Габи (помля 10 коли) – слезе от пилона и се прибра при мама

20-годишната танцьорка напусна работата си в Пловдив
23 апр 2018 22:32,
77
Габи (помля 10 коли) – слезе от пилона и се прибра при мама
Снимка: Facebook

20-годишната Габриела Медарова, която пияна и надрусана потроши 10 коли в Пловдив, е напуснала работа като танцьорка в известен нощен клуб, съобщиха близките й.

След освобождаването й от ареста тя се прибрала при родителите си в жк "Тракия".

Още по темата

До деня на инцидента живееше в дома на гаджето си Пламен Николов в "Оазис-4". Именно там тя "наниза" паркираните автомобили, шофирайки джип БВМ Х5 на приятеля си.

Това стана на 15 април призори, връщайки се от работа, където пила водка и пушила марихуана.

Районният съд я пусна под парична гаранция от 20 000 лева.

"Сумата не е внесена, защото тече 10-дневен срок за обжалване пред по-горна инстанция", каза пред "24 часа" адвокатът й Орлин Търновалийски. Той протестира размера на гаранцията, а прокуратурата - освобождаването на Габриела.

"Момичето е много зле след 72-часовия престой в ареста и е потърсила лекарска помощ. За нея това е било ужас, колкото и някои да не го приемат", коментира адвокатът.

"Никога повече няма да се кача на кола, дори да ми върнат книжката", зарече се пред сълзи в съда Медарова. Тя поиска да я пуснат, защото арестът й се отразил много зле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
36
 
! Отговори
Gorskio преди 6 години
Дреме и - ще пореве, пореве, малко цирк ще направи, театро и после хайде пак на пилона с водките, дрогата и Х5ците. Кучето си лае, керванът си върви...
17
5
 
21
 
! Отговори
ексдрайв експиене преди 6 години
тея хикс петици са много опасни стрелят ги ,блъскат ги ,по горите ги возят добре че съседите си я продадоха техната та да не се притеснявам
16
27
 
16
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Който е безгрешен,нека пръв хвърли камъка!!
15
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОМЕНТИРАЩИТЕ И ВЪЗМУЩАВАЩИТЕ СЕ САМО ДА ПИТАМ СИГУРНИ ЛИ СТЕ ЧЕ ДЪЩЕРИТЕ ВИ ПО ИТАЛИЯ ГЕРМАНИЯ БЕЛГИЯ ХОЛАНДИЯ ИСПАНИЯ ГЛЕДАТ БАБИ И МАЛКИ ДЕЦА ?
14
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТВА МОМИЧЕ Е ОТРАЖЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО И СРЕДАТА КЪДЕТО ВСИЧКИ ЖИВЕЕМЕ НАЙ ВЕЧЕ НА ПРЕХОДА И СКАПАНОТО УПРАВЛЕНИЕ ! И ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЩЕ ИЗЛЗЕ ОЩЕ ПО ЯКА КАКА НА 25 30 АЙДЕ МАЛКО ПО ЛЕКО С КОМЕНТАИТЕ МАЙ>НА
13
51
 
29
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Като млад Шофьор преди няколко години изпаднах в подобна ситуация.Но помлените коли не бяха чак 10 а 4.Разбира се, бях употребил алкохол.Случката се случи пред Кооперацията в който живея.Веднага се прибрах ,събудих Баща ми и му казах каква беля съм направил.Човека запази спокойствие.Каза да се прибирам в стаята си, и той излезе да се разправя. В крайна сметка му писаха АКТ за 100 лв а щетите бяха поети от застрахователи.Повече не ми даде колата си, но доказа че е Истински Баща!Обичам те Тате!!!
12
38
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Системата е такава и тя превръща децата на бедните в това, не винете толкова момичето. Ако в училище имаше нормални учители, ако родителите бяха заможни и спокойни, ако лесно се намираше нормално платена работа, можеше да стане и учителка. Обаче не, вижда около себе си лесното, момчета с пари и коли които предлагат чудеса и така...
11
5
 
61
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Абе, много лошо действа тоя предварителен арест. Всеки провинил се като попадне там и се РАЗБОЛЯВА , става му лошо, знайни и незнайни болести му се появяват, изведнъж де досеща че трябва да отиде в болница......... Ами , променете ги тия арести, весели тапети по стените , голям и зареден хладилник, поне 2-3 каси бира и още толкова уиски, музикална уредба, голям телевизор и кабелна........ НАПРАВЕТЕ ТАКА ЧЕ ДА ИМ Е УДОБНО на престъпниците....... така и така не успявате да ги осъдите....
10
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕДНА АМОРТИЗИРАНА ВЕЧЕ МУРВЕТИНА. ЩЕ СИ ПОЧИНЕ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР.
9
5
 
35
 
! Отговори
ЕС преди 6 години
Такива като за тази наркоманка има Закони - Принудително лечение в клиники за наркомани и алкохолици . Съда трябва да отсъди според Закона . Ако Съда е милостив , тя няма да се поправи и ще свърши зле за околните .
8
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мама тя златото. Дето си учи уроците и оправя стаята. И чисти и подрежда.А в междучасието колко метра ... сладоледи е изблизала, само тя си знае.
7
5
 
30
 
! Отговори
Muradoff преди 6 години
До като има офшорки, ще има и плейметки...
6
12
 
34
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Ама иначе българите в Германия бързали да се върнат в "прекрасната" *** република да може Габи да им троши колите докат мъжа и краде еврофондовете и си купува джип с който Габи да гази я коли я хора.Връщайте се в Бугаристан глу.ациии!
5
4
 
40
 
! Отговори
Гн Миташки преди 6 години
До следващия път когато се напие.....
4
5
 
42
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 6 години
Не трябва ли да плати Щетите на Семействата ?
3
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрислата като не и платиха да се чекне откъде взе пари да се напием и напиши,тия дето им купуват коли са отврат по пътищата
2
6
 
71
 
! Отговори
помощ преди 6 години
Подозирам, че и за невинните и ненадрусани собственици на коли е било ужас без да са стъпвали в ареста.
1
3
 
30
 
! Отговори
Муахахаха преди 6 години
Те таков жип не бех чувал БВМ Х5