Родителите на Бебе 2017 с "честитка"... от прокуратурата

Бащата ще бъде разследван за "съвкупление с лице под 14 г."
3 яну 2017 15:22,
152
Родителите на Бебе 2017 с "честитка"... от прокуратурата
Кадър: bTV

Докато чакат подаръци от държавата, малолетните родители на Бебе 2017 получиха "честитка" от прокуратурата.

Обвинението в Сливен обяви, че ще провери случая с малолетното момиче, родило първото бебе за тази година.

Районната прокуратура се е самосезирала и извършва проверка, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Сливен Руси Русев, цитиран от БТА.

Още по темата

13-годишната Златка роди момченцето Динко в първите минути на Новата година от 15-годишно момче от Сливен - Ангел Иванов.

Престъплението, което се разследва, е за "съвкупление с лице, ненавършило 14 години". Наказанието за това е от две до шест години лишаване от свобода.

Русев обясни, че бащата носи отговорност, но наказанието ще бъде редуцирано, защото таткото е непълнолетен.

Малкият Динко се роди в МБАЛ-Сливен, тежи 2800 гр. Детето има проблеми с адаптацията и е било поставено в кувьоз.

Майката Златка обяви, че не планира да има деца в близко бъдеще, както и че няма намерение да продължи да посещава училище. Момичето има завършен пети клас, но твърди, че е неграмотно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
27
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Не са малолетни и двамата. Малолетна е тя, тъй като е под 14г. Момчето е на 15, което го прави непълнолетен. Непълнолетните могат да носят наказателна отговорност (ако са разбирали естеството на деянието си). Разбира се, ще е в по-ниски размери.
53
1
 
25
 
! Отговори
Батко ви преди 7 години
Скоро не се е чуло за родилка от детската градина. Странно. :)
52
0
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Цацата се...сетил да се разпореди разследване на скивенската...менажерия.Щото се даде...гласност;иначе минават между...капките.
51
10
 
26
 
! Отговори
горката Златка преди 7 години
Дожаля ми за Златка. Реално като е неграмотна единственото, което може да и се случи е бебе, все тая дали на 13 или на 15. Със завършен пети клас, т.е. вече в шести клас, тя никога не би могла да навакса в училище, тя е неграмотна, не забравяйте. Но защо нито един учител не е сигнализирал където трябва? Защото са на силни успокоителни по цял ден и само блеят. Къде е директора? Къде е класната? Къде са проблейвали всички?
50
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двамата са мололетни Едно време всички са имали деца на тези години
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako tya go zashtiti na deloto,vsichko shte se razmine s uslovna i toi ne e pulnoleten,a za mongolskiya nrav ne me interesuva.Ako si dadat bebeto na durjavata,togava da smeniat zakona s nakazanie za vseki jiv koito si ostavi deteto,stiga da ne e invalid da vleze za 5 g i da otraboti detskite do 5 ta ta godina na deteto,vtori put niama sa go ostavi,no ako si go gledat deteto,naistina ne me interesuva,moeala im e takuv
48
4
 
51
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Вие българите сте расисти! Кулурна особеност на ромският етнос е да забременяват на 11-12 години, да си продават децата, да крадат, проституират и да продават наркотици. Това е тяхно исконно право и не подлежи на съдебно преследване! За българите е съвсем различно. Разберете го!Неграмотна, но със завършен 5ти клас е чудесен старт за утрешен меринджей.После ще уредим да завърши Право за ваша сметка и след няколко години ще бъде депутатка, а после кандидат за президент или поне еврокомисар.
47
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бебе 2017 получава чудесен старт в живота. Ще има да го помни до старини :) "Родителите" му не подлежат на коментар.
46
1
 
26
 
! Отговори
офф преди 7 години
не планира да има деца в скоро време... Мога да се хвана на бас, че и това бебе не е планирано! Да е живо и здраво, но неграмотността у нас вместо да намалява, расте! Дори тези, които ходят на училище и са далеч по-горе от пети клас, в по-голяма степен имат същата интелигентност!!!
45
6
 
20
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Вижте се, срамота! Уж сте в ЕС, а сте по-пpимитивни от племената в джунглите.
44
1
 
11
 
! Отговори
as преди 7 години
и да не забравите ! ГАЗТА !!
43
0
 
18
 
! Отговори
някой преди 7 години
До художникаА, не!Защото ще дадат бебето за отглеждане от приемни родители, които с случая ще се окажат бабата и дядото.Така ще им осигурят и един добър доход, защото заплащането на приемните родители си е доста добро.Какво си мислите - това с приемните родители пасва идеално на *** ни събратя.Да попитам само - ще има ли награда за първото бебе на 2017 година от някоя величайша особа /както е било предните години/ и ще публикуват ли снимките от този тържествен момент?
42
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК да се самосезира! Държавата не зачита културните особености на гибоните!! Безобразие!
41
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да джафкате във форума, правете деца и ги кръщавайте с български имена. Тези лапета, поне са кръстили детето си с българско име. Някой си мисли, че като изнася в заглавието Динко, Динко, Динко и ще ни накара да се отречем от това българско име.. Дано детето порасне живо и здраво.
40
0
 
37
 
! Отговори
Министър ПутКунева преди 7 години
Смятам,че на тези родители отличници трябва да се раздадат стипендии час по скоро,за да се толерират да народят още 15 деца, с които заедно да се запишат в 5ти клас и там да продължат да се умножават за да ни покажат какво е геометрична прогресия.Макар и неграмотна Златка е отлична ученичка защото за разлика от други петокласнички е запозната с половата система у бозайниците от личен опит.Фафла+(КорХЛибов)=станах бременна.
39
2
 
17
 
! Отговори
Стийв преди 7 години
АК 47 и Арсенал Казанлък да работи на пълни обороти -- да има боеприпаси
38
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно това е дилемата - ако вкараме някой в затвора, пак ние му плащаме масрафа.Не е изходът затвор, а орязване на помощи. Друго няма да ги спре.
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E nama spirsne ot tia zigani samo rajdat sa detski i soz. Pomo6ti. A bslgarkite ne rajdat samo silikon pumpst tu zizi tu usni na nsimundki sadnizi no mutrite gi haresvat
36
0
 
23
 
! Отговори
Патладжан преди 7 години
Че обещае че няма да прави така и готово, съдиите добри жени, няма да оставят детето без баща
35
3
 
35
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Предлагам стерилизация за двамата.Да не чакат подаръци и подкрепа от държавата - от българските данъкоплатци