи. Заради тях не смеех да остана сама в стаята. А колегите ми мъже бяха по-зле. Докато у мен детските физиономии на момченцата не предизвикваха никакви мераци, някои от колегите признаваха, че им е много трудно да устоят на изкушението.
15
3
 
42
 
! Отговори
:) преди 8 години
Този жалък клоун не разбира ли, че колкото повече вдига шум, толкова по-лошо става за него.
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като чета коментарите тук ме е страх за бъдещето.
13
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
и ти и оня иван от стрелча сте *** на квадрат защо в малка българия севъдят такива тумбаци и какъв професор си по какво как ги получавате тези титли
12
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Професоре,за Ваше успокоение,да знаете,че и тия от ТВ екипа не са по-свястни от Вас.Журналята се изхранват от платени репортажи.Просто вие сте били на "мерника". Дерзайте смело.От масаж на джурналистка по-убаво нема.Хааахахаха....
11
37
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина се вижда, че е монтаж. И където му се вижда устата не отговаря на звука к субтитрите. Това нова телевизия и арменското предаване ...