Девствеността й отива! Хинкова иска връщане на делото

Окръжният съд в Пловдив ще решава по искането на поетесата
29 апр 2016 07:30,
147
Девствеността й отива! Хинкова иска връщане на делото
Албена Хинкова се появи в съда, облечена с лилав костюм и вързана с червена панделка на кок коса. Снимка: "Монитор"

41-годишната Албена Хинкова поиска делото, което води за честта си срещу колегата си по перо Николай Славов, да бъде върнато на първа инстанция. Именно там подсъдимият за думите си: "Абе, моме, макар, че ти не си мома, но това няма никакво значение", бе напълно оправдан. Хинкова се зарече да обжалва, което и направи.

В окръжния съд в Пловдив в четвъртък тя настоя делото за нанесената й обида да започне отначало. Окръжният съд обаче поряза исканията на Хинкова, като даде ход при закрити врати на делото по същество.

Още по темата

Албена не изневери отново на стила си, появявайки се в съдебната зала облечена със стилно лилаво костюмче, с лек грим и с прибрана с тъмночервена панделка в елегантен кок буйната си къдрава коса.

В думите си пред магистратите тя се оплакала, че "благодарение на журналистите, които като хиени, направиха името ми така че като ме срещнат в града, хората да ме имат като повод за подигравка, а не като повод за поздрав", пише "Монитор".

Ищцата дори прекъсвала адвоката на Николай Славов – Иван Колев, та се наложило съдия Цветан Цветков да й прави забележка. Наред с това тя заявила, че адвокат Колев също я бил обидил. Няколко дни по-рано го засякла в коридорите на съда и той се бил обърнал към нея със смях и с думите: "Деса Поетеса".

Самият адвокат Колев категорично отрече това да е вярно. Той уточни, че когато е видял Албена Хинкова в съда, си е говорел с друга своя колежка, а не за нея.

Хинкова оспорва оправдателната присъда на Николай Славов, от когото иска 3 000 лева за думите му от юли 2014 г.: "Кажи бе, моме, макар че ти не си мома, но това няма значение". Няколко дни по-късно – на 6 юли, Славов й заявил: "Егати тъпогьозлука. Ти очи имаш ли, бе? Не разбра ли, че точно това за тебе се отнася. А твоят артистичен грим щеше да е по-подходящ за снощи, за "Дон Карлос" и "Как искам, теленце, до тебе да полегна". Третото изречение, за което Хинкова търсеше от Славов последните 1000 лева били за негова фраза от 8 юли м.г., когато той й заявил: "Като текстопистка може да си добра, но като редактор си кръгла нула".

Окръжният съд в Пловдив предстои да се произнесе в законния едномесечен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След тази реклама, ако не я поканят в Биг Брадър , направо губят
84
8
 
5
 
! Отговори
Анал изатора преди 7 години
Тази като я гледам, ми се струва, че може наистина да е девствена в класическият смисъл на думата, защото най-вероятно си пада по нестандартен и извратен секс, при който изобщо не е нужно да има "проникване". Малко садо-мазо я виждам тая, а и може да я цепят отзад, при което да си "девствена" вечно.
83
3
 
8
 
! Отговори
До68 преди 7 години
А някой да обижда жена ти или приятелката ти или *** за 1лев приемливо ли е. Ти честта и достойнството в пари ли ги мериш?
82
7
 
7
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Откачалка.Аз я разбирам донякъде- почувствала се е обидена, потърсила си е правата и с право. Да го глобят онзи арогантен *** и толкова. Но това вече заприлича на сапунка. Жената няма семейни ангажименти, няма с какво да се занимаваи е видяла в това шанса на живота си- да се изяви, да намери смисъл в съществуването си.Повтарям се, но: тя е откачалка. А онзи е грубиян и ***. Куку и пипи се сблъскали.
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под мома в някои случаи ке разбира и " селска" мома. Някои хора смятат " селянин" за обидна дума.На практика е трудно да се направи точен списък на обидните думи, заради възможността интонацията да промени смисъла на иначе безобидни изрази.
80
2
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Някой от всичките коментиращи направи ли си изобщо труда ДА ПРОЧЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ?!? В случая не става въпрос за това ДАЛИ ТАЯ Е МОМА ИЛИ НЕ, А ЗА ТОВА ЧЕ ВЪПРОСНИЯ ТЪ-ПАК Я Е ОБИДИЛ! Цитирам: "Абе, моме, макар, че ти не си мома, но това няма никакво значение" Това е като закачката, която си разменяхме, когато бяхме деца: "Лъв си бе магаре!" Само, че това се прави С ЧОВЕК, КОЙТО ТИ Е МНОГО, МНОГО БЛИЗЪК, а в случая ситуацията явно не е такава! От което пък следва, че е именно опит за подигравка!
79
2
 
