Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!

Той твърди, че записът е преиначен и преекспониран
Обновена: 9 апр 2016 10:51 | 9 апр 2016 10:43,
302
Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!
Снимка: Нова телевизия

Ваня Георгиева ми каза, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарва добри доходи. Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги.

Това заяви пред Нова тв проф. Николай Колев, който беше уволнен дисциплинарно от НСА.

"Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия", твърди той.

Колев е категоричен, че не се е обаждал в хотела и не е плащал за него. "Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж", каза още проф. Колев. 

Още по темата

"Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети", твърди проф. Колев.

"Записът е преиначен, преекспониран. Не съм технически грамотен да знам какво е станало. Записът е монтиран, накъсан, непоследователен. Наслагване на кадри и на звуци. Това не са истински мои думи. Много думи са вадени от контекста. Виждате ли в тези кадри моето лице и глас да казват тези думи?", попита Колев.

Той иска техническа експертиза на целия запис, излъчен в няколко епизода на предаването. Готов е и на полиграф. Подозрително било това, че Ваня избягала от хотелската стая и от очна ставка на двамата пред камерата.

Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

Адвокатът му – Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа.

Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво от това че е искал да прави секс.Ако беше гей никой не би го пипнал с пръст,защото те са защитени от закона и имат големи права.Това са трикове с цел отмъщение.Какво лошо има вав всичко това,с мъже ли да прави секс.
49
3
 
13
 
! Отговори
пффф преди 8 години
Когато на един нечистоплътен човек му извадят кирливите ризи, веднага изскачат *** да търсят под вола теле. Ае чао.
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Завършил съм медицина.Учене до припадък!!! Някои изпадаха в нервни кризи! Още от тогава се знаеше,че най-грозните студенти са по медицина.На едно хубаво момиче,защо и е да се спуква от учене,като има по-лесни начини да завърши висше и да се издържа по нататък.Поради това при нас нямаше секс при изпитите,много бяха грозни. Имаше плащане,но понеже имаше чужденци,които дигаха летвата,професорите взимаха от тях,от нас-учене.
47
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То като почнеш, че е професор по РЪГБИ???? Тая титла я превърнаха в равностойна на клоун.
46
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не искам да обиждам никой,но е смешно физкултурата да се води висше образование.Трябва да има само спортни училища и нищо повече.Няма срамна работа,уважавам спортистите,но е обида да са на едно ниво с завършилите медицина,право,техническия и т.н,където се спукваш от учене.Да не говорим какви са изискванията за доцент или професор по медицина или право.Статии в западни списания-на английски !!! Да са те цитирали професори от целия свят.Тия НСА,колко статии и цитирания имат за да станат професори
45
1
 
8
 
! Отговори
Смърди в ефира преди 8 години
Ууу омириса се орталъка бря!
44
2
 
22
 
! Отговори
Хадреналинката преди 8 години
Една друга хадреналинка я видяхме че е шампионка по Кревате! Много яко клипче беше. ;)))
43
0
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 59Няма нищо лошо да издрънчиш в постелята тази мадама, брачед, само че тоя ка.вал търгува секс чрез влияние, а това всеки работодател би го счел най-малкото като повод за уволнение. Както и стана впрочем! Кое не разбра?
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време професорите не пропущаха студентки, ама нямаше телефони с камера
41
1
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Професор - олицетворение на невиността! За малко да му направят "масаж" без да иска!
40
6
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Не е въпроса, че някой чичак за да чу.ка някоя пи.кла й предлага нещо си, а това че даскали подаряват дипломи на пи.кли по този начин- заради секс. И това е масова практика у нас в днешни времена. Един вид придобиваш висше образование защото си била про.сти.тутка. Е, и за това се иска талант, няма спор!Въпросът е обаче защо ни сринаха образованието?За да сме неуки овце лесни за манипулиране!Знаете ли как се завършваше МЕИ при бай Тошо?А сега как ?Какво остава пък за НСА...днес!
39
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя врзкар като нищо да я осъди. Трябва да почнем да трепем съдии и ченгета - заради тях сме на това ниво
38
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забавно е как наборите на професора го защитават много пламенно :) Всеки от тях се надява да му пусне някоя млада красавица. Има начин господа: къпете се редовно, спортувайте и най-важното правете повечко парички. Няма да попадате в подобна ситуация и да се чудите как да притиснете момичето така, че да няма избор освен да ви пусне.
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имах преподавател , когато жена му роди и беше 1 седмица в родилния дом , питаше момчетата , да му намерят колежка да спи с нея и двамата ще си вземат изпита ! Тогава казах на моите колеги , какви кучета сте мъжете . Защо този подлец не си намери някоя в друго време , като е заритал толкова , а когато му се е родило дете ?
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Огледалото е криво сигурно.ЧалгарНа това ли ги учите в НСА бе ей?
35
7
 
4
 
! Отговори
До Айде айде преди 8 години
КОЙ И КЪДЕ ДА СЛОЖАТ, БЕ ИНФАНТИЛ, ТОЯ Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ПРЕПОДАВАТЕЛ, КАКВИ ТЕКВИ, КАКВИ ЧЕРВЕНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ, КАКВИ ЧЕРВЕНИ *** МИ ПЕЕШ
34
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше достоен човек на въпросът "Може ли да направим нещо за изпита ми?", щеше да отговори: "Нищо друго не може да се направи освен да учиш". Фактът че така нагло се усмихва го прави виновен без значение дали е жертва на постановка или не. Достойните хора не се притесняват от капани, просто защото не се хващат в тях.
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОГАТО СИ НОРМАЛЕН СЕ ЗАСРАМВАШ, КОГАТО СИ БЪЛГАРИН ***, ИЛИ ПРЕСТЪПНИК ИЛИ КОРУМПИРАН ТИП, ЛЪЖЛИВ ПОЛИТИК ИЛИ НЕЩО ТАКОВА, ПОЧВАШ ДА СЕ ПЪЧИШ И ДА ПРИКАЗВАШ ГЛУПОСТИ, СПОРЕД МЕН, АКО ТОВА МОМИЧЕ НЕ ГО Е НАПРАВИЛА, СЕГА Е ВРЕМЕ ДА МУ ДРУСНЕ ЕДИН СЪД И ДА СИ ВЗЕМЕ И ЕДНО ХУБАВО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ. КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЖЕ. а България в ръгбито е на никое място, отгоре на всичко
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е въпросът дали Ванята е куха лейка или не. Въпросът е, че чичото се прави на ударен и се чуди как да замаже положението. Наглостта на тия *** е безгранична.