Шведът Ралф ревна: Не помня, извинете ме! Съдът: В ареста!

"Моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям"
8 юни 2017 15:45,
236

Снимка: Булфото

Районният съд в Несебър остава в ареста 53-годишният шведски турист Ралф Георг Сундберг, който на 3 юни вечерта брутално изрита с ритник в главата 65-годишната камериерка Деяна Петкова. Инцидентът стана в хотел "Марвел" в Слънчев бряг.

Според магистратите има достатъчно доказателства, че той е извършил деянията, за които е обвиняем.

Чужденецът бе доведен в съда в 11:30 , малко след 15 часа той чу, че остава в ареста.

Още по темата

"Аз няма да се укрия, моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям. Извинете ме за моето поведение, но не си спомням. Моля ви!", каза през сълзи 53-годишният швед, но съдиите останаха глухи за сълзите му.

Ралф Сундберг обясни, че пристигнал в България заради нашето слънце, на което да лекува болестта си - псориазис.

При идването си в съда, конвоиран със съдебна охрана, чужденецът каза само: "Бях пиян, не помня".

Служебният защитник на шведа подчерта пред съдиите, че той е с чисто съдебно минало, съдействал е на разследващите и е дал обяснения, изразявайки съжаление за случващото се. Адвокатът поиска по-лека мярка, съобщи "24 часа".

Прокуратурата обаче контрира и поиска най-тежката мярка "задържане под стража", определяйки деянието на чужденеца като дръзко и брутално незачитане на правовия ред и законите в Република България.

Единият от наблюдаващите прокурори Радост Бошнакова, която е и ръководител на несебърската прокуратура, заяви, че хулиганският мотив е доказан чрез демонстративния стремеж на обвиняемия да прояви явно и грубо неуважение към обществото.

Държавното обвинение подчерта, че не е имало никакъв личен мотив за нападението над камериерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
22
 
! Отговори
----------- преди 6 години
Повечето шведски мъже са нещастници като този. Това, че жените им празнуват и правят сладкиш, когато мъжете им ги "уважат" НЕ Е измислица. Алкохолици, комплексари и извратеняци като повечето северняци.А женичките им са готини, поне докато са млади. И са ултра лесни.
73
0
 
24
 
! Отговори
не нали преди 6 години
Ами ако медиите не бяха раздухали този случай дали щеше да има арест и затвор!?
72
38
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видно е, че нещо не е наред с видеото - тоя шведа едвам си повдига крака за да си върже връзката на обувката, тая камериерката подскочи все едно я е блъснал ТИР! Ай не на наз тия фейк нюз, ние доматите с колците не ядем
71
17
 
2
 
! Отговори
До Унуфри преди 6 години
Вали обилен дъжд. Опашка пред махаленското павилионче. Достолепна възрастна дама /единствената под навеса/ десетина минути разиграва любезната продавачка, избирайки солети или семки да си купи,/накрая си купи вафла/ докато останалите сме вир-вода. Добре, че на опашката нямаше пиян швед. В бг-то бабетата си умрат да дразнят.
70
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Далавери Симеонов кога ще бъде съден за изтъпленията по границата, или за него по-добре да не питаме
69
0
 
17
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 6 години
А, ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА НЕ РЕВА, НАЛИ ???
68
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя швед при Бай Тошо щеше да е натикан в Лада Нива на която пише Народна Милиция и даже и Бог нямаше да знае накъде са го откарали.
67
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не изглежда пиян, даже завидно точен ритник имаше. Аз ако се напия така, че да не помня, няма да мога да се крепя на един крак, за да извъртя такъв шут. Въобще оправданието че е бил пиян издиша от всякъде. Може да е бил дрогиран, на някои не им личи, освен по безумния поглед. Не че това оправдава нещо в поведението му. Така или иначе е редно да бъде осъден, както би станало навсякъде по света.
66
0
 
3
 
! Отговори
Х преди 6 години
Тук се млатят като добичета но когато няма журналисти да ги показват и описват никой не се възмущава а хъса на прокурорите май е във ваканция.
65
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
абе тези двамата да не са педофили бил болен а се налива с алкохол многое сьмнителна цялата история
64
2
 
2
 
! Отговори
а това само за 24 ч? преди 6 години
В Районно управление на МВР-Кърджали за срок до 24 часа е задържан 35-годишен жител на областния град, който в 19:00 часа на 7 юни 2017 г., на обществено място, нанесъл удари с ръце и бухалка в областта на лицето на жител на Смолян.
63
0
 
14
 
! Отговори
:( преди 6 години
Западната *** трябва да знае, че с българите шега не бива. Ще пия едно пиене, ако този го убият в панделата. Но и булка да го направят, пак е добре.
62
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 60 Аз не видях да е изобщо пиян. Пиян човек е едно а пийнал 2 уискита като тоя е друго. Съвсем адекватен си е.
61
5
 
14
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Споко, утре ще го пуснат и си е тръгнал, даже ще наложат глоба на камериерката, че видиш ли ти не му е целунала крака след като я е ритнал.
60
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ю туб шведи пишат, че са опозорени от постъпката на тоя и пожелават на българският съд да го осъди на 20 години затвор. Толкова по темата.
59
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дърт дангалак да не е на 15 години. На 53 години човек трябва да е напълно отговорен за постъпките си. Колкото и да е пиян, не би направил същото в Швеция или Франция. Пиян, не пиян, значи е дошъл с определена снизходителна нагласа за българите. Ние сме си виновни, защото патриотизма го разбираме да врещим глупости по митинги, но чувството ни за чест и гордост е на квота нула.
58
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В затвора ромите ще му излекуват псориазиса...
57
0
 
15
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 6 години
Пратете при нашите ,,шведи,, да му се порадват...
56
1
 
33
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Напил се, не помни горкото шведче.Само че се чудя, като се понапие в Швеция, рита ли ги там жените по улиците или това му се случва само в слънчева България??Май там не е ритал жена, след като е със чисто съдебно минало.Така че, алкохола явно не играе роля.Или се е напил за пръв път в живота си??Айде на кариерата да *** камъни и 5-6 години да ни се радва на слънцето.Ще му минат всички заболявания - псороазис, хемороиди....
55
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лошото е че българската версия на тоя, така наречения "патриот" Валери Симеонов, вместо да последва съдбата на шведа, стана вицепремиер