5
 
! Отговори
Михал преди 7 години
До Анонимен 84Няма нищо обидно да правиш секс. Обидно е когато навлизаш в интимния мир на даден човек, без да ти е дадено разрешение. Обидно ли ще ти стане ако предположа, че със съдиите по делото сте на един и същ акъл.
78
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 58"Момата е чисто, нежно, незлобиво и крехко младо създание", и девствено приятелю, което означава и ***. "Доста жени се раждат и без него", този номер вече е изтъркан. Сега е по модерно: "Имах приятел, но катастрофира". Разбира се, че има много по важни неща от девствеността и то е отношението ни един към друг. А Савов трябва да бъде санкциониран, но принципа на европейските ценности е да се пазят простаците, наглеците и всяка престъпна ***.
77
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво обидно има в това да правиш секс.Сега пък тая трябва да я осъдят за злепоставяне.И после да се чудим защо се бавят делата.
76
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 3000 лв да се лишиш от секс си е направо жалко.А става въпрос и за майчинство.Това си е трагедия, жива мъка
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реален случай: Градски транспорт, автобус 80, хубави студентки колко ти душа иска. Върви вица за Иванчо и отличниците. Младеж се прави на оригинален и казва: Абе, кой ги ч..ка тези хубави мацки, бе? Една студентка се обръща и казва: Такива като теб, но знаят как да си поискат!
74
2
 
2
 
! Отговори
до 77 шоп преди 7 години
Като се има пред вшд за какъв зробен к.иликанзер говорим, да я нарече не- мома си е направо комплимент.После това са думи , извадени от контекста
73
3
 
5
 
! Отговори
Фройд: преди 7 години
Протакането на делото ще превърне тази леда в опасно луда
72
4
 
3
 
! Отговори
Djin преди 7 години
В този "kазус" са ясни 2 неща : На тази и трябва психиатър и че на България и трябва ново - истинско правосъдие.
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В друг сайт пише, че водела делото в памет на майка си.Кой знае колко работа за психиатрите ще ива, когато редостта на тая жена я докара дотам , да поръча убийството на тоя ***.Веднъж вече зверски го биха " безпричинно".Тя не била замесена. Дали? С толкова злоба?
70
1
 
8
 
! Отговори
Михал преди 7 години
Казуса е елементарен и факта, че се решава 2 години показва равнището на съдийските състави. Делото се решава за 5 минути и решението е 200-300 лева от джоба на тъпака Славов, който освен на просташки изрази и чикиджийство, живота на друго не го е научил. При втори подобен случай иска от 3000 лева ще е напълно оправдан. Хората от различните полове трябва да се уважават един с друг. Само политиците могат да се обиждат, защото те са *** по презумпция.
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тоя ***.Ако някой се престраши да се ожени 41- годишна, няма да е затова , че е суха и озлобена, обсебваща , макар и мома.*** е най-малкото, което можеш да вземеш от една жена.
68
3
 
1
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
До71. Единственото заключение което си правя ... без да искам да ви обидя, колко? На ваш терен или мой? Нужно ли е да попитам втори път учтиво?
67
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отношението на мъжете става все по ориенталско спрямо жените - цинично, с чувство за вродено превъзходство и пренебрежение, сякаш израстъка между краката ги прави по умни, по красиви, по , по... Единственото заключение, което се усеща от воплите мъжки е, че не получават безплатно и при първо поискване секс.
66
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без сексуален живот ще се разболее. Не сме създадени по този начин.