Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!

Биячът си призна и бе наказан с 1000 лв. глоба, вместо със затвор
6 ное 2017 08:49,
128
Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!
Снимка: Reuters

Препречване на пътя, но в магазина, станало причина за брутална саморазправа. Жертвата е жена, която била скубана и бита от мъж, ядосан от бавното й придвижване в пловдивски хипермаркет.

Битата клиентка пазарувала със свекърва си в магазин на бул. "Пещерско шосе" в града под тепетата. По същото време в хипермаркета били и побойникът и неговата съпруга.

В магазина имало много клиенти и пространството между щандовете било препълнено с хора. Двете жени вървели бавно покрай плодовете и зеленчуците, като разглеждали стоките, пише "Монитор".

След като се спрели да обсъдят какво да купят, чули зад гърба си думите: „"Тук не се стои, дръпнете се". По-младата дръпнала настрани свекърва си, но казала на мъжа, че всеки има право да стои в магазина където му е удобно.

Думите й провокирали порция обиди, а малко по-късно мъжът я намерил между рафтовете, хванал я за косата и я навел силно към пода. Тогава жената усетила как нещо изпукало във врата й.

Минути по-късно получила и юмрук в лицето.

Биячът спокойно платил на касата и си излязъл, въпреки опитите да бъде задържан от охраната на хипермаркета.

Скандалът е от 15 януари тази година, но тези дни побойникът бе глобен с 1000 лева за побоя. Той отърва затвора след като се признал за виновен в края на октомври.

Поведението на мъжа било заради ниска правна култура и слаби волеви задръжки, преценили магистратите.
Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 53 Брат, та тези охранителчета дето висят цял ден на крак в магазините за 600 лева кво искаш да правят? Да са от Спецназ ли?
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Биячът спокойно платил на касата и си излязъл, въпреки опитите да бъде задържан от охраната на хипермаркета."Големи опити трабва да са били, щом спокойно си излязъл. Направо охрана за пример. Добре че не е набил и охраната. Но камерите за нещастие точно тогава не са работили.
49
2
 
29
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
Поредният истински БГ мъж. Те обикновено бият - 1. Възрастни хора2. Жени3. Деца4. Всякакви останали беззащитни и/или безпомощни хора.А тия смешните, спарени СОТ-аджии по супермаркетите освен да пребъркват торбичките на бабички или раниците на ученици под 16 друго не съм ги виждал да правят. А л-е-к-е-н-ц-е-т-о пак се е разминало. ***.
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, не си прав! Не само че нема такава държава , но и няма такъв народ!Кой беше казал от нашите дейци едно време: "Българският род, курo ще *** ако стане народ!
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко започна от един вицепремиер на една граница...
46
2
 
18
 
! Отговори
sdfv преди 6 години
Рибата се вмирисва откъм главата!Замислете се кой ни е водач,кой ни управлява!Не оправдавам престъпниците,но само с наказание и назидание ,не се постига много...........
45
0
 
23
 
! Отговори
Случаен Гражданин 2 преди 6 години
... ЦЕЛТА НА "ГОСПОДАРИТЕ" вече е изпълнена !!! ..... ЗАТЪПЯЛ И ЧАЛГАЛИЗИРАН ... СМАЧКАН ... НАРОДЕЦ ... БЕЗ НИКАКВА МИСЪЛ !!!! 80 процента се водят точно , като овце , от главните ОВЧАРИ ... от Политическите партии ... :( ! Само се огледайте сутрин и вечер , когато се возите в Градски Транспорт за работа ... и на връщане ... Колко усмихнати и щастливо изглеждащи хора има , а ? Доста малко са нали ? :( ... Повечето са озлобените и готовите веднага да ти "скочат" на главата ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО!
44
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пропаднала балканска ***.
43
1
 
23
 
! Отговори
Случаен Гражданин преди 6 години
... И кво ? ... Това да не би да е нещо ново или единичен случай за нашенския Абсурдистан ?!?! ... След 28 години "КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ" ... ! "ДЕМОКРАТИЗИРАНИЯ" :) Български Народец вече е стресиран ... смачкан до неузнаваемост... Озлобен и сърдит до най - висока степен ! ... Затъпял и чалгализиран ! ... :( Е какво искате от това подобие на ... "Народ" ... ?!?! Да са културни , интелигентни и коректни ли ? ... Няма как ! ЦЕЛТА Е ИЗПЪЛНЕНА ! 80 ПРОЦЕНТА ВЕЧЕ СА ЗАТЪПЕЛИ ОВЦЕ И СЕ ВОДЯТ...!
42
4
 
26
 
! Отговори
! преди 6 години
Като е такъв мъжкар, защо не направи същото с някой 2м. висок и 130 кила тежък мъж, а посягат на жена?Аман от *** комплексари!
41
1
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
На магистратите, дето били преценили, им пожелавам бой и *** от някой дето и той нямал правна култура и задръжки!Да им майката магистратска да ... !
40
3
 
26
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Едно време в ''Хитлерюгенд'' ни учеха да помагаме на бабите като пазаруват.
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всякакви психопати бродят из магазините. Оня ден се приближавам до касата пред мен мъж с препълнена количка и детето му качено в количката. И жена му беше с него. Аз съм зад тях на 2 метра дистанция. Мъжът подрежда стоките на лентата и ме поглежда на литър кръв и метър кожа. От къф зор!!! Видите ли САМЕЦ и САМКАТА МУ бягайте надалеч! Жените им ги насъскват да нападат!!! Преди години една бременна казва на мъжа си: Ей, тази щеше да ме блъсне с количката! А аз в момента бях без количка.
38
1
 
5
 
! Отговори
vivs преди 6 години
Ти си отвратителна! Гнус ме е, че ти прочетох словоблудството!
37
2
 
30
 
! Отговори
Лоша работа преди 6 години
Напоследък, както и тук забелязвам как много хора оправдават боя над друг човек. Учителка била ученик, ние-браво, ученички биха контрольор, ние - пак браво. Народът ни отива на кино, оскотяваме все повече. Ставаме злобни ***. Каквото и да се случва, не е редно един човек да бие друг, освен при самозащита. В държавата ни боят се превръща в начин на общуване и решаване на проблеми. Това виждат и децата ни и взимат този "прекрасен" пример. Мъка....
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 35Ти пък за много специален си се взел, никой няма да ти се моли ако си очеизваждащо *** и нахален.
35
0
 
32
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тоя си е за бой но пък са се навъдили такива нагли създания че ум да ти зайде.Преди два дни една *** спря точно пред входа на Кауфланд там откъдето белите хора минават с количките за да си отидат до колите.Момчето което прибира количките от паркига и казва:Госпожо пречите там а кифлата му отгаваря:Ами разширете си паркинга беПо навън имаше свободни места за поне 40 колиНе да го биеш ами да го убиеш .
34
4
 
9
 
! Отговори
скънка преди 6 години
И какви са тези смешковци, които намесват политиката в битовизми?*** ли им викате, какви бяха,но поне да си тролват по-сполучливо, а не във всяка тема да е БСП или ГЕРБ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,че всички са толкова междупартийно обвързани, че са един цвят?Всеки зависи от другия и за това няма да има промяна.Има механизъм, и ако някой се опита да разчупи стереотипа, то механизмът веднага го изхвърля,защото има редици,чакащи за този пост,които ще следват стриктно механизмът на работа.ГЕРБ,БСП,бош лаф
33
0
 
26
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Получил си е глобата - добре. Но за съжаление в България много хора имат нулев усет за обкръжаващите ги; мъкнат се като народна песен и даже да помолиш да минеш подскачат все едно не са очаквали да видят друг човек на тротоара, в магазина или където и да било. Ако пък случайоно пътищата ви се пресичат е изключено да намали или да спре; просто ще се изгърчи някак за да се шмугне пред теб. Аз обикновено спирам и ги пускам да минат и да ви кажа - толкова много празни погледи.
32
6
 
5
 
! Отговори
минаващ оттук преди 6 години
то това е Пловдив, колкото Люлин е в София...проблемът е в дефектните чипове - години на некачествено производство