Шефът на Здравната каса в Ловеч източил 1 млн. лева

Сключил неправомерен договор с частна болница
Обновена: 16 мар 2018 12:53 | 16 мар 2018 12:52,
28
Шефът на Здравната каса в Ловеч източил 1 млн. лева
Снимка: БТА, архив

1 милион лева в рамките на 3 месеца - с толкова е ощетил Районната здравна каса в Ловеч задържания вчера д-р Антонио Маринов. Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова на брифинг.

Още по темата

"Досъдебното производство започна по сигнал на ДАНС, които са извършили предварителна проверка и са предоставили данни, кои са оценени от нас като достатъчни за извършено престъпление по служба", заяви тя.

Установено е, че на 18 септември 2017 г., в нарушение на няколко разпоредби, директорът на РЗОК-Ловеч е сключил договор с частно болнично заведение, обясни Арнаудова.

Тя допълни, че директорът Антонио Маринов все още е задържан за срок от 24 часа и се очаква в следобедните часове да му бъде повдигнато обвинение за престъпление по служба. Предстои да бъде решено и каква ще бъде мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадците където и да са, не разбраха ли, че ако крадеш от нещо някъде си, трябва да тичаш при Батко Буби от Б и да му предлагаш, а той колкото си вземе. От 1 милион, 5-600 000 да гушне Батко, пак ще остане за крадеца. И никой няма да го закача за нищо. Важното е Батко да е удовлетворен, за да сложи чадърче на случая и като Джаба да преглъща тлъсти хапки.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дребна риба - КОЙ източи КТБ и ограби милиарди, тука за 1 млн ни хвърлят прах в очите
3
0
 
10
 
! Отговори
Наивник преди 6 години
Е това е! А другите опъват каишя за дрбни пари.
2
0
 
17
 
! Отговори
бай х преди 6 години
няма значение ... важно е балъците задължително по закон да внасят здравни осигуровки
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво герберчета много добре ви върви мандата, само източване на болници, на обществени поръчки, обезлюдяване на села, затваряне на болници и стотици училища браво браво браво много добре се справяте, ще бъдете наградени скоро с по един чувал с камъни от всеки един човечец.