Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!

Стоянов остава в ареста, но не си призна да е нападнал д-р Гагова
Обновена: 4 юли 2017 17:01 | 4 юли 2017 17:01, Камелия Цветанова
94
Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!
Владимир Стоянов в съдал Снимка: Кадър Нова тв

Заради високата обществена опасност на деянието му Софийският районен съд остави за постоянно в ареста Владимир Стоянов, който нападна лекарката Албена Гагова от болница "Шейново", защото отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Още по темата
Мъжът е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на служебните му задължения, за което Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до пет години.

Стоянов, който не се призна за виновен, може да обжалва решението пред Софийския градски съд.

Пред разследващите Гогова е разказала, че при разговор със Стоянов, изведнъж е изгубила съзнание, като е усетила силен удар в областта на главата.

Заради удара, лекарката е получила мозъчно сътресение, счупване на носни кости, а устната й била сцепена. Тя била намерена изпаднала в безсъзнание.

При разглеждането на мярката за неотклонение на Стоянов стана известно, че срещу него има няколко висящи дела - за случаен палеж, грабеж и за укриване на нелегални мигранти.

Обвиняемият има и присъди, по които вече е реабилитиран.

Стоянов заяви пред съда, че е невинен и че няма доказателства срещу него.

Заради агресията срещу колежката им, медици днес излязоха на протест пред болница "Шейново". Те се обявиха против насилието над лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
26
 
10
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До До ШОППърво, едно е крак и бъбрек, а съвсем друго е плацента.Второ, никой не е казал, че човекът ще си я увие във вестник и сложи в джоба - със сигурност се е бил подготвил как да я съхранява.А ти си елементарен манипулатор.Толкова е очевидно, че докторката е стъпила накриво!
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След временно затишие ще разберем какви доказателства има . Днес е достатъчно да си *** реалист , за да се превърнеш в песимист.
61
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докторката ще си оттегли показанията, защото е хваната в незаконна търговия с биологични материали. Сега вече не помни кой я е ударил. Масстия...
60
5
 
15
 
! Отговори
До ШОП преди 6 години
Как може да си толкова ***? Това, което си написал е безумие. Нима ако на пациент му ампутират крака, трябва да си му го дадат на ръка. Нима ако се премахне бъбрек, далак или някой друг орган или туморно образувание трябва да се даде на пациента. Това да не е пералня или автомобил да ти дадат повредената част. Ти си изключително и болезнено ***.
59
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха...В предишната статия по случая пише, че се заинатила да даде плацентата и казала :"Сега е почивен ден, ще ви я дадем в понеделник" Това ако не е подигравка... Нали е лекарка, не може да не знае, че ако ще се извличат стволови клетки, то трябва да е веднага. След два дни тази плацента ще е годна само да я хвърлиш на кучетата.Абсолютно адекватна реакция на таткото, поздравления!
58
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм съгласен , че лекарката няма вина. От нея тръгва нарушение ТО. Първо обещава после го обира. Що за достойнство и то от служебно лице.
57
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко се гледа към конкретния случай, а не минали истории. Има си процедури за предоставяне на биологичен материал и т.нар. баща е минал през тях като слон през стъкларски магазин. Дори и лекарката да не е била права, той няма никакво право да извършва физическа саморазправа. Тук не става дума за животозастрашаващо положение на пациената, към когото "бащата" явно не е проявил голям интерес. Всичко друго всеки може да си го тълкува както си иска.
56
8
 
21
 
! Отговори
аЗ преди 6 години
Лично познавам д-р Гагова. Израждала е едно от децата ми. Няма по-усмихнат и забавен човек от нея. Освен това е и невероятен специалист. Този *** заслужава да го затворят в тъмна стая с КОБРАТА и да получи 2-3 удара , пък после да говори, че нямало доказателства....***.......
55
28
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Самият факт, че докторката си помисля да задържи някаква тъкан или ДНК от детето, означава, че трябва да я бият до припадък на почивки. А сигурно е била и нагла.
54
8
 
12
 
! Отговори
revenge преди 6 години
Когато има дефицит на справедливост в едно общество, когато властва беззаконието, когато облечен в бяла докторска престилка или адвокатска тога, един човек си позволява арогантност, пренебрежение и недосегаемост спрямо намиращо се в подчинена зависимост от него лице, като естествена защита идва саморазправата. Може да вкарат в затвора този мъж, но утре ще пишете за поредния доктор жертва на саморазправа.. Всъщност кой е истинската жертва? Само преди дни писахте за починала след раждане млада жена, поради лекарско безхаберие... Близките й се молили да й обърнат внимание! А може би не е трябвал
53
4
 
7
 
! Отговори
Надето преди 6 години
П сихопат.
52
2
 
7
 
! Отговори
Проктолог преди 6 години
Колко пъти съм писал. Не ги псувайте такива защото се разможават. Или ги бийте или направо ги заравяйте. То края не им се вижда.
51
1
 
2
 
! Отговори
12354ъш0 преди 6 години
До Анонимен 50 Странни ти са тезите и идеите , предлагаш да се носи колективна отговорност или ...... ???Не знам работиш или не , или къде работиш , но да се надяваме , че никой от колегите ти няма да извърши престъпление . Ако вземат в НС да приемат твоите идеи , Пешо ще ходи да извършва престъпления , а после ти да ги лежиш !!!!ПС - никога не съм разбирал хора , които поставят всичко и всеки под общ знаменател !!!
50
2
 
12
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
По пътя за ареста, където няма камери, със силен удар в главата и без свидетели и нека да твърди, че няма доказателства. Спънал се и си ударил "манерката" в стената. Оставете го да бере душа до начало на делото, иначе от такива гьон сурати няма отърване!
49
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се съберат. Млад търговец и стара к .*** СТАВА с ТАКА.
48
0
 
0
 
! Отговори
Пешоуо преди 6 години
До П.ПетровКато чета какви глупости ражда твоят мозък се убеждавам че по-голям доказателствен материал от теб не може да се събере....Бах Х.
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До51 СЪЩОТО В КОМБИНАЦИЯ МОЖЕ И ЛЕКАРКАТА ДА Е ., И ПОСЛЕ СЕ ПРАВИ НА УМРЕЛА ЛИСИЦА
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо имам съмнения, че този е много тлъста мръвка за някой впрегнат ***...Не разбирам от комбинации, но има някаква формална логика.
45
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този ще го осъдят, защото лекарите са искали да му откраднат плацентата ? A лекаря защo не го подведат под отговорност също. Колко дават за кражба на органи и плаценти, кoгa ще видим поне един осъден или поне разследван лекар за корупция. Хайде не ни ги представяйте невинни. Сред всички лекари трябва да вървят финансови проверки както срещу търговците, защото лекарите вече са търговци пълен провал на здравната реформа.
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е за стволовите клетки. Тези хора са по-обикновени. Ядат си плацентите като животни.