Срещу 3 бона: Биячът на слепи туристи е на свобода

Болест карала 21-годишният мъж да налита на бой
6 юли 2017 20:36,
147

Снимка: Булфото

Биячът на слепи туристи от Несебър няма да лежи зад в ареста. Районният съд в Несебър наложи на 21-годишния Тодор Николов мярка за задържане "парична гаранция" в размер на 3000 лв.

Чистото съдебно минало на студента по икономика и сериозни заболявания, които имал още от 14-годишен, станаха причина Тодор да не бъде върнат в ареста.

Още по темата

Стана ясно, че младежът страда от хипоталамична дисфункция, което се отразява зле на цялостното му състояние и провокира кардиологични и ендокринни проблеми.

Той е с нисък праг на дразнимост, лесно избухлив и често изпада в сръвхемоционални състояния, установили вещите лица, изготвили съдебно-медицинската експертиза за здравословното състояние на обвиняемия. Това са двама лекари от Сливен, след като нито едно вещо лице от Бургас не се съгласило да изготви въпросната експертиза.

Според сливенския невролог д-р Тома Чаушев, плегледал Тодор, ако той бъде оставен в ареста има опасност хипертоничните му кризи да зачестят, а заболяването му да се задълбочи.

"Зависи какви са условията в Бургаския арест, но там не е СПА център и условията са неподходящи за болни", коментира наврологът.

Запитан от наблюдаващият прокурор Радост Бошнакова пречат ли заболяванията на Тодор да шофира, д-р Чаушев отговори, че те са такива, че не забраняват управлението на МПС.

Прокурор Бошнакова поиска постоянна мярка "задържане под стража" за 21-годишния несебърлия, съобщи "24часа"

"Държавната власт защитава обществото и една от тези мерки е задържането под стража", аргументира се прокурорката. Тя окачестви постъпката на Тодор като дръзко и брутално деяние, с последвала бурна обществена реакция.

"Той е здрав за нагли престъпления, а е болен, когато трябва да изтърпи наказанието си", заяви още Радост Бошнакова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не мога да разбера защо въобще има такава процедура, да се иска мнението на лекари? Разбирам да е тежко болен на легло и да не може да лежи в ареста, обаче да ми се разхожда по улицата и да бие хората, веднага в килията, ако ще да вие на умряло от там. В край на сметка, след като са ни толкова болни престъпниците, да се направи едно затворческа болница, със спартански условия разбира се.
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му дадьт поне основна присьда ве братче, *** си наглата мутра която изляза тоя геврек.
39
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Товае положението . Демокрация .Няма какво да се сърдиме . При демокрацията ,основнаата грижа при престъпление са правата на престъпника .
38
0
 
28
 
! Отговори
: преди 6 години
Правосъдие ли ? Ще се излекува бързо с една тояга през грозноватата тлъста муцуна.
37
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България = порнография
36
2
 
17
 
! Отговори
Ot London преди 6 години
Oshte edin debel marsoliv selendur pobedi sreshtu naroda s podkup. Tova ne e darzhava tova e koshmar. Spasiavaite se prez glava.
35
2
 
18
 
! Отговори
любимците на Боко преди 6 години
при герП такива държавата ги покрива
34
33
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че го одобрявям тоя тапир, но и тия слепите не са цвете за мирисане, вид мафия са, имат си там разни техни подобни като мешерета, присъди издават бали са си майката не зачитат ни закон ни правителстно. Доста хора са пострадали но не се дава гласност за техните престъпления.
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До EGASIПроблема приятелю е много дълбок, станахме едно гей общество, то вече е голям проблем да си мъж. Няма твърдост, няма живец, няма разум, всичко е една розова каша. С този индивид трябва да сме добри, той е жертва, болен е, трябва да му помагаме, да сме съпричастни с него, ама че бие и се държи нагло, няма значение, ние сме армия розови пеперудки и ще пърхаме около него докато не се поправи - това ни е великата стратегия за справяне с престъпността.
32
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е вьпрос на вьзпитание, а това хлапенце се бори за бьдеще да стане, оргинална несебьрска мутра.
31
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Той е с нисък праг на дразнимост, лесно избухлив и често изпада в сръвхемоционални състояния"Ако следващия път, в някое от тези "свръхемоционални състояния", вземе че убие човек, пак ли ще го пуснете под гаранция от 3000 лв? И да питам "нисък праг на дразнимост" облекчаващи вината обстоятелства ли са?
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е матряла на ГЕРБ, безкруполни, агресивни, и безумно ***.Това се случва след 9 гадишното управление на ГЕРБ, пълна анархия, и законите важат САМО за бедните и обикновени Българи.
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakva blaga fizionomia,a kato bieshe beshe kato zvyar.Izglejda dobri pari sa platili na vestite lica.Mamo..... Bulgario.....Toya e za trepane kato go gledam
28
0
 
42
 
! Отговори
65 преди 6 години
Това е бъдещ убиец.Помнете!Имал нисък праг на дразнимост?Щом едни кротки хора,слепи са го подразнили,какво оставс за други?В село Курило обл.София му е мястото,а не да се пече в Несебър.
27
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Физиономията на това хлапе издава отношението на насмешка, което то е имало към учителите си в училище. Ако при него въобще може да се говори за известен житейски опит, то той е свързан с приятелските кръгове, където основното възпитателно средство е максимата "мачкай, или ще бъдеш мачкан". Отношението му към автомобилите, социалните сбирки и модерната култура, го карат да изглежда силен, но дотолкова, че е способен да скочи на бой на първите изпречили му се хора, изглеждащи слаби.
26
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този тарикат като го гледам на снимката, сигора 100 килца ги вдига на лежанка! Нищо му няма на мама гевезенцето.
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като болестта го прави агресивен, да го затворят в лудница този у.род. Очевидно единствена функция на бг съда е да пуска престъпниците у дома, за да не се травмират клетите душици, а прокуратурата е безучастен наблюдател. Дупетатите от своя страна, вместо да гласуват по-строги закони, за да се овладее престъпността, по цял ден си прокарват лобиски закончета.
24
0
 
29
 
! Отговори
EGASI преди 6 години
Тоз и той болен. Страшна работа тоя болен оня в германия и той болен, норвежеца дето ритна камериерката сигурно се е объркал, сигурно е решил че тук така е прието да се ритаме и да се бием.И не е сгрешил!Пълен срам, хора трябва да има общество което да се разграничи от изметта и който не разбира да бъде арестуван за насилие и да полага обществено полезен труд да се превъзпитава!!!!!
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На боко тиквата и Меркел хората са такива Като този
22
0
 
21
 
! Отговори
ДР.ОХ БОЛИ преди 6 години
Да заповяда при мен за нула време ще го излекувам здрав кокъл няма да му остане ,ще му се изпари излишната енергия и агресия