Полицаят, обвинен, че е убил родителите си, остава в ареста

Караджов не спира да твърди, че е натопен и невинен
5 юни 2016 07:57,
13
Полицаят, обвинен, че е убил родителите си, остава в ареста
Снимка: Dnes.bg

Пловдивският окръжен съд остави в ареста Венцислав Караджов от Пловдив. Това стана ясно късно снощи.

Караджов е обвинен от Окръжна прокуратура за това, че на в средата на май е умъртвил майка си Божура и баща си Цветан, като убийството е извършено умишлено и с користна цел.

Още по темата
Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение спрямо Караджов, информира "Дарик".

За престъплението, в извършването на което е обвинен той, законът предвижда наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че Венцислав е автор на извършеното деяние. Съдът прецени, че е налице реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, ако спрямо него бъде взета по-лека мярка за неотклонение.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативен съд-Пловдив.

Заседанието протече през целия съботен ден, тъй като на няколко пъти защитата влизаше в пререкания със съдебния състав и беше давана почивка, за да може адвокатите да се запознаят с материалите по делото.

Венцислав Караджов не се признава за виновен и смята, че процесът е нагласен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Neshto ima s toya imot. DOKUMENTI IMA LI fakturi....i
6
0
 
5
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Не забравяйте как се обърна на 180 градуса случая с момчето от Враца- всички се кълняха ,че бил примерен и как ей тъй го набили , а после какво излезе ........ И за този се изприказваха много неща , но ОФИЦИАЛНА информация НЯМА , защото тече разследване и ВСИЧКО СА ЗАГЛАВИЯ ОТ ВЕСТНИЦИТЕ , първо било за да им вземе къщата , а после излезе че май е негова , построена с рушвети и затова е на името на родителите ..
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Системата ги създава такива. Глупави,нагли,необразовани ***, извършващи престъпления денонощно и пъчещи се с картата напред. А този крадец от икономическа полиция, уволняван многократно, даже е убил родителите си, за един камион с тухли и декар земя. Купи си бе мързелив мърляч,или си свикнал всичко да е на далавера,като в полицията.
4
1
 
13
 
! Отговори
2 до Ястреб Османлия преди 7 години
Простотията не познава етнос или религия. Виж прочети малко по-надилу авера ти Бахар от Русе как заколи жена си и я изхвърли от колата в движение и остави дете на 7 г сираче. Така, че вземи се в ръце и стига писа глупости.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разследващите да разгледат случая Ваньо Алексадров като съдебна грешка през 80-те години,лежал шест години в затвора,до разкриването на убиец на втора жертва.
2
4
 
18
 
! Отговори
Авнер преди 7 години
До Ястреб Османлията ако този е убиец да си получи наказанието, НО нека не забравяме че..османлиите все още продават дъщерите си за пари, а ръстника на терора Ердоган иска да върне харемите които да обслужват един мъж. Останалите какво ще ги прави ????? Евнухи скопени или ще им промива мозаците че ако се самовзвривят и убият друговерци алах ще им даде 40 девственици на небето. Това чудо историята вече го познава. На него са способни само османлии и ислямисти.
1
1
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Наследство от османлиите